{ nopeasti pidemmät ja tuuheammat hiukset }

17.3.2014

Eli aiheena clip-on hiustenpidennykset, joista aika-ajoin laitatte kysymyksiä, ja joista nyt on kovasti toivottu myös erillistä postausta.
Käytän siis Rapunzel of Swedenin aidosta hiuksesta valmistettuja klipsipidennyksiä. Pidennykset olen hankkinut yli kolme vuotta sitten, eli mistään yhden illan hiuslisäkkeestä ei todellakaan ole kyse!
Päädyin aikanaan klipseihin, koska halusin hiuksiini lisää mittaa. Pidennykset joita voi käyttää tarvittaessa, tuntuivat pysyvämpiä vaihtoehtoja paremmalta, ja olen ollut hankintaani todella tyytyväinen.
Aitoa hiusta voi muotoilla ja pestä, kuten hiuksia yleensäkin. Rapunzelin hiuslaatu on omasta mielestäni ihan älyttömän hyvä, eli se on helppo kihartaa, suoristaa jne.. Kun klipsit asettelee paikalleen, ja muotoilee hiukset sen jälkeen yhtenäiseksi joko laineille, kiharalle tai suoraksi, on jälki todella luonnollinen. Koska Rapunzelin hius muotoutuu helposti, se ei tarvitse muotoilutuotteita. Käytän siis lämpösuojaa ainostaan omassa hiuksessa. Pidennysten hius myös pitää oman tukan kuosissa, eli mitään isoa hiuslakkakerrosta ei tarvita myöskään.
Pienet klipsit kiinnitettään hiusten tyveen. Otetaan pieni hiusosio, ja tupeerataan se tyvestä. Sitten vain klips, ja pidennys on paikallaan! Pakkaus sisältää seitsemän klipsiosiota, joilla on helppo mukailla hiusten normaalia asettumista päänahkaan. Kurkkaa kuva vaikkapa tästä!

rapunzelofsweden 5

Omien pidennysteni sävy on strawberry brown mix, eli se sisältää lämpimän ruskeita sävyjä, ja on raidoitettu. Mulla on tapana kiikuttaa kampaajalle aina värimalliksi yksi klipsi, ja näin oman tukan raidoitus pystytään toteuttamaan mahdollisimman lähelle pidennysten sävyä. Tähän värimaailmaan uppoaa hyvin myös oma luonnollinen hiusvärini, jota on nytkin tukassa, paitsi juurikasvussa, myös pituuksissa. Rapunzelin nettikaupassa on kuitenkin myös hyvä asiakaspalvelu, jonne voit ladata kuvan hiuksistasi, ja saada apua sävyvalinnan tekemiseen. Pituutta näillä mun pidennyksillä on se 60 senttiä, mikä tietysti kiharrettaessa menee pikkuisen lyhemmäksi. Mikäli kaipaat vain tuuheutta tai lisäapua kampausten tekoon, lyhempikin pidennys toimii oikein hyvin!

rapunzelofsweden 2

Itse olen käyttänyt klipsipidennyksiä viimeaikoina melkein päivittäin. En todellakaan ole joka päivä asetellut hiuksiini kaikkia osioita, mutta lisännyt pari kapeaa tupsua ihan vain antamaan tuuheutta vauvavuoden ohentamille hiuksille.
Näissä kuvissa hiuksissani on koko paketti ja klipsit on kiinnitetty mahdollisimman alas,jotta päälle jäisi paksumpi osio omaa hiusta pinnejä peittämään. Ponnari ja lettikampauksissa kiinnitän klipsit takaraivoon väärin päin, eli ikään kuin ne tulisivat niskasta kohti päälaelle aseteltua ponihäntää. Klipsejä voi siis käyttää kovin monella tavalla. Hiusten tyveen kiinnittämisen sijaan, ne voi lisätä nutturakampauseenkin vasta ponnarin teon jälkeen. Eli siihen ponnarin tyveen, ja sitten tukka nutturalle! Tämä on hyvä tapa esimerkiksi niille, joilla on sen verran ohut hius, ettei se peitä nutturavalkkia!

rapunzelofsweden 6

Sain teille lukijoilleni kivan alennuskoodin, mikäli Clip-On pidennykset kiinnostavat.
Koodilla mrp548, saatte tilauksestanne -15%:n alennuksen. Koodi on voimassa 26.3. 2014 asti. Klipsipidennykset löytyvät täältä.

rapunzelofsweden 3

Kysymyksiä, toiveita…? Laittakaa ihmeessä, yritän vastailla parhaani mukaan!

