{ getting ready }

15.11.2013

Taas mennään! Huomenna juhlitaan Indiedaysin blog awards -juhlaa, ja meno on tämän päivän (ja vähän jo eilisenkin) ollut sen mukaista. Asu alkaa olla alusvaatteita myöden (kiitos Sokoksen palvelevan henkilökunnan) valmiina, ja nyt pitäisi käyttää loppu energia ja järki laukkujen pakkailuun, ja muuhun, itse matkustamiseen liittyvän, oheisohjelman hoitoon.

Ennen kuin tavarat sujahtavat laukkuun, pieni makupala tulevasta asusta. Tällä kertaa lupaan ja vannon, että kunnollinen asukuva saadaan blogiinkin asti! Laukkuna jälleen Designiston Sain Laurent Belle Du Jour leather clutch. Iiiik, ne on vaan niiiin ihania! Meilasittekin hiukan kysymyksiä Designiston palvelusta, ja koitan palailla niihin myös erillisessä asupostauksessa.

Nyt kiireellä hoitamaan hommat kuntoon, ja viikon viimeisen treenin kimppuun!

ready inspiration id awards getting ready juhlimaan

Ihanaa viikonloppua! Ja hei, tosi kiva nähdä teitä kollegoita huomenna!

Pusspuss!!!


8 Responses to “{ getting ready }”

 1. Minäkin odottelen jo kovasti huomista juhlahumua ja asukin on jo viimeistä piirtoa myöden valmiina odottamassa. Kivaa nähdä tuttuja bloggareita, paaaljon bloggareita 🙂

 2. Siellä nähdään siis 🙂 Valmistautuminen on mukavaa aina juhliin, ainakin silloin kun ei ole liian kiireellä liikkeellä 😀

  • Tiemme kohtaavat jälleen! 🙂

   Muutama vuosi sitten mä en voinut ymmärtää, että ihmiset jättivät valmistautumisen viime tippaan. Elämä on kolhinut, mä olen aina se viime tippaan heräävä. Puuuhh, kun saisi kaikki kunnialla aamulla läpi, ja nokan kohti pääkaupunkia. 🙂

   Juhlamieltä!

 3. Elisa says:

  Onpa ihana asu!!! Tuo super ihana laukku sopii niin täydellisesti sun mekkoon. Wau! En malta odottaa, että saadaan asukuvat peliin. Hauskoja kemuja!!

 4. ivory touch says:

  Kauniilta näyttää, hauskoja juhlia!

Kommentoi