{ hämärässä }

13.11.2013

Olin onnistunut unohtamaan, mitä marraskuun pimeys voi pahimmillaan olla! Toivoisin voivani unohtaa sen taas mahdollisimman pian. Nyt lunta maahan ja pituuttaa päiviin, kiitos! Mutta hei oikeesti, parin kuukauden päästä tää jo helpottaa! Eli nyt vaan sisulla yli pimeän ja synkän syksyn!

relaxing4

Valoisia ajatuksia tuo ainakin itselleni talven miettiminen. Haaveilen edelleen hiihtämisestä, josta kirjoitinkin jo pari vuotta sitten. Josko nyt olisi aika hankkia sukset ja kokeilla, onko kouluvuosien traumat mahdollista unohtaa. Tai jospa kirjoittaisi Joulupukille! Varsinaisesti en oikein ole mitään vielä pukilta pyytänytkään.

relaxing2

Glögin sijaan Clipperin joulunpunaista detox -teetä. Detoxista en niin tiedä, mutta tämä on maultaan ihan mahtavaa, ja taltuttaa makeanhimonkin mukavasti. Joululehtiä on tullut hypisteltyä kaupoissa. Koitan ostaa niitä maltilla. Äidin kanssa vähän kuin puoliksi ollaan vuosittain ostettu nuo joululehdet. Ehtiihän niitä sitten kierrättää joulun alla.

relaxing

Toivottelen tunnelmallista syysiltaa kaikille!

Ja te, jotka kärsitte syysväsymyksestä, muistattehan osallistau Philipsin wake-up -valo skabaan!


5 Responses to “{ hämärässä }”

  1. Pieni lintu says:

    Tänään paistoi aurinko pitkästä aikaa – ihana ilmiö, joka kesti pari tuntia. 😀

  2. heidi says:

    Uh…on kyllä niin pimeetä, niin pimeetä…miksi tää aina tulee jotenkin rytinällä tää pimeys (ja väsymys), kiitti vinkistä, taidan hauduttaa kanssa teetä. 🙂

  3. Päivi says:

    Olen mukana arvonnassa! Arvottavat on ihania, varsinkin Douple star -koru. Lisäksi pidän medium star -korviksista. Hopeiset on mun värisiä. Paljon on ihania koruja valikoimassa.

  4. MRSQ says:

    Söpöt mukit! <3

  5. Emmi says:

    Mistä noin kauniit kupit?

Kommentoi