{ my new love }

28.2.2014

No kahvikonehan siinä paketissa oli! Te pidempään juttujani lukeneet muistatte varmaan, että tämä masiina, ja sen hankinta on ollut mielessäni jo useamman vuoden. Vuosi sitten helmikuussa, kirjoitin postauksen kolottaa, ja tuolloin koneen hankkiminen oli oikeasti jo mielessäni, mutta kommenttienne jälkeen aloin pohtia ennakkosuosikkiani uudelleen. Olin siis vielä tuolloin ehdottomasti manuaalisen pressokoneen puolella, mutta esimerkiksi Annen kommentti, sai minut ajattelemaan asiaa uudelleen: Nespresson kapselikone nousi listani kärkeen.

Kapselikoneajatuksen myyminen puolisolleni olikin sitten vuoden mittainen projekti. Helsingissä Stockmannin Nespresso-esittelijänkin kanssa yritettiin pari kertaa taivuttelua. Vuodessa tapahtui kuitenkin sellainen “hidas käännytys”, ja joulun jälkeen meillä alkoi olla yhteinen päätös kahvikoneen hankinnasta. Nespresson Maestria sen tulisi olla. Värin ei ollut sitten väljä kuin minulle, joten loppu kävi leikiten.

Nespresso Maestria 6

No, kun koneen hankintaa oli aikamme jahkailtu, iski jo nuukuuskin. Rahaa menee ihan tarpeeksi remonttiin ja kaikkea muutakin tarvitaan kotona. Viime lauantaina kerroinkin meidän tehneen shoppailukierroksen lähinnä juuri remontin tiimoilta. Piipahdettiin Ikeassa ja Bauhausissa jne. Raisioon asti kun kuitenkin oli tultu, pyysin vielä nopeaa kierrosta Kodin Ykkösessä, ja siellä se sitten oli. Nimittäin plussakortti tarjouksessa, yli satasen halvemalla kuin normaalisti. Mutta, eihän me nyt tultu kahvikonetta ostamaan, ja lähdettiin liki tyhjin käsin ulos. Illalla meitä kuitenkin jo harmitti. Aamulla suoraan sanottuna kadutti, ja niinpä, ihan vain uteliaisuudesta, kurkkasin Kodin Ykkösen verkkokaupaan. Ja siellähän se oli, sama tarjous, tosin alla luki “vain netistä”.  🙂

Nespresso Maestria 4

Koska olimme jo nukkuneet yhden yön yli, ei päätöstä tarvinnut sen enempää miettiä. Tänään omaa kahvia paremmalta maistui mieheni muikean tyytyväinen ilme, kun hän maisteli kapselikoneella keitettyä espressoaan. Voittaja fiilis! 🙂

Nespresso Maestria 1

Tämä voittaja nautiskelee nyt ilolla kahviaan ja haaveilee keittiön remontisa. Ainakin jotakin uudistuksia olen saanut ajettua läpi, mutta kaikki kai ajallaan.

Nespresso Maestria 2

Mahtavaa viikonloppua, ihanat. Minä lähden metsästämään jotain keväisiä kukkia viikonlopun iloksi!

PS. Se tarjous oli muuten 2.3. asti voimassa! 🙂


12 Responses to “{ my new love }”

 1. LeAnn says:

  Onpa kaunis. ♡ Kyllä nuo kahvikoneet ovat niitä arjen luksuksia. 🙂 Meillä koululaiset kantoivat sen kahvi- tai heillä kaakaokoneen ostoskärryihin, kun se oli tarjouksessa. Ja käyttöä on löytynyt. 🙂

 2. Hanna says:

  Niin paras kone ja niin kaunis 🙂 mä olen rakastunut Nespresson kahviin ja koneeseeni.
  🙂 kotiäidin pelastus. hyvä valinta E 🙂
  Ja arvasin edellisen kuvan perusteella hih.

 3. retromoderni says:

  Kaunis tuo on. Meillä on Piccolo-kapselikone ja en ole siihen kyllä kovinkaan tyytyväinen, halvalla ei saa hyvää. Kahvi on todella hyvää mutta ne ovat aivan liian viileitä Piccololla valmistettuna ja joudun aina mikron kautta käyttämään kahvikupin jotta se olisi tarpeeksi kuumaa nautittavaksi. Vaikka ne ovat helppokäyttöisiä niin haluan kotona leikkiä pikkuista baristaa ja hommata kyllä kunnollisen koneen josta saan sen tekemisen nautinnonkin.

 4. LPP says:

  Oi, mä tulen maistamaan!

 5. Hanna says:

  Oli, tuon minäkin haluaisin. Nätti ja varmasti tekee hyvää kahvia. Kuinka nopeasti yksi kupillinen valmistuu?

 6. Katri says:

  Sinnikäs taivuttelu tuotti tulosta siis! Tiedän niin tuon tunteen, meinaan taivuttelin tabletin hankintaa vuoden ja viimeiseksi vetäisin oikein ässän hihasta – haluan sen synnytyslahjaksi ja oikeastaan tarvitsen sitä pitkiin yksinäisiin iltoihin! 😀 😀 Ihan on kyllä mieskin tyytyväinen, hän ei vaan tiennyt tarvitsevansa tällaista! 🙂

  Hyvään hintaan kyllä löysitte. Varmaan herkkua, täytyisi päästä jossain koemaistamaan. Mutta täytyy sanoa, että tuo näyttää ihan joltain lasten elokuvan symppikseltä robotilta! 😀

 7. Men va härlig!!!Just tuostahan itsekin olen unelmoinut…

Kommentoi