{ kuinka tehdä arjesta kauniimpi }

24.10.2013

Kuten eilen jo eväsretkellä -postauksessa lupailin, piristän harmaata ja sateista päiväänne mukavalla kilpailulla!
Vallilan ja Lotuksen yhteistyön kunniaksi nyt laitetaan jakoon palkintosetti, joka sisältää suuren säkillisen Saara Eklundin Kullanmuru -kuosilla päivitettyä talouspaperia, ja samaisen suunnittelijan Satulinna -kuosilla koristetun keittiösetin.
Palkintosetin arvo on n. 120 euroa, ja nyt kolmella teistä on mahdollisuus voittaa sekä talouspaperit, että iloinen keittiösetti joko omaan kotiin, tai vaikka pukinkonttiin!

Lotus ja Vallila piristivät yhteistyöllään talouspaperin ilmeen, mutta minä kysynkin teiltä, minkä arkisen käyttötavaran tai kulutustuotteen ulkonäköön sinä kaipaisit piristystä!? Kerro oma visiosi arjen kaunistamisesta, ja olet mukana kolmen palkintosetin arvonnassa!

Satulinna_fiilis2_vaaka

Vallilan keittiösettiin kuuluu essu, keittiöpyyhe, pöytätabletit (4kpl),  patakinnas ja patalappu.

talouspaperi_ryhma1 copy

Osallistumisaika alkaa nyt, ja päättyy keskiviikkona 30.10. 2013 klo 21:00! Voittajat valitaan arpomalla, joten arpaonnea kaikille tasapuolisesti!

Palaan kommentteihinne, sekä edelliseen kilpailuun myöhemmin. Nyt lähden itse piristämään arkeani salille!
Iloa päiväänne!


151 Responses to “{ kuinka tehdä arjesta kauniimpi }”

  1. Muumimamma says:

    Mikrokuituliinat, joilla siivotaan sotkut ja pyyhitään pölyt, voisivat olla piirun verran kauniimpia. Nyt kuolettavan tylsiä ja yksivärisiä. Muutenkin jo kynnys ottaa rätti käteen on melko suuri 🙂 hetken voisi helpottaa, kun olisi kaunis liina!?!

  2. ansku says:

    hmm, aika paha kyllä keksiä tähän! vastaan ehkä kuitenkin kumihanskat, sillä olen suurkuluttaja ja tykkään “värikoodata” hanskani, mutta kyllä ne samat värit alkaa vähän tympiä… tiskaaminenkin motivoi paljon paremmin kun on pirtsakat hanskat kädessä! 😀

  3. Niinu says:

    Kun täällä kotona katselee ympärilleen niin ensimmäisenä tulee mieleen imuri;)Sekun nököttää tuossa eteisen nurkassa…aina.Ja sitten tietysti nuo patalaput ja pannunaluset…

  4. Pieni lintu says:

    Kivaa – mukana arvonnassa! 🙂

    pienilintu at gmail.com

  5. Katja says:

    Meillä ainankin keittiön tuolien istuinpäälliset kaipaisi uudistusta. Haaveilen lampaantalja päällisistä.

  6. Salli says:

    Astianpesuainepurkit olisi kiva saada kauniimmiksi. En tykkäisi pitää esillä, kun purkit ei miellytä silmää. Käytännöllisyys kuitenkin vaatii pitämään purkit tiskipöydän reunalla.

  7. Juliette says:

    Tiskiharjoja voisi olla enemmän eri värisiä, raidallisia, pilkullisia yms! 🙂 Myös erilaiset tiskiaine/pesuainepurkit vois olla enemmän esteettistä silmää miellyttäviä!

  8. Paula says:

    Tiskirätit ja talouskäsineet saisivat olla kyllä jotain muuta kuin keltaisia tai turkooseja..

  9. Näpsy says:

    Imuri tulee ensimmäisenä mieleen. Meillä on labradorinnoutaja ja sen vuoksi imuria tulee käytettyä lähes joka päivä. Kauniit välineet antavat kummasti boostia siivoushetkeen 🙂 Toiveikkain mielin arvonnassa mukana!

  10. Jenni says:

    soppakauhat/ruokakauhat olisi kiva jos joku keksisi “koristaa” kaunihiksi aina löytyy vaan tympeitä yksi värisiä

  11. Outi says:

    Tiskiharja vois olla. Mukaan arvontaan.