Ja, nyt toivotan ihan mahtavaa uutta viikkoa teille!
Täällä on paistanut aamu aikaisesta lähtien, ja mulla on nyt sellaiset vibat, että edessä on ihan mahtava viikko! 🙂


31 Responses to “{ nopeasti pidemmät ja tuuheammat hiukset }”

  1. LPP says:

    Noi on kyllä aivan ihanat ♥

    Mä olen monesti miettinyt pidennysten hankkimista..

  2. No on tosi kauniit ja luonnolliset! Tosi hyvännäköiset!

    Mä olen itse rääkännyt hiuksiani pikkuleteillä joskus 90-luvulla, jonka jälkeen myös tehtiin hiuksiini ommeltuja pidennyksiä. Näitä pidin muutaman vuoden putkeen. Viisi vuotta sitten laitatin sinettipidennykset, joita pidin pari-kolme vuotta sinettejä vaihdellen. Sinetit olivat hiuksilleni tosi tuhoisat! Katkenneita hiusosioita, ohentuneita karvoja ja päinvastoin kun ajattelin kasvattavani hiuksiani sinettien aikaan, nekin sentit lähti sinettien jälkeen, sillä hiukset olivat järkyttävän näköiset ja ne oli pakko leikata!

    Ostin nuo klipsipidennnykset parisen vuotta sitten ja ne ovat loistavat! Mulla on myös joku 7-8 klipsiäja useimmiten käytän niistä vain 2-3 kerrallaan. Ne ovat tosi luonnolliset ja klipsit saa helposti piiloon. Ihan paras vaihtoehto ikinä! Eikä taatusti vahingoita omia hiuksia.

    • Aamen!
      Mulla ei pikkulettejen lisäksi ole ollut muita pidennyksiä koskaan, mutta just toi hellävaraisuus ajoi aikanaan tähän ratkaisuun. Klipsit saa aina tyveen, niitä ei tarvitse kenenkään nostaa tai polttaa uusiksi. Ja tosiaan ei joka päivä tarvitse hirveen pitkää ja paksua tukkaa, joskus on kiva olla vaan ihan helponkin tukan kanssa. Mutta sitten just se, et laittaa klipsin pari, ja tukka saa jo ihmeesti massaa!

      Vielä en ole näistä mitään huonoa keksinyt. 🙂

  3. anu says:

    Kiitos tästä! Voi kun olisit postannut tämän jutun vaan kuukausi sitten, kyllästyin jatkuvaan hiusten kasvattamiseen ja napsaisin ne lyhyehköiksi, kun olisin näistä tiennyt, niin olisin ehkä miettinyt asian uudelleen… No, nyt vaan uudelleen kasvatusprojektia harrastamaan 🙂

    • Voi eiiii! Nyt vaan pikkuinen kasvatusprojekti ja klipsit avuksi! Näillä ihan oikeasti saa mukavasti pituutta. Kun aikanaan klipsit hankin, mulla oli paljon lyhempi tukka! Kolmen vuoden kasvatus, ja tulos on tosi ihana. Klipsit antaa tuuheutta ja pikkuisen vielä pituuttakin!

  4. AnuElina says:

    Minulla nuo pidennykset ovat olleet satunnaisessa käytössä jo kaksi vuotta. Todella näppärät ja kauniit! Omat hiukset ovat todella ohuet, joten näiden avulla olen saanut kivoja kampauksia bileiltoihin/juhliin. Arkikäyttöön en ole niitä ottanut…ja nyt hiukset on “hyllyllä”, koska oma tukka on niin lyhyt eikä pidennyksiä saa kinnitettyä. Minäkin suosittelen lämpimästi Rapunzelin pidennyksiä, ovat todellakin hintansa väärti!

  5. Anniina says:

    Nyt kyllä kiinnostuin ja innostuin! Olen suhtautunut todella suurella varauksella klipsipidennyksiin.. Olen pitänyt niitä jotenkin “tökeröinä”. mutta koska en ole ikinä tajunnut että sulla edes on pidennykset, vaan olen kuvitellut sun omiksi, täytynee muuttaa mieltä noiden luonnollisuudesta! Tosi kauniit! Ja sen verran vielä että sulla on tosi kaunis sävy hiuksissa nykyään!

