{ something new – sneak peek }

03.3.2014

Ehdinkin jo instassa hehkutella, että tänään oli hyvä postipäivä. Oikeastaan mulla oli melkein joulu, kun mies oli hakenut postista kaikki pakettini. (Samoin oli lapsilla, jotka innostuivat kuplamuovin ja silkkipaperin määrästä!)

Pitkään aikaan ei ole oikein huvittanut hankkia kotiin mitään uutta. Jotenkin masentanut koko keskeneräisyys, mutta nyt kun tulosta alkaa syntyä, kiinnostaa sisustaminenkin ihan uudella tavalla! Niinpä tilasin Nougat:n nettikaupasta kaikenlaista pientä kotia piristämään. Ihana palkka parista hullunraivolla vedetystä vuorokaudesta! Kyllä se tästä tämäkin talo vielä joskus kuntoon saadaan!

Sanna oli kääräissyt mukaan myös jotakin ihanaa kevätuutta Becksöndergaardin valikoimista. Huomenna on ehkä pakko jaksaa vaihtaa pyjama pois päältä ja hinkata maaliroiskeet naamastaan.

Uashmama  TineK  BecksöndergaardTine K Home - Uusi Kuu Tine K Home TineKhome Tine K  Uashmama  Becksöndergaard

Postipoika kuljetti tänne myös yhden ihanan kirjauutuuden. Itse asiassa kaksin kappalein, joten toisen voisin laittaa eteenpäin.

Näistä, ja muista jutuista, myöhemmin lisää. Nyt vanhat tutut iltapalapohdinnat ja muut rituaalit. Yöllä aherretaan varmaan taas pikkutunneille asti, mutta nyt tuntuu, että virtaa riittää. Juodaan sitten vaikka lattea kaksin käsin! 🙂


5 Responses to “{ something new – sneak peek }”

  1. Hanna says:

    Samat seinäkorit on varauksessa meille
    Eteiseen. Samoja uusia servettejä ostin just viime vkolla 🙂 Valkoset ruukut ostoslistalla 🙂 ihania juttuja oot siis hankkinut 🙂

  2. Johanna says:

    Ihanan keväisiä juttuja!

Kommentoi