  12. Rikkalapio ja harja.

  13. Riikka says:

    Ensimmäiseksi nyt tulee mieleeni juuri salaattia pilkottuani, tuo tylsä valkoinen leikkuulautamme. Voisihan siinäkin olla jotain värejä ja kuvioita.
    Samaa kuosia vaikka keittiön Vallilan verhojen kanssa, niin voisi vaikka pitää leikkuualustaa aina näkyvillä !

  14. EmmiK says:

    Tiski- ja siivousliinat voisivat olla kivempia ni johan päivittäinen pyyhkeily olisi mielekkäämpää! 🙂 Mukana arvonnassa!

  15. noora.h says:

    Tiskiharjaan olisi ihanaa saada jokin hieno kuvio! On niin tylsiä tavalliset valkoiset.

  16. Marjo says:

    Patalaput, tiskirätit (joita saakin jo kivoilla kuoseilla). Tämä talouspaperi on kyllä todella nättiä ja löytää varmasti myös meille tiensä 🙂

    Arvonnassa mukana

  17. Tiskirätit on kiva sovittaa muuhun sisustukseen, onneksi niitä saa nykyään hyvin eri väreissä ja kuoseissa. Toinen on juuri tuo talouspaperi, se kun aina seisoo esillä joko ruokapöydällä tai keittiön tasolla. Tyylikäs teline auttaa, mutta esim. tasaraidallinen paperi olisi kiva!

  18. Maaria says:

    Mun mielestä kaikki elintarvikepakkauksien estetiikkaan voisi panosta. Mietin nyt vaikka puurohiutalepaketteja, hapankorppupaketteja yms. Olisipa ihana päivittäin katsella kauniita pakkauksia.. Eikä tarvisi piilotella ja siirrellä kauniimpiin purkkeihin.

  19. mimi says:

    arjen kaunistamiseksi riittää vain kun on siistiä 🙂 tavarat omilla paikollaan, liat pyyhittynä on kaunis koti! Imuri on kyllä tosissaan sellainen josta voisi tehdä kauniimman..

  20. Nuuppis says:

    Meillä on avokeittiö, jossa tietenkin on aina esillä kaikkea keittiötavaraa, jotka voisivat olla kauniimpiakin. Lähiaikoina olen tykästynyt palasaippuoihin ja niille ei löydä mistään nättejä ja käytännöllisiä alusia :/ Kai ruvettava itse tekemään jotenkin.

  21. Eevis says:

    Tiskirätit tyylikkään yksinkertaisen värisiksi niin, että ei haittaa jos unohtuu lavuaarin reunaan. Ja sama taitaa päteä myös tiskiharjoihin ja tiskiaineen säilytyspulloihin, niin ja konepesutableteille joku nätti, mutta jälleen kerran tyylikäs purkki. No, nyt en enää jatka listaa 🙂

  22. LPP says:

    Kyllä mä lähtisin kanssa imurin kannalle, tosin suunnitelmissa on ollut jo jonkin aikaa robo, ettei tarttisi roikuttaa isoa esillä aina 🙂

  23. Nitta says:

    Lapsille voisi olla kuviollisia nenäliinoja. Näin flunssakautena kun niitä kuluu ihan tajuttomasti. Mukana!

  24. Viivu says:

    Komppaan aikalailla edellisiä. Kivat siivousliinat ovat ehkä se “oma valinta” 🙂

  25. Sari says:

    Joo täytyy todeta, että tähän saakka nähtyjen papereiden kuvioinnit, oli ne sitten talous- tai wc-paprua, eivät suoranaisesti ole houkuttaneet ostamaan… Noista tuo harmaa on sellainen, jonka voisin jopa ajatella pöydän kulmalle kelpuuttavani. 🙂 Yhdyn tuolla ylempänä ehdotettuun ideaan eli miksipä ei voisi olla vieläkin simppelimpiä kuoseja kuten tasaraitaa kivoissa väreissä! Ja muutenkin kaipaan enemmän satsausta kaikkeen arkisiin pakkauksiin ja keittiövälineisiin! Odotan innolla Kööpenhaminan Irmaan pääsyä; siellä kuulemma on niin ihania pakkauksia, että tekee mieli tuoda kotiin kaikkea mahdollista puurohiutaleista lähtien! 😀

  26. Ruusa says:

    Hih,täytyypä osallistua!
    Kyllä minä tuota talouspaperia piristäisin, vaikka onneksi niitä on jo piristettykin hieman.

  27. Kuhina says:

    Ihana arvonta! Olisi mahtava saada väreillä piristystä ankeaan syksyyn juurikin keittiön puolelle. Haaveissa olisi myös piristää tulevaisuudessa kylppäriä näyttävällä suihkuverholla.