    • Klipsejäkin on monenlaisia. Niitä keinohiuksia ei mielestäni saa koskaan näyttäään luonnollisilta, mutta nämä ovat eri juttu!
      Suurin virhe on varmaan se, että tukkaa ei muotoilla yhtenäiseksi. Eli kiharretaan oma tukka ja lisätään kiharretut klipsit. No, tukka laitetaan sitten vasta, kun klipsit on paikallaan. Näin oma hius ja klipsi sekoittuvat keskenään!

      Ja ihan totta, ei mun klipseistä kaikki tosiaan tiedä! 🙂

  6. JohannaL says:

    On kyllä ihanan näköiset hiukset 🙂

  7. Ambit says:

    No saitpa kyllä pohtimaan näitä relevanttina vaihtoehtona! Itse olen keskellä hiustenparannusporjektia. Vuosien tummennus teki tehtävänsä, mutta nyt yli vuoden kestäneen parannusoperaation seurauksena ja tumman värin käytön lopetettuani (enää päähän isketään pelkkää vaaleaa raitaa) uutta hiusta on jo alle korvien, ihan oma kerroksensa, mutta latvat jäävät ohuiksi…

    • Itselläni oli kolme vuotta sitten sama tilanne. Näillä saat just sitä tavaraa sinne latvaankin, eikä oma hius kärsi yhtään! Kiva laittaa vaikka vain pari sinne ponnarin joukkoon, ja heti näyttää tuuheammalta! 🙂

  8. jenni says:

    Mä en oo ikinä edes huomannu, et sulla on pidennykset!! Vaikka ihan livenäkin nähty 🙂
    Oon just miettiny itekkin pidennyksiä, kun tää mun kuotalo on nyt niin kauhee, että pipo päässä vaan mennään. Osaatko sanoo, et miten pitkä omien hiusten tulis olla, et nää toimis. Mulla on aikalailla lyhyet… 🙁

    • Juu, nää on oikeesti tosi luonnolliset! Harva näistä tietää. Siis ennen tätä! 😀
      Kun tukan saa ponnarille, kuten sun saa, voi klipsejä heti hyödyntää. Otat ne lyhimmät, tai keskipitkät, ja laitat sinne oman joukkoon. Sit tukka kiinni, ja avot! Kukaan ei huomaa! Pikkumyy vaikka päälaelle, pari pinniä niskaan.

      Ja noi on oikeesti niin pitäikäinen hankinta, et sit kun oma tukka kasvaa saat vaan lisää mahdollisuuksia! Musta nää on hyvä vaihtoehto just niiden pysyvien tilalle. Varsinkin kun vauvan jälkeen tukka helposti ohenee. Mulla on kolme vuotta sitten ollut kohtalaisen lyhyt tukka itselläkin. Mutta siis hyvä hankinta ja maksaa itsensä takaisin! 🙂

  9. Heppu says:

    Tosi luonnolliset ja kauniin väriset sinun hiukset! Itsellä on ollut clipsien hankinta jo jonkun aikaa mielessä, mutta epäilyttää kun sivulla sanotaan että jos on paksu tukka, tarvitsisi kaksi settiä..en ole ehkä valmis kahden setin verran investoimaan, sen verran harvinaista käyttöä olisi luvassa (kampauksiin on omaa tukkaa liikaakin, mutt auki kiharrettuna olisi kiva jos pituutta olisi vähän enemmän). Osaatko sanoa onkohan yksi setti paksussa tukassa tökerön näköinen..?

    • Vaikka mun tukka on ohentunut, on se silti paksu. Hiusta on paljon, ja se on paksua jo laadultaankin. Yksi paketti riittää silti tosi hyvin. Tai tietysti jos haluaa sellaisen paksun palmikon kuin tähkäpäällä. 🙂
      Eli mä oon 100% varma, et se yks paketti todellakin riittää! Olis eri asia, jos haluisit 30-50 senttiä lisää mittaa hiukseen. sitten latvaosa vois näyttää jo aika ohuelta auki. Mutta kuvittelen, et sulla on aika sama tilanne kuin mulla, eli tukkaa on kyllä ponnarillekin omasta takaa. Silloin yks setti riittää. Mun päähän ei edes mahtuisi enempää! 😀

  10. Minttu says:

    Heipsulis! Olen monesti näitä katsonut ja mietinyt tilaavani ja en vain ole rohkaistunut. Hankala tosiaan valita tuo väri! Onko sinulla ihan nuo suorat pidennykset vai laineet pidynnyksissä jo valmiiksi? Kiitos postauksesta, tuli todella tarpeeseen!

