{ heinäkuuta }

02.7.2013

Kesä menee nopeasti, ajatella, että elellään jo heinäkuuta! Aurinko ja kesäinen sää helli ainakin täällä viikonloppun viettäjiä, ja vielä eilenkin nautittiin rennosti auringon paisteesta. Viikonloppu omistettiin pihatöille, pienille maalauspuhteille ja saunan pesulle. En ole koskaan erityisemmin välittänyt saunomisesta, mutta pitää myöntää, että tuossa omassa pihasaunassa löylyt tuntuivat kyllä uskomattomattoman ihanalle.
No, mutta koska Suomen kesä ja kesäsää ovat mitä ovat, vaihdetaan helletoppi tänään paitaan ja pitkiin housuihin; tylsään mutta asialliseen kaupunkiasuun. Toisaalta, näyttäähän vaaleansininen paita aivan erilaiselta kesäisen ruskettunutta ihoa vasten!

Kuvissa näkyy meidän pihapatio, tai tuollainen laatoitettu alue, jonka kaivoimme esiin. Laattojen päällä kasvoi paksu sammalkerros, ja sora-alue oli sekin rehevöitynyt rumaksi. Nyt silmä lepää suorilla linjoilla ja siistityillä reunoilla. Kelpaahan tuossa istuskella!

heinäkuu2heinäkuu3

Muutamia juttuja olen tässä teille jo heinäkuun varalle työstänyt alkuun. Ainakin jotain grilliherkkuja ja muuta syötävää otetaan esiin, kosmetiikkakokeiluja olisi tarkoitus käydä läpi ja Almakin esittäytyy yleisön pyynnöstä. Lisäksi tässä voisi uhrata ajatuksen myös pihasaunan kaunistamiselle ja muillekin sisustusjutuille.

Että sellaista heinäkuulle. Niin, ja aurinkoa tietysti – sulle ja mulle!

PS. Pitääkin varmaan kehittää tuohon vyöhön jotenkin yksi reikä. Roikkuupa tyhmästi….


7 Responses to “{ heinäkuuta }”

 1. LPP says:

  Heinäkuun postausaiheet kuulostavat huippukivoilta, jäädään odottelemaan siis 🙂
  Muksaa päivää sinne!

 2. S says:

  Sinun hiukset näyttävät noissa kuvissa niin ihanilta ja paksuilta! Ja tuo väri, ihan täydellinen. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa ja muistan kun kävit värjäyttämässä tyveä tummemmaksi. Kysymykseni liittyykin hiuksiin, oletko kokenut tuon hieman tummemman värin hyväksi? Helpommaksì? Mites tuo liukuväri, maalattiinko latva vaaleammaksi vai kuinka? Muistan kun sinullakin on ollut vaaleammat hiukset ja sen vuoksi neuvoa kysynkin. Itselläni nimittäin on blondatut vaaleat pitkät hiukset, mutta oma väri on kahden lapsen jälkeen tummunut sen verran että jos haluat että vaaleat hiukset olisivat siistit joudut koko ajan niitä värjäämään. Sen vuoksi olenkin ajatellut, joko oman väristen raitojen ottamista pään täyteen tai tuota tummemmaksi tyven värjäämistä.Ja muutenkin luonnollisempi ilme houkuttaisi kovasti. Kinnostaisi vaan kuulla tuosta tummemmaksi värjäämisestä kokemuksia. Kiitos jo etukäteen. Hiukset ovat naiselle kuitenkin ulkonäössä aika tärkeät, tukka hyvin kaikki hyvin ;)Ihanaa heinäkuuta sinulle!

  • Kiitos S, oma tukka on kokenut tässä lähiaikoina kyllä tosi kovan ohenemisen, mutta onneksi mulla paksu tukka, eikä muutama irronnut tuppo heti näy kuin omaan silmään.

   Mun liukuvärjäys tehtiin silloin talvella Studio Ewa W:llä niin, että tummaa lisättiin tyveen, ja sitä samaa sävyä vietiin ohuina raitoina myös latvoihin asti, eli ihan varsinainen liukuvärjäys ei ollut kyseessä, vaan pikemminkin luonnollisempi sellainen. Latvoihin jätettiin edellistä väriä, ja tehtiin jokunen vaalea raita, ja lopputulos oli ihan mahtava!

   Nyt juhannusviikolla kävin ekaa kertaa tuon jälkeen kampaajalla, ja musta sekin kertoo jo jotain värin luonnollisuudesta, liukuväri ikään kuin kasvoi omaan väriin kiinni. Nyt mulle vedettiin tähän päälle wellan illumina väri, sellainen monivivahteinen ja kiiltävä, ikään kuin tuhannen eriväristä raitaa. Se ei peittänyt mitään, vaan vaaleat osiot jäivät vaaleammiksi ja tummemmat tummemmiksi. Sävy sai kuitenkin uutta kiiltoa ja eloa.

   Itse pidän tätä himpun tummempaa sävyä helppona ja luonnollisena. Vaalennuskierre otti voimille, söi rahaa ja hiusten kuntoa. Näin on huomattavasti parempi! Suosittelen lämpimästi!!!

 3. Suvie says:

  Grilliherkkuja! Me ollaan jo puhuttu, että ensimmäinen asia, joka uuteen kotiin ostetaan on grilli! Viiden vuoden kerrostalo asuminen on pitänyt grillailut kurissa, mutta omakotitaloon muuton jälkeen tullaan varmaan grillailemaan harva se päivä! Kovin kaksisia grillailijoita emme ole (kokemuksen puutetta!), joten grilliherkku-reseptit ovat enemmänkin kuin tervetulleita 🙂

  • Grillaaminen on kyllä yksi omakoti- ja rivitaloasumisen ihanuus. Meilläkin oltiin viime kesä ilman grilliä, ja pakkohan sitä oli mennä mummuloihin esimerkiksi happareita tekemään 🙂

   Meillä mies on kunnostautunut enemmän grillin parissa, itse en juurikaan grillaile. Mutta kiva niin; tänään mies teki esimerkiksi ihania pekoniin käärittyjä ananaslohkoja pihvien kaveriksi. Nam, hurjan hyvää!
   Mukavaa grillikesää sinne uuteen kotiin ja toivottavasti saat täältä vinkkejä grillilautaselle 🙂

 4. […] heinäkuuta ja terveisiä saunasta -postauksissa kerroinkin, otimme vihdoin oman pihasaunamme käyttöön. […]

Kommentoi