  28. Hanna says:

    Mulle tuli ekana mieleen rikkalapio ja harja 🙂

  29. Maistu says:

    Minä mietin kanssa että imuri voisi kyllä näyttää kauniimmalle. Myös kaikki tuubit ja purkit kuten hammastahna, tiskiaine, pyykinpesujauhe ja muut jokapäiväiset purkit voisivat olla kauniimpia niin niitäkin mielellään päivittäin katselisi. 🙂

  30. Miikku says:

    Nätimpiä värejä ja kuoseja niihin ihan tavallisiin markettien tiskiharjoihin. Miksi vaan valkoisia ja sinisiä:(

  31. LeAnn says:

    No kodinkoneet, mutta ehkä sitten kyllästyisi… 😉
    Pesuainepullot eli ns. halpa, nopeasti vaihdettava juttu.
    Aivan ihana arvonta! 🙂

  32. Bertta says:

    Ensimmäisenä tuli mieleen heti imuri, joka on tylsän harmaa. Imurointi olisi piristävää jos imurit olisivat kuvioituja ja värikkäitä esim tyylikkään mustavalko pallokuvioidun imurin ottaisin mielelläni! (:

  33. pippanen says:

    tiskiharja ja- rätit voisivat olla kauniita, yhteensopivia, niitä voisi huoleti jättää näkyville.

  34. Nohna says:

    Sähköjohdoista lumiharjaan voisi olla toisenkin näköisi kuin nyt:)

    Mahtavan näköisiä talouspapereita, nyt kannattaa sutata!

  35. Nonna says:

    Nenäliinat, hammasharjat, hammastahnat yms. arkiset esineet…

  36. Parsi says:

    Tiskiainepullo, se kaipaa ilmettä!

  37. kaija says:

    Kyllä tiski -ja juuresharjat vois olla kauniin kirjavia..

  38. karotikka says:

    rikkalapio ja harja, meillä ainakin ihan kamala ja ei mahdu mihinkääm fiksuun säilöön niin se on koko ajan esillä 🙁

  39. Helle says:

    Mmm, tässä jo aika paljon samoja asiota sanottu, kun itselle mielessä, mutta tiskiharjan ja rätin puolets puhun myös, sekä tiskiaine vois olla vähän nätimässä pulossa. kaikki ne tavarat on meillä kappissa piilossa, kun en käytä niitä.
    t. Helle

  40. Marianna says:

    Kaikki siivousvälineet, siivousaineet, tiskirätit jne. voisivat olla kauniinpia ja ei häiritsisi yhtään jos välillä unohtuisi esille 🙂

  41. marika says:

    Kaunistan kotini siivoamalla kaiken ylimääräisen sälän tasoilta, lattioilta pois. Kaikelle on paikkansa, pidetään ne siellä!

  42. marenki says:

    Mun mielestä juustohöylät voisivat olla hienompia, ainahan ne on käytössä. Toinen asia olisi lasten ihan tavalliset mehupillit, hienot paperipillit on joo kivoja, mutta ihan liian kalliita ja vaikeasti saatavia arkikäyttöön.

  43. Audrey says:

    Siivousvälineet kaipaisivat päivitystä, sillä olen kyllästynyt pastellinsävyisiin rikkalapiosetteihin ja moppeihin, siivousliinoista puhumattakaan. Minulle kelpaisivat mainiosti voimakkaammat värit tai jopa mustat siivousvälineet.

  44. Annika says:

    Imuri voisi olla kauniinpi ja houkuttelevampi ; )

  45. Pirjo says:

    No vessapaperinkin ois kiva kun siinä ois jotain yllätys mietelauseita tms. Ja Fairy vois kehitellä sellaisen kauniin lasiretropullon että se vois olla suoraan esillä etkä tarttis piilottaa 🙂 Mukana siis -p-

  46. marjo says:

    No imuri. Se sais olla sisustuksellisempi,kun sitä ei vaan jaksa joka välissä palauttaa siivouskomeroon.Ja mukana arvonnassa.

  47. Rosbe says:

    Sanoisin että voisin kauniimman imurin ottaa piristämään arkea 😀 Imurointi on ihan kamalaa ja imuri majailee siivouskaapissa alimpana,jos olis joku nätti vaalea yksinkertainen imurí niin sitä ei tarvis piilottaa tonne muutenki jo täpötäyteen siivouskaappiin 🙂

  48. Ansku says:

    Kaikkiin siivousvälineisiin kun sais jotain hohtoa, ni ehkä sit innostais aina siivoamaan suuremmalla innolla! Jos vaikka olis pinkki siivousmoppi ja samaa sävyä imuri tms! 😀

  49. Kati Hurskainen says:

    Hei toivoisin värejä vuoden aikojen mukaan esim tiskiräteissä, talouspapereissa, harkoissa esim keväällä ihana lime/keltainen, jouluna punainen,tähtiä Ym piristystä tuomaan. Pieniä mutta niin suuria arjen piristäjiä..ja vaikka imuriin tuoksukuulia teemojen mukaan .

