{ vielä ehtii äänestää }

15.10.2013

Ajattelin vielä täältä flunssamajasta huikkailla teille, että Gloria Blog Awards -äänestys on tällä viikolla päättymässä, ja mikäli haluatte antaa äänenne lemppariblogeillenne, nyt alkaa olla viimeiset mahdollisuudet siihen! Voit äänestää omaa suosikkiasi eri kategorioissa ja se tapahtuu äänestyssivulla.
Niin, ja muistattehan, että kaikki ääänestäneet osallistuvat arvontaan, jonka palkinto on aika huikea; Mukaanlukien avec-liput Glorian blogigaalaan majoituksineen päivineen! Jaossa on myös pienempiä tuotepalkintoja.

blogawards2013

Nyt nauttimaan päivän c-vitamiiniannosta! Aurinkoa!


One Response to “{ vielä ehtii äänestää }”

  1. Minsti says:

    Kävin äänestämässä! Aika monet blogit näyttävät toistensa toistolta, pakko todeta. Päivityksiä voisi hyvin vaihtaa keskenään, eikä siinä sinänsä mitään valittamista ole. Trendit vaikuttavat, mutta oma linja tuo kiinnostavuutta.

    Erotut eduksesi ja erotu jatkossakin. Sulla on oma varma tyylisi, vaikka se onkin vuosien varrella muuttunut minimalistisempaan suuntaan. No, blogi, koti ja tai oma maku eivät ole ensisijaisesti muita varten, eikös juu. Onnea kisaan!

Kommentoi