{ keväisen vaaleaa ylle }

12.3.2014

Vaikka se nyt on uhkaillutkin jollakin takatalven tapaisella, yritän silti nauttia keväästä, ja asennoitua uuteen vuodenaikaan. Tuntuu niin ihanalle, kun aamu kuudeltakaan ei ole enää pimeää, ja lenkille saa lähteä linnun laulua kuunnellen. Tänään aamulenkin kruunasi ylitseni lentävä joutsenparvi. Kyllä siellä kevät tuoksuu, sanoi kalenteri sitten mitä tahansa!

Tänä keväänä olen päivittänyt garderobiani erilaisilla tuhkan ja puuterin sävyillä. Keväällä on jotenkin ihana vaihtaa vaatteet vaaleampiin ja keveämpiin sävyihin. Luin jostain joskus sellaisen jutun, että valo ei pääse ihmisen sieluun mustien vaatteiden läpi. Varmaan ihan huuhaata, mutta toisaalta, kyllä olostakin tulee “valoisampi”, kun yllä on mustan sijaan jotakin vaaleampaa.

gray 7gray 5

Tänään heitin päälleni aika tavalla kokopukumaisen meiningin; Hiekan ja tuhkan sävyjä melkein päästä varpaisiin.

gray 6

Ajattelin muuten käväistä suutarin pakeilla. Josko keksittäisiin tuohon vanhaan Mulberryn Roxannen räyskään joku crossbody-hihna. Laukku on jäänyt ihan vaille käyttöä, koska kahden lapsen kanssa käsilaukun raahaminen on vain mulle jotenkin työlästä.
Dayn teepparin hankin lähinnä uuden (kriisi)hameeni seuraksi, mutta se taipuu kyllä arkisempaakin asuun. Musta toi käsikuvio on vaan jotenkin niin kaunis!
Blogin kautta saamani Becksöndergaardin villa-/modaalisekoitteinen Paris-huivi, sopii tähän asuun kuin nenä päähän. Suuressa huivissa on tuollainen kaunis kudonta, ja tekstuuri eroaa jonkun verran totutusta villa/silkki versiosta.
Olette myös kyselleet mitä eroa on Please Jeansin slimmimallilla verrattuna tavalliseen. No, tässä nyt ne slimmit jalassa. Koko mulla on kaikissa housuissa sama.

gray 8gray 9

housut | Please
kengät | Shoe Shi Bar
nakhatakki | Only
teeppari | Day Birger et Mikkelsen
huivi | BeckSöndergaard | saatu
laukku | Mulberry
korvikset | Pernille Corydon | saatu
sormus | en muista…

Nyt alkaa kuulua sen kaltaista vasaran naputusta, että ehkä munkin pitäis lähteä osallistumaan…

Se on
MOI!


24 Responses to “{ keväisen vaaleaa ylle }”

  1. Maiju says:

    Nuo housut ja tuo nahkatakki, ah täydellisiä! Sulla on muutenkin just sellanen tyyli, mistä iteki tykkään. En ole varmaan koskaan kommentoinut, mutta nytpä kommentoin 😉 Ihanaa kun kevät tulee. Olin myös yks aamu ihan yllättynyt kun kuudelta ei enää ollutkaan pilkkopimeetä. Aurinkoista kevättä sinne!

    • Kiitos, Maiju!

      Kiva kun jätit jäljen itsestäsi! 🙂

      Päivät tuntuvat nyt niin paljon pidemminltä, ihan kuin aikaakin olisi enemmän. Ja herääminen on aamulla paaaaaljon helpompaa! Olen ehdottomasti kevätihminen! 🙂

  2. Tiina says:

    Järkkyihana kokonaisuus 🙂

  3. LPP says:

    Oi, miten kaunis sinä!
    Ihana puuterinen kokoinasuus ♥

  4. AnnaW says:

    Näyttää tosi keväiseltä, kauniilta! Täytyykin kaivaa jo loputkin kevättakit, huivit, tennarit ym. esille ja laittaa vastaavasti talvisimmat jo varastoon.

    Ja hei kiitos kovasti tuosta Vichy esittelystä! Kävin ostamassa sen peitepuikon tummille silmänalusille ja johan ilme ja olo kirkastui 🙂 Täytyy vielä lukea postaus uudestaan, lähinnä se nestemäinen meikkivoide kiinnostaisi myös ja aika kevyen näköistä meikkipohjaa kaipailisin. Mutta siis kiitos sinulle, ilman postausta en olisi ikinä päätynyt kokeilemaan tuotetta (kun olen luonnonkosmetiikan kannattaja mutta ihan näin tummiin silmänalusiin eivät nekään sentään pure ;D)

    Aurinkoista viikon jatkoa!

    • Kiitos, Anna! Ihana kuulla, että löysit avun tätä kautta!

      Olen tosi tyytyväinen noihin meikkeihin, ja heti piti siskollekin niitä painottaa, samanlaisesta ongelmasta kun kärsimme. Suosittelen sitä nestemäistä meikkivoidetta! Itse olen nyt tehnyt jopa niin, että olen lisännyt sitä hiukan kasvovoiteen sekaan, ja saanut sellaisen kivasti peittävän ja ohuen semimeikin esim liikuntaan!