  50. Heidi Pii says:

    Kuten näköjään muitakin, häiritsee muakin tiskipöydällä kököttävät purkit ja harjat ja muu pakollinen tavara. Mutta ehkä enemmänkin haluaisin keksiä keinon saada ne KÄYTÄNNÖLLISESTI kokonaan piiloon. Samoin ärsyttävän näköinen (silti melkein pakollinen) hyödyke on sälekaihtimet. Yäk. Niille pitäisi keksiä jotain.

    Mukava arvonta! 🙂

  51. Jenni says:

    Meillä ainakin laskupino nököttää usein keittiön pöydän reunalla ja osuu silmiin jatkuvasti, halusi tai ei. Olisihan se siis kiva, jos kuoret olisivat iloisen värisiä ja kauniisti kuvioituja.

  52. MaritaK says:

    Maitopurkki ja hammastahnatuubi!

  53. lilli says:

    minä kaunistaisin ulkoroskiksia, ne ovat aina vain samoja tummia:)kai nekin arkeen liittyy…

  54. Mini says:

    Tiskiratit, tiskiharja, astianpesuaineet nyt ensimmaisena tulee mieleen. Ne ovat aina jotenkin niin rumia roikkuessaan markana (ja ruman varisina) siina muuten kauniissa keittiossa 🙂

  55. Nina says:

    Osallistun arvontaan! Kivan näköisiä tuotteita ja täältä löytyy pieniä suita ja käsiä pyyhittäväksi.

  56. Heidi says:

    Tiskirätteihin ottaisin mieluusti kauniita kuvia ja vaihtelua, myös harja ja rikkalapio voisivat olla piristävämpiä.. Toivottavasti arpa suosii kun meidän patakinttaat on aivan kauheita ja ohentuneet niin että sormet palaa…

  57. Heli says:

    Tiskiharja, pannunaluset ja siivousliinat. Mukana kivojen palkintojen kivassa arvonnassa 🙂

  58. pinja_p says:

    suomalaiset nenäliinapaketit on tylsiä! miksei niissä voisi olla jokin kiva kuva, muu kuin ainainen lammas? 😀

  59. Melissa says:

    Mukana arvonnassa! 🙂

  60. Minna says:

    Tiskaukseen liittyvät, jotta tiskaaminen (käsitiskit) ei olisi niin “pakkopullaa”.

  61. Iina says:

    Kaikki siivoustarvikkeet voisivat olla myös kauniita ja linjakkaita (toki myös toimivia ja käytännöllisiä), silloin niihin tulisi tartuttua reippaammin…

  62. Elisa says:

    Otetaanko laskuihin mukaan elintarvikkeet? Voipurkit ym sais kivasti ja helposti stailattua astetta trendikkäimmiksi, jolloin ne tois kauneutta arkiseen kattaukseen 🙂

  63. Sini says:

    Tiskiharjan tai siivousliinojen (mikrokuitu- ja muut) ulkonäkö voisi olla kivemman näköisiä. 🙂

  64. Ansku says:

    En oikeestaan kaipaa mihinkään. Olen niin tylsän mustavalkoisen kannattaja, että harvemmin tulee ostettua mitään piristävän värisiä juttuja. 🙂

  65. Paula says:

    Nenäliinat,Leikkuulaudat.

  66. T. says:

    Talouskäsineet voisi olla vähän jotain muuta kuin keltaiset tai siniset.

  67. Helena says:

    Hmm, ensimmäisenä tulee mieleen leikkuulauta ja tiskiharja! Lisäksi mulla on aina omat eväät töissä mukana, ja kauniita SEKÄ tiiviitä eväsrasioita on tosi hankala löytää! Sen pitäisi olla muovinen, muttei ruma perusorthex 😀 Vaativaa!

  68. Cartsa says:

    Tiskirätit saisi olla tummanharmaita tai mustia. Käsittämätöntä, että erikoisprintein varusteut ovat useinmiten valkoisia…Siis uusina.