    • Mulla on ihan se suora hius. Sitä sitten kiharran jumboraudalla tai suoristan – fiiliksen mukaan! 🙂
      Värisävyä ei varmasti ole helppo löytää, mutta ainahan voit kysäistä asiakaspalvelusta apua. Ehjäsinettosen pakkauksen saa myös palauttaa, eli jos postiin tulee selvästi väärän värinen tukka, vaihdat sen! 🙂

  11. hanna says:

    Kiitos ihan hirveästi tästä postauksesta ! Mulla itelläni on ollut vuoden sisällä mustasta värjäys blondiksi ja siitä johtuen hiukset kärsiny tosi paljon, joten nyt tämän ansiosta rohkaistuin ja tilasin itselleni 50cm pidennykset kiitos sinun! :)))

    • Klipsit on oikein hyvä vaihtoehto silloin kun oma tukka ei ole parhaimmillaan ja kasvatusprojekti tuntuu pitkältä. Uskon, että saat näistä tosiaan avun, ja huomaat, että oma tukka ei kärsi, pääsee kenties vähemmällä, kun seassa on hiukan muutakin! 🙂

  12. Anita says:

    Pidennykset hiuksissasi näyttävät todella luonnollisillta. Millaisella jumboraudalla teet nuo kuvissa näkyvät kauniin loivat laineet? Yöksi ilmeisesti klipsit aina otetaan pois? Vaativatko klipsit jotain huoltoa/pesua? Jahkailen täällä, että uskaltaisiko tilata ja kokeilla 🙂 Klipsien pituus näytti olevan 50cm. Omat hiukseni ovat olkapäille saakka ja toivoisin saavani lisää pituutta hiuksiin n.10cm. Klipsejä voi varmaankin myös leikata lyhemmäksi…Eniten toivoisin kuitenkin klipseistä saavani luonnollista tuuheutta ja massaa kutreihin. Omaa hiusta on kyllä ihan reilusti, mutta se on sellaista suomalaista vanumaista pitkin päätä laskeutuvaa mallia. Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta, taisin innostua minäkin tilaamaan.

    • Klipsejä saa eri pituisina, 40cm, 50cm ja 60cm. Niitä voi toki myös itse lyhentää.
      Lisäkkeet kannattaa ottaa yöksi pois. Se on klipsien idea. Jos haluat pysyvämmät pidennykset valitse esim. saman firman teippipidennykset.
      Hiuksia tulee tottakai pestä välillä. Omani ovat yli kolme vuotta vanhat, joten onhan niitä ollut pakko pestäkin välillä. 🙂 Aika harvoin kuitenkin, koska en käytä niissä voimakkaita aineita. Jos mulla kuitenkin on klipsejä päässä esim. urheillessa, pesen niitä sitten tarpeen mukaan.

      Mulla on remingtonin jumborauta. Sillä tulee mun mielestä ihana loiva kihara! 🙂

  13. Anita says:

    Aivan ihanan luonnollisen näköiset ovat hiuksesi. Millaisella jumbokihartimella teet nuo tyylikkään loivat kuvissa näkyvät laineet? Klipsit ilmeisesti pitää aina yöksi irroittaa pois? Täytyykö noita pidennyksiä jotenkin huoltaa/hoitaa? Omat hiukset ovat jo melkein tavoitemitassa ja pidennyksistä kaipaisin enemmänkin tuuheutta ja massaa. Pidennyksien mitta näytti olevan 50cm, mutta näitä voi varmaankin saksia lyhemmäksi jos tarvis.

  14. Anita says:

    Luulin viestin kadonnen, mutta tulikin sitten tuplana. 🙂

  15. riina says:

    Hei pitääks oma tukan olla tietynlaisesti leikattu et ne pidennykset ei näytä tökeröltä? Miten sinulla on leikattu? Mulla on melko tasaiset latvat, mietin et mitenhän noi toimii omassa tukassa..

  16. Anita says:

    Onko Remingtonin jumborautasi sellainen sauvakiharrin, ei mitään harjaksia siinä päässä? Malleja näytti olevan monia kun googlailin niitä. Mikä versio sinulla käytössä? Minun nykyinen kihartimeni on pieni sauvakiharrin ja sillä tulee liian tätimäisiä kikkuroita. Kiharrin menossa siis myös vaihtoon. Aina näitä tarpeellisia hankintoja jostain keksii 😉

  17. Niina says:

    Wau. Oli jo harkinnassa leikata reilusti näitä vauva-ajan ohentamia hiuksia, mutta nämähän clip on:it saattaisivat olla mieluisampi ratkaisu. 🙂

Kommentoi