{ rilliralli saapui maaliin }

11.12.2013

Rilliralli on tosiaankin saatu päätökseen, ja nyt on mammalla paitsi terävä näkö, myös uudet pirtsakat kakkulat nenällä!

Rilliralli -arvonnassa saitte kertoa mielipiteenne silmälasivalintaani, ja osallistuitte 150 euron Instrumentariumin lahjakorttiarvontaan. Huikeat yli 450 vinkkiä annoittekin, ja kohtuu tasaisesti mielipiteenne jakautuivat kaikkien viiden vaihtoehdon kesken!

Ei missään tapauksessa punaista! Mutta, niin siinä vain kävi, että punainen Lexington vei voiton!
Oikeastaan kukaan lähipiiristäni ei puoltanut valintaani, mies liputti vahvasti Pradan sinisten pokien puolesta. Nämä tuntuivat kuitenkin omaan päähän uskomattoman mukavilta, pokat eivät “häiritse”, ja mikä tärkeintä, ne istuvat päähän myös niinä päivinä, kun ollaan verkkareissa aamusta iltaan, ja hampaatkin unohtuvat pestä. Punainen sävy on niin läpikuultava, että iho antaa sille rusehtavan vivahteen. Punainen ei tässä tapauksessa ole kova tai silmään pistävä.
Kotiäiti valitsee helppoa ja mukavaa, mutta toki, jos sisälläni olisi bisnesnainen, siskon ehdottamat Ralph Laureninkin pokat olisivat olleet vahvoilla. Mutta, jokainen tyylillään, ja tämä tuntui nyt siltä omimmalta valinnalta.

Kaikki vaihtoehdot voit kurkata Rilliralli -postauksesta.

lasit 3

Entä kuka onnekas voittaa lahjakortin!?

Päivi, kommentillaan:
“Siniset Pradat näyttävät niin raikkailta sinulla! Mie ottasin ne.  Hienoja pokia oot löytänyt. Mulla on sama homma edessä.”
Oli tällä kertaa onnettaren suosiossa. Voittaja saa näillä minuuteilla minulta sähköpostia ja pääsee valitsemaan laseja vielä vaikka ennen joulua!

lasit2

Sellaista tällä kertaa! Flunssa taisi pelästyä uhoani, ei se ainakaan enää siitä vahvistumaan ryhtynyt. Nyt haudutellaan riisipuurot iltapalaksi, ja sytytellään taas ne kynttilät!

Ihanaa iltaa kaikille!


7 Responses to “{ rilliralli saapui maaliin }”

  1. Leena Lumi says:

    Täydelliset rillit! Ostin just kahde tuudet, toiset näyttöpäätteelle, mutta ei minulla ole ainakaan vielä rohkeutta kuvauttaa itseäni rillit päässä. Hyvä sinä!

  2. Jane says:

    Nuo on hyvät! En oo huomannut tuota ensimmäistä rillirallipostausta ja kun katsoin niitä kuvia niin noihin ihastuin heti. Punaista en itsekään heti valitsisi hyllystä mutta nuo sopivat sulle kyllä tosi hyvin 🙂 Pehmeämmät kuin tummat tai siniset 🙂

  3. Eija says:

    Ihanat ja sopii hyvin sinulle! Mullekkin olisi tuo lasien päivittäminen kohta ajankohtaista, mutta en yhtään tiedä minkälaisia poika seuraavaksi.. Laseroperaatiokin on käynyt mielessä, mutten taida kuitenkaan uskaltaa :)..

  4. Eija says:

    Ihanat ja sopii hyvin sinulle! Mullekkin olisi tuo lasien päivittäminen kohta ajankohtaista, mutta en yhtään tiedä minkälaisia poika seuraavaksi.. Laseroperaatiokin on käynyt mielessä, mutten taida kuitenkaan uskaltaa :)..

  5. Emilia says:

    Noihin punaisiin Lexingtonihin kaimakin iski heti silmänsä. Mun suosikkivaihtoehtoni, sopivat kyllä todella hyvin sinulle. Iloiset ja pirteät ja samalla kuitenkin tyylikkäät.

Kommentoi