  69. Timotei says:

    Elintarvike ym. pakkausten ulkonäkö saisi olla esteettisempi, toki poikkeuksia löytyy esim. Clipperin teet on kunniapaikalla 🙂

  70. isabella says:

    Vedenkeitin 🙂 Ja kaikki edellä mainitut mitä muuta ovat sanoneet ovat kyllä myös minun toivelistallani mm. tiskirätit, tiskiharja, leikkuulauta..jne.Mutta todellakin on kiva olla mukana arvonnassa.

  71. Iida says:

    Jos mukaan lasketaan maustepurkit, nii niitä olisi kiva pitää esillä, jos niiden style olis vähän eri. Toiseksi pyykinkuivaustelineet ovat aina melko rumia.. Täys musta tai esim keltainen teline olisi kivempi säilyttää näkösällä!:)

  72. Anne P. says:

    Hauska arvonta! Varsinkin talouspaperi tulisi kyllä tarpeeseen vauvaperheessä 🙂 Sanoisin, että ehkäpä kameran kuoret voisivat olla designiltaan erilaisetkin. Eikös tuollaisiin mustiin voisi olla kiva saada vaihtelua? 🙂 Saman voisi tehdä myös tuolle mustalle imurille!

  73. Nanbah says:

    Roskapussit!!!

  74. Erica says:

    On mainittu jo lukemattomia hyviä, ehdottomasti siivousliinat ja tiskiharjat + käsitiskiaine… Olen aikeissa ostaa uuden kahvinkeittimen, ja vaikka MoccaMaster on kaikilla “se” juttu, kaipaisin jotain vähän esteettisempää, aika pönikkä tuo MM.. Pienkodinkoneista harvoin pääsee sanomaan että “onpa kaunis”, vaikka varmasti niitäkin voisi stailata tyylikkäämmiksi. Persoonallista muotoilua ja väritystä sentään onneksi löytyy 😀

  75. Anniina says:

    Tämä on helppo: TISKIRÄTIT! Nyt jo saa toki eri väreillä ja kuvioilla, mutta en ole löytänyt vielä sellaista joka miellyttäisi omaa silmää ja joita saisi edulliseen hintaan.

    Talouspaperia toivoisin myös hillityllä kuosilla. Noista lotuksen uusista kuoseista harmaa miellytti minua eniten.

  76. tiiti66 says:

    Hammasharjatuubit; pitääkö niiden aina olla pohjaväriltään valkoisia?

  77. Xeve says:

    Tiskirätit ehdottomasti!

  78. Niina says:

    Aika vaikea oli keksiä mitään umpitylsää kulutus/käyttötavaraa. Onneksi tiskirätteihin/harjoihin, talous/wc-papereihin jne on tullut jo eri vaihtoehtoja, kuvioita ja värejä. Mutta ehkä sellainen nenäliinalaatikko + laadukkaita nenäliinoja olisi kiva, sitä voisi pitää pöydällä ja olisi käytännöllinen.

  79. Villis says:

    Just noita samoja keittiön pikkutarvikkeita minäkin ajattelin parannuskohteiksi. En niinkään kaipaa sitä värikirjoa, mutta värivaihtoehtoja saisi olla enemmän. Koitanpa siis onneani minäkin tässä arvonnassa.

  80. Tiiu says:

    Voi kun olisikin sellaisia kauniita tiskirättejä! Mitkä tekisi mieli jättää kuivumaan tiskialtaan reunalle, eikä piilottaa allaskaappiin. Samalla ne voisivat myös olla hajunsyöjiä -eivät löyhkäisi. Hävittäisivät ne kaikki likalaikut itsestään, pysyisivät kauniina. Missä sellainen keksijä, joka suunnittelisi kauniina ja puhtaana pysyvät tiskirätit? Laitan heti tilaukseen, kun joku ne keksii 🙂

  81. Mallu says:

    Juurikin tämä talouspaperi on ollut itsellä toiveena, että kun olisi värikkäämpiä, koska lapsiperheessä se on vain pakko olla siinä käden ulottuvilla.Mukavempaa se on kun on kiva kuosi siinä.

  82. Jasmin says:

    Tiskirätit, tiskiaineet- ja -harja. Myös olisi mukavaa, jos esim. pesukoneita (sekä vaatteille että tiskille) saisi eri kuoseilla ;D

  83. MinnaK says:

    Moi, osallistun arvontaan! Vessapaperiin voisi tuoda hieman jotain piristystä ;).

  84. iines says:

    Puiset kauhat, lastat ym on tylsän näköisiä, niitä voisi kuvioida jotenkin esim. polttotekniikalla.