      Kannattaa kokeilla! 🙂

      Aurinkoa! Pidähän itsestäsi huolta ja koita myös levätä! ♥

  5. Hei Emilia,

    Aina yhtä kauniina …:)
    Kuule, mulla on pieni suuri ongelma blogissani ja ajattelin kysäistä sinulta kun olet jo pitkään bloggaillut. Vanha sähköpostios.suljettiin dna;n toimesta ja vaihdettiin uuteen.Ja minä hölmö entajunnut vaihtaa sitä blogini tietoihin !!!! Nyt enpääse uudella sähköpostillani kirjautumaan sisälle. Olen ihan sormi suussa,enkä tiedä mitä teen?? Onkohan sinulla Emilia kokemusta <3

    Keväisin terv. Kirsi Naantalista

    • Kiitos, Kirsi, ihana! ♥

      Hmm, eikö siis kirjautuminen onnistu vanhalla sähköpostilla? Eihän sen tavallaan tarvisi olla kuin se käyttäjätunnus… Mutta onhan sulla myös googletunnukset? Eli tolla gmail osoitteellahan pitäisi päästä sisään!?

      Itse en keksi muita keinoja. Melkein kannattaa kääntyä googlen puoleen, jos nämä ei auta.
      Toivottavasti ongelma ratkeaa!!! 🙂

  6. Siis tosi makee kokonaisuus! Toimii! Mä sain suorastaan slaakin kun huomasin uutisia netistä selatessani, että joku takatalvi iskee viikonloppuna! Mitäh?! Multa on menny koko uutinen ihan ohi!! 🙂

    Hei tuo teidän kaappi tuolla taustalla on u-p-e-a. Mulla on juurikin samantyyppisen vanhan kaapin etsintä käynnissä! Haluaisin sellaisen Narnia-kaapin olkkariin. Se voisi just olla tuollainen vähän elämää nähnyt, ei niin täydellinen.

    • Mä en kans halua uskoa koko uutista. Joku ankka ihan varmaan! 😉

      Mä rakastan meidän kaikkia vanhoja kaappeja. Harmittaa kun yksi on yhä ulkorakennuksessa. Mutta niiden kuuluukin olla hiukan elämää nähneitä! 🙂
      Tähän yksilöön rakastuin ensisilmäyksellä. Tää on mulle ehkä myös kaikkein rakkain, koska se on kaapeista ensimmäinen meille muuttanut. 🙂

  7. Hanna says:

    Kaunis kaunis kaunis kokonaisuus & sinä 🙂
    Hitsiläinen tulee himo
    Noihin pöksyihin 🙂

  8. anu says:

    Asu just mun mieleen..kaikki palaset kohdallaan..love it!! 🙂 Laukku ja kengät…niiin ja farkut etenkin <3 Alankin tässä kahlaamaan nettiputiikkeja sun inspiroimana..hih 🙂 Kivaa loppuvkoa!!

  9. Riitukka says:

    Olet tosi mageen näköisenä menossa! Mutta mistähän toi hieno kirkkaanvihreä oikea silmä ilmestynyt sulle viimeisessä kuvassa? Liekö joku heijastus? Vai väripiilari vain toisessa silmässä ; D

    • Huh, enpäs itse huomannut tuota vihreää silmää! 🙂
      Mun toinen silmä kyllä oikeestikin on vihreä (ja toinen siis ruskea), mutta ei se mikään kirkkaan vihreä ole, eli olisko tuolla joku vastakkaisesta ikkunasta tuleva heijastus tai jokin. Hassu! 🙂

  10. Katri says:

    Raikas keväinen asu ja niin upea kolmekymppinen! 🙂 onnea siis uudesta kymmenluvusta, olen vähän myöhässä kommentoimassa.. Minäkin taidan alkaa metsästää noita Please jeanseja kun omat normaalit housut mahtuvat vihdoin jalkaan. Näyttävät niin hyviltä sinulla! Olen saanut kivasti treenitsemppiä sinulta, vaikka tällä hetkellä jenkkakahvojen sulatus tuntuu mahdottomalta urakalta! 😀 Yritetään kestää se uhkailtu pikku takatalvi, kohta kuitenkin saadaan ottaa kevät vastaan kunnolla!

    • Voi, mä niin muistan ton tunteen, kun oma kroppa tuntui vieraalta. Mutta hei, ne on pieniä juttuja, olet tosi hoikka ja hyvän näköinen, ja raskaudesta palautuu kyllä, kroppa hoitaa itsekin homman aika pitkälle! 🙂
      Iloa sinne vauva-arkeen! Nautitaan tosiaan auringosta ja keväästä, eikä anneta pakkasten hiljentää menoa! 🙂

  11. Hanna says:

    Ai vitsi mä tykkään sun tyylistä! Hyvältä näyttää tämäkin kokonaisuus!

  12. Leena says:

    Sulla on niin hyvä tyylitaju! Melko yksinkertaista, mutta silti aina tyylikästä.

Kommentoi