{ arkea }

29.1.2014

Joudun jälleen pahoittelemaan pientä blogihiljaisuuttani. Vaikka synttärikekkerit juhlittiin vähin valmisteluin, tuntuu, että tämän juhlasuman jälkeen toipumiseen menee sitten sitäkin enemmän aikaa. Olen oikeastaan nauttinut arjesta pari päivää oikein kunnolla!

Pariin päivään on mahtunut paitsi treeniä, myös ihan tavallisia ja tylsiä kotitöitä. Lääkäri ja neuvolareissua, juoksevien asioiden hoitamista jne. Eilen lilluttiin koko perhe päivän verran kylpylässä, nautittiin vain toistemme seurasta – otettiin rennosti. Tänään selvitellaan jälleen pyykkivuoria, tehdään arkiruokaa ja lämmitetään. Jälkimmäistä onkin saanut tehdä viime aikoina ihan kunnolla. Eilen illalla käperryttiin viluisena peittojen alle, kun talo oli ollut koko päivän ilman kipinävahtia.

Eli, ihan tavallista elämää, juuri sitä parasta mahdollista!
Koitan vastailla kommentteihinen myös, välittömästi kun saan hetken rauhan, ja ajatus mahtuu kulkemaan vapaasti. Tänään raivailen leluja ja irtorojua paikoilleen, ainakin yritän päästä vaatehuoneen kimppuun ja illalla rojahdan pahnoille niin aikaisin, kuin suinkin vain mahdollista. Päivääni piristää yhä Klaaran synttärikimppu. Hyviä puolia kylmässä ja vetoisessa vanhassa talossa on tämä kasvien ja kukkien säilyvyys! 🙂

kimppu 1kimppu3kimppu2

Aurinkoisin ajatuksin!


11 Responses to “{ arkea }”

  1. Hanna says:

    Niin kaunis kimppu! Tosta jos mistä saa energiaa ihan
    vaan katselemalla 🙂

  2. Tanja says:

    Ai miten kaunis tuo kimppu! Täytyypä laittaa korvan taa, vois näyttää ristiäispöydässäkin aika hyvältä. Paitsi jos kasteen saa pieni poika. 😉 Ihanaa arkea teille!

  3. Elisa says:

    Onpa kaunis kimppu!! Ja jotenkin erilainen, kun siinä on keltaistakin. Piristää tuota vaaleanpunaista kivasti. Ihana kimppu siis ihanan pikku neidin juhlissa. 😀

  4. MS says:

    Kaunis, keväinen kimppu 🙂

  5. Kimpun värit sopii kyllä ihanasti yhteen. tosi kaunis!

Kommentoi