  85. Maria.S says:

    Vaikka ihan niinkin arkiset kuin ruuanteko välineet. Olisi paljon kivempi paistaa jauhelihaa kun lastassa olisi vaikka kukkasia 😀 ja kuinka paljon hauskempaa olisi hämmentää soppaa kauhalla jossa on vaikka lintuja 🙂 Ihana arvonta! 🙂

  86. Säde says:

    Niinkin tylsät tavalliset jutut, kun tiskirätit, tiskiharjat ja pesuainepakkaukset vaatisivat mielestäni ulkonäön piristystä. Ehkä se motivoisi niiden kanssa heilumaan enemmän. 🙂

    Hauska arvonta! 🙂

  87. Marika says:

    Käsitiskiainepullot olisi ihana, kun niitä voisi pitää esillä. Varsinkin tällaisessa remppahuushollissa, missä ei ole vielä tiskikonetta. Tiskiluututkin voisivat olla kauniimpia kyllä 🙂

  88. Nina says:

    Kivaa, mukava ollaan! Imureiden ulkonäköä olisi kiva saada hienommaksi, kun sitä joka päivä joutuu koirataloudessa perässä vetämään (maistuisikohan tuo sitten imurointikin mukavemmalta?)

  89. Suvi says:

    Pesuainepurkeissa, esim käsitiskiaine, voisi olla jotain vaihtelua.

  90. moonangel says:

    Siivousliinat ja tiskiharjat kaipaisivat mielestäni piristystä.

  91. Carola says:

    Kivan värikäs arvonta! ja jos saisi tiskirätit ja tiskiharjat vielä värikkäämmiksi, toisivat piristystä arkeen 🙂

  92. maarit says:

    jos kaikki puutarhan- ja varskinkin nurmikonhoitoon tarvittava olis kauniimpaa niin ehkä mäkin sitten… ajatelkää,,, jotku sievät kottikärryt…

  93. Maria says:

    Juurikin nuo keittiötekstiilit, eli olisi ihan huippua voittaa ne. Näyttävät upeilta! Tällä hetkellä patakintaana ja -lappuna toimii Pentikin rikkinäiset ja mikä pahinta, harmaat, yksilöt… 🙂 Keittiöpyyhekin on tylsän valkoinen.

  94. Sanna says:

    Harja ja rikkalapio aina käden ulottuvilla keittiön nurkassa… ei kovin kauniit!!!!

  95. LennuKoo says:

    Leikkuulaudat voisivat olla värikkäämpiä.

  96. Henna73 says:

    Suodatinpussit, vaikka harvoin näkösällä ovat

  97. Miimu says:

    Mielestäni jauho- ja muiden kuiva-ainepussien ulkoasua voisi piristää.

  98. Tiina71 says:

    Tiskiainepullot ja tiskirätit voisi olla vähän kivemman näköisiä, mitä enimmäkseen ovat 🙂

  99. santra says:

    Sanon myös nuo kaikki tiskaukseen liittyvät esineet. Varsinkin kun meillä ei tällä hetkellä ole tiskikonetta ja tiskaaminen on yksi inhokkikotitöistäni, mutta sitä ei oikein voi välttää, niin kivemman näköiset hanskat, tiskiainepullot ja harja voisivat vähän parantaa mieltä tiskauksen aikana.

  100. Sari says:

    Kyllä ne nuo tiskiharjat voisi olla vähän pirtsakampia. Enkä nyt ihan hirveästi ihaile noita meidän normi tee- ja kahvinkeittimiäkään tai vaikka leiväpaahdinta, . vaikka kuinka on rosteria pinnassa. Jos niihinkin saataisiin jotain särmää, vaikka jotain polka dotsia tms., niin jopa piristäisi kummasti laittaa paahtoleipää paahtumaan tai teetä porisemaan… 😉 Ja entäs noi nykyiset suosikit, soda streamit? ÖÖh… ei ihan kauneimpia hökötyksiä nekään… 😉

  101. Tiitu says:

    Ihana arvonta, nuo on tosi kauniita. Kyllä se on juurikin tuo talouspaperi, joka olisi kiva, jos olisi nättiä. Nyt on vaihtoehdot valkoinen tai valkoinen vaaleansinisellä kukkareunalla. 😉 Meillä talouspaperia kuluu hurjasti ja aina se on tuossa pöydänreunalla… Aiempana oli hyvä vinkki tiskirättien suunnittelijoille – miksi ihmeessä valkoinen pohja, kun se on hetkessä harmaa eikä pesussa enää valkoiseksi muutu… Mustia rättejä kehiin myös!

