{ kuvia perhealbumista – joulu 2012 }

17.12.2013

Noniin. Niin siinä vain kävi, että kuume nousi, ja nostan käteni nöyrästi ylös.
Takkiin tuli; Flunssa vastaan minä: 6-0. Koko viikon olo on ollut kuin junan alle jääneellä. Lihaksia särkee, mikään paikka ei palaudu, vaikka olen koittanut syödä ja juoda ja venytellä – ja levätäkin ehkä. Ruoka on tökkinyt, syöminen on tuskaa jne. Liian pitkään kai rimpuilin vain vastaan, enkä halunnut uskoa, että tauti olisi tullakseen. Eilen kaaduin sänkyyn ilta kahdeksan jälkeen, mutta lähdin urheana vielä aamulla jalkatreeniä tekemään. Sen jälkeen tiesin: Nyt pitää pysähtyä ja huilata!

Selailin eilen vanhoja valokuvia. Sellaisia omaan käyttöön napsittuja kuvia, joiden ei ole koskaan ollut tarkoitus päätyä blogiin. Tirauttelin kyyneleitä tuijotellessa kuvia synnäriltä, ja muista itselleni tärkeistä hetkistä. Katselin myös kuvia viime joululta, ja pysähdyin miettimään, miten paljon elämä on muuttunut, ja miten moni asia on muuttunut.
Ajattelin jakaa teillekin muutaman, melko hiomattoman, kuvan viime joululta. Nämä on tälläisiä omaan käyttöön räpsittyjä tilannekuvia kuusen koristelusta. Ihan vain jo kuvatut henkilöt ja kotikin on kokeneet melkoisen muutoksen. Mutta, joskus on hauska palata ajassa taaksepäin, ja tehdään se nyt!

joulu 2012 2 joulu 2012 4 joulu 2012 5 joulu 2012 joulu2012 3

Kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen. On ollut mukava lukea, että samankaltaiseen ratkaisuun on päätynyt moni muukin. Selvyyden vuoksi vielä, että meidän jouluiset automatkat ovat hyvinkin lyhyitä, mutta se kai kompensoituu sitten sillä, että vierailla pitäisi monessa paikassa, ja aina on huono mieli siitä, että jonkun seurassa ollaan enemmän kuin toisten.
Toivottavasti kaikki tekin, jotka kerroitte joulunne vielä jatkuvan reissaamisen merkeissä, löydätte tavan rauhoittua joulun aikaan, ja ajan olla vain rennosti.

Tällä hetkellä en lupaa, että jaksaisin vastata jokaiseen kommenttiin erikseen. Olen luvannut tälle päivälle piparitalkoot, ja se lupaus on pidettävä. Nyt pari särkylääkettä nassuun ja taikinaa kaulimaan. Pysykää terveinä!!!!


15 Responses to “{ kuvia perhealbumista – joulu 2012 }”

 1. LPP says:

  Pikaista parantumista <3

 2. Johanna says:

  Te teette juuri niinkuin teidän perheelle on sopivaa, muiden o tyydyttävä siihen.
  Me ollaan kans kotona joulu.. ja huomaan kuinka omat jouluperinteet alkaa olla neitikäisellä muistissa. Se on ihanaa seurattavaa….oikein ihanaa joulunalusaikaa..meillä oli eilen piparien koristelupäivä. Kauniita tulikin 🙂

  • Joulun perinteet ja omat tavat löytyvät varmaan vuosien saatossa jokaisella. Uskon, että me löysimme nyt meille sopivimman tavan juhlia joulua, ja tällä tiellä jatkamme myös ensi vuonna!

   Toivon sinne kaikkea hyvää uuteen alkavaan vuoteen! ♥

 3. Hanna says:

  Pikaista paranemista ja mukavaa joulun aikaa, ihania kuvia!

 4. Sari says:

  Näitä kuvia oli mukava katsella. Niistä välittyy kiireetön, leppoisa tunnelma. 🙂 Kurjaa, että flunssa vei voiton, mutta jos jotain hyvää, niin ehdit kyllä jouluksi terveeksi, kun nyt otat ihan himmaillen. Jos vain maltat… 🙂 Paranemisia toivotellaan täältäkin!

 5. JohannaMaria says:

  Iiiiihanaisia kuvia ♡♡ Niin levollisia ja kauniita! Mulla on sama tilanne nyt, maha pulleana mennään sillä vauvan la 4.1. eli voin hyvin samaistua tilanteeseesi. Tosi ikävää, kun sairastuit – nyt vain lepoa niin paljon kuin se on kahden lapsen kanssa mahdollista. Joulunviettonne kuulostaa ihanalta!

 6. Martta says:

  Voih, pikaista paranemista! Mukavaa ja kiireetöntä joulua teille, suunnitelmanne kuulosti hyvältä!

 7. Jane says:

  Pikaista paranemista! Ihania kuvia!

 8. Saga says:

  Voi voi, kuulostaa tutulta. Meillä kanssa sairastetaan urakalla. Oli pakko luovuttaa ja todeta, että tänä vuonna meillä mennnään joulu aika alisuoriutumisella. Onneksi lahja-asiat on kunnossa, mutta ruuille ei ole suotu ajatustakaan. Toisaalta eipä niitä hirveesti tarvitse miettiä, kun tosi perinteisellä linjalla mennään.
  Paljon parantumista sinne teille toivottelen ja sohvalle siirrän itseni.

  http://niittykulma.blogspot.fi/

Kommentoi