  102. Marjo says:

    <tiskirätti ja wc-paperissa enemmän värillisiä kuvioita =)

  103. Eelinn says:

    Astianpesukoneen pesuainepurkit! aivan hirveitä joten pulverit ja tabletit pitää aina piilottaa omiin purkkeihin.

  104. saara says:

    tiskirätit, yksivärisiä, kuten harmaita, mustia, raidallisia..ja pehmeän näköisiä 🙂

  105. eliisainen says:

    Tiskiaineputelit ja tiskiharjat sais olla mielikuvituksellisempia.
    Mukana arvonnassa!

    -eliisainen

  106. essis says:

    Pesuaine- ja tiskiainepakkaukset voisivat olla hieman tyylikkäämpiä 🙂

  107. NennaM says:

    Oma tapani piristää arkea on valita kivan näköisiä siivousvälineitä ja ostaa leikkokukkia piristämään 🙂

  108. Tuija says:

    Lattiamoppien ne vaihdettavat “moppiosat”

  109. NinaK says:

    Tiskirätit, esim. erilaisin huumoritekstein.

  110. Heidi says:

    Mukana arvonnassa ollaan. Nuhaisena tulee ensimmäisenä mieleen, että nenäliinoja voisi piristää kuvin 🙂

  111. ansu says:

    Kauniit tiskirätit ja tiskiharjat piristäisivät kummasti päivää siivotessa 🙂

  112. Täti-ihminen says:

    Rumat tiskirätit kyllä masentaa eniten keittiössä.

  113. Heta says:

    Itse haluaisin tällä hetkellä piristää keittiössäni aterinten kuivauspurkkia ja patalappuja, koska ne ovat koko ajan näkyvillä, enkä saa niitä minnekään piiloon vieraiden katseilta. Oma keittiöni on tupakeittiö, jossa kaakelit ovat tummanharmaat ja kaikki tekstiilit ovat hankittu nopeasti sen kummemin ajattelematta, jonka vuoksi kaikki ovatkin melkein harmaita.

  114. Piupau says:

    Makarooni-pussien, ehdottomasti! Isossa perheessä niitä pitää ostaa paljon, pussit on rumia ja tursuavat kuivamuonakaapin uumenista hirviömäisella tavalla. Olisivatpa kauniita ja piristäviä!

  115. sanna says:

    Kaikkiin siivousvälineisiin voisi saada kivoja värejä sekä kuvioita.:)

  116. Suvi says:

    Mukana arvonnassa 🙂 Aina tarvittavat luutut ja tiskiharja voisivat olla samaa sarjaa/toisiinsa mätsääviä ja valikoimaa olisi myös mukava olla tyylistä toiseen 🙂 Ja mieluusti vielä edullisesti..

  117. Maikki says:

    Mukana arvonnassa 🙂 Iloisemman värisiä kattiloita ja kapustoja 🙂

  118. Ulla says:

    Keittiön luuturullat uusilla kuvioilla. Eikö mikrokuitu luutuihinkin voisi laittaa kivat kuviot. Ja vielä niin, ettei vaikuttaisi liikaa hintaan 🙂

  119. MaijaH says:

    Taskuistani tursuavat koirankakkapussit saisivat mielestäni saada uutta ilmettä 🙂

  120. Iinuska says:

    Itse uudistaisin myös siivousvälineet, jotta siivouksesta tulisi ainakin vähän innostavampaa. 🙂

  121. Marianna says:

    Tiskirätti, tiskiharja ja tiskiaine voisivat olla paljon tyylikkäämmät ja enemmän samaa sarjaa! 🙂

  122. Tuulia says:

    Fairy saisi tehdä jonkin kivan pakkauksen, se on koko ajan näkösällä keittiössä. Kaikki muu oikeastaan tuleekin piilotettua tai purettua pakkauksesta nätimpään säilyttimeen!

  123. Leena says:

    Leikkuulaudoistakin on nykyään tosi kivoja kuvioita esim. Marimekolla ja tiskiräteissä myös mutta tiskiainepullot on rumia. Tiskiainetta ei todellakaan viitsi alkaa pullottamaan uuteen pulloon niin olisi kiva jos tarjolla olisi jotain simppeliä ja tyylikästä!

  124. Marjukka says:

    No ne tiskirätit tietenkin ja tiskiaine saisivat olla tyylikkäämpiä.

  125. pex says:

    ehkä tiskiharjaan esimerkiksi.

  126. maisa says:

    rikkaimuriin 🙂

  127. paula says:

    vois vaikka jääkaapin ovea koristella.

  128. viipeiii says:

    Tiskiharja, imuri ja myös ehkä mikro!

    -viipeiii

  129. tiinakkk says:

    Haluisin pirteemmän värisen kahvinkeittimen 🙂

  130. riitta says:

    tiskiharja olis tosiaan mukava ,vaikka kukallisena..

  131. Hippu says:

    Tiskiainpullo voisi olla jokin kimalteleva tiskipöydän katseenvangitsija ja pesuainetableteille kaipaisin jotakin “lipasta”

  132. Ramona says:

    Mun mielestä suurin osa tuotepaketeista pitäisi kaunistaa, pahvilaatikot ovat nykyään todella rumia ja tylsiä jos vertailee -80 ja -90 luvun ihaniin paketteihin. Itse olen yrittänyt tavallisimmat riisi ja pastat paketit tyhjentää lasisiin purkkeihin, mutta helmpompaa (siis tällaiselle laiskalle) olisi jos vaan paketit olisivat kauniimpia 🙂

  133. Emioll says:

    Tiskiharjaan kaipaisin jotain piristystä 🙂 mukaan arvontaan.

  134. Annili says:

    Mukana:) tiskiainepullo voisi olla kauniimpi. HYVÄÄ TALVENALUSTA!

  135. Osku says:

    Arjesta tulee kauniimpaa hyvillä toisiinsa sopivilla valinnoilla. Ei pidä haalia kaikkea harkitsematta ensin.

  136. Noona S says:

    Kulutustavaroina meillä näkyy päivittäin pöydällä maitotölkit ja voirasiat, näihin voisi kehitellä jotain vaihtuvia kausikuvioita 🙂 Toinen, jota kummasti piristäisi vaikka Vallilan kuosit, olisivat nuo kuivatarvikkeet; kaurahiutaleet, murot jne.

  137. Laura S says:

    Tiskirätit ja käsitiskiainepullot voisivat olla esteettisempiä!

  138. lentoemo says:

    Kattilat ja paistinpannut saisivat olla värikkäämpiä, eikä pelkkiä pastellisävyjä vaan oikein kunnolla väriä ja asennetta.

  139. laura says:

    Paistinlastat, kauhat yms. saisivat olla keltaisia, harmaita yms. eli värejä kaivataan.

  140. Saija says:

    Maitopurkkiin olisi kiva saada jotain piristystä.

  141. Julia says:

    Minulla on mikrokuituliinat tiskirätteinä, koska ovat parempia siihen kuin perinteiset tiskirätit. Olisi kiva, jos niitä löytyisi kauniin näköisinä.

  142. Karla says:

    Kaikki sellaiset jotka ovat pakollisesti esillä, eikä saa kaappiin sullottua piiloon. Lisäksi esimerkiksi tiskiharjat-ja pullot olisi kivaa pitää esillä vaikka rautalankakorissa jos ne olisivat esteettisemmän näköisiä. 🙂

  143. mariusu says:

    tiskiluutut ja tomuliinat vois olla kauniin värisiä

  144. Maria says:

    Käsitiskiaine purkit voisivat olla kauniimpia.

  145. Kielo Rummukainen says:

    tiskirätit,taloushanskat ja tiskiainepullot kaipaisivat mielestäni piristystä. 🙂

  146. Minttu says:

    Minä kaipaisin astianpesuainetta saatavan suoraan pumppupullossa ja yksinkertaisen tyylikkäällä tekstillä!

  147. Heidi Marie says:

    Piristin päivittäistä pöydän putsausta (ja samalla keittiön ilmettä) ostamalla kaksin kappalein Porvoolaisen Kiertin ihania bambutiskirättejä pirteän pinkin ja oranssin väreissä.
    Kauniit patakintaat pidän seinällä esillä ja niitä haluaisinkin hankkia lisää, jotta eri kuoseja voisi vaihtaa esille fiiliksen ja vuodenajan mukaan!

  148. Jasmin says:

    Tällä hetkellä ekana tulee mieleen juurikin tiskirätit niinku monet onki jo täällä sanonu! 😀 Myös tiskiainepullot vois kyllä olla jotain nättikuosisia, silloinhan niitä ois ilo esitellä siinä altaan laidalla!

  149. ahle says:

    Leikkuulaudat on ihan hirveitä; joko ruman värisiä perusmuovisia tai sitten epäkäytännöllisiä puisia. Eikö joku voisi kehittää jotain kivoja kuoseja ja uusia materiaaleja…

  150. klaara says:

    Ehkä värikkäät siivousliinat tekisivät muuten niin tylsästä hommasta vähän siedettävämmän.

  151. Iris says:

    Tiskirättien, ne ovat jatkuvassa käytössä 😉

Kommentoi