{ biker }

14.5.2014

Hellouuuu!

Viimepäivien sateet ovat saaneet maailman ihanan vihreäksi. Kun luvattu lämpöaalto saapuu, taitaa luonto räjähtää aika nopeasti kukkaan. Tähän aikaan vuodesta onkin ihan parasta seurailla oman pihan heräämistä. Kuinka paljon tapahtuukaan ihan vain yhdessä päivässä!

Tänään ollaan oltu super ahkeria ihan aamusta lähtien. Pikkumies on parhaillaan tutustumassa eskariin, ja me aikuiset olemme antaneet äänemme eurovaaleissa. Olikin muuten ensimmäinen kerta kun käyn ennäkköäänestämässä. Taidan olla vähän vaalikonservatiivi, mutta jospa juon silti ne vaalikahvit virallisena äänestyspäivänä! 🙂

biker puutarhassa  2biker jacket bootspuutarhassa3 puutarhassa

Päästä varpaisiin bikeria tänään. Pitää nauttia näistä viileistä keleistä ja käyttää vielä paksumpia tamineita kun voi. Kohta saa bootsit nakata kaapinperille, ja nahkatakkikin voi olla liikaa.

Olen opetellut käyttämään hiuksissa tuollaista muoviklipsiä. Idea lähti oikeastaan siitä, kun yritin pidempään viihtyä hiukset auki, mutta tukka tuppasi tielle jatkuvasti. Näppärä sujauttaa tuo klipsi vaikka laukkuun, ja sutaista hiuksiin tarpeen tullen. Jospa se myös kuluttaisi hiuksia tavallista ponnaria vähemmän.

Oli miten oli, kivaa keskiviikkoa teille!

Pojat tilasivat perunamuusia ja lihapullia, joten niitä seuraavaksi taikomaan! 🙂


20 Responses to “{ biker }”

  1. Niin kaunis nainen ja niin kauniit maisemat taustalla <3 Alkavan kevään vihreys on jotakin mielettömän upeaa! Itsekin tallustelen pihalla joka ilta ihmettelemässä, mitä tänään on kasvanut 😉 Kyllä tää perheenäidin elämä onkin jännittävää! ;))

  2. Pieni Lintu says:

    Mä olen niin älyttömän kateellinen kaikille, joilla on oma puutarha (siis enemmän kuin rivaritakapiha). 😀 Vielä jonain päivän meilläkin on ja silloin mä aion olla vain ulkona. 😀

  3. Outi-Maria says:

    Täällä sataa edelleen räntää ja vettä. Viikonlopun lämpöä ja luonnon heräämistä todella odotellaan 🙂 Kun ihailin noita puutarhakuvia, niin tuli samalla mieleen kysyä, että mitä teidän saunan uudistus projektille kuuluu?

  4. Lasu says:

    Oi, tuopa hyvä idea. Oma tukka kun tämän kotiäitiyden myötä on nykyään oltava aina kiinni (ai että miten hiuksiin on kiva pienen käden tarrata) ja hiukset on alkaneet kuivua ja katkeilla pahasti tuosta ponnarikohdasta. Eli tommoinen klipsi voisi olla ratkaisu tähän!

    Lasu

  5. emma says:

    Moi! Sulla on aivan ihanat hiukset! Ootko värjännyt niitä? Ja onko sulla luonnostaan vaaleat vai tummat? Mulla hiukset tuntuu olevan ikuisuusprojekti, ku en haluaisi kovin värjätä jo valmiiksi ohutta hiusta.. 🙂

    • Mulla on hiukissa raidoitus, mutta aika pahastihan tuo oma juurikasvu tuolta taas puskee näkyviin. Raidat on kuitenkin kivat, ei ole niin tarkkaa tuon värjäämisen kanssa! 🙂

  6. Ihania nuo pikkuiset särkyneetsydämet. Meillä kaivettiin salaojat ja samalla kaikki kukat. En jaksanut niitä silloin pelastaa. On ihana kun joka päivä huomaa, miten ulkona vihertää enemmän ja enemmän.
    Mulavaa lihapullapäivää! 🙂

  7. Mie says:

    Kaunis sinä ja tuo teidän piha <3! Mistä tuo ihana rotsi?

  8. Niinu says:

    Voi sun hiukset, Ihanat ja niin nätisti aina! Ite omistan sellasen klipsun, mutta aina kun yritän sillä tukkaani nätisti laittaa kiinni, tulos on liian tätimäinen! Voitko vinkata, millainen klipsu sulla on ja miten sitä käytät?:)

  9. Anni says:

    Iiihana toi huivi!! Pisti heti silmään! Mistä olettaen realisoinut?

  10. Erika says:

    Heissan,

    tukkasi on tosi mukavalla löysällä nutturalla – mikä se sellainen klipsi on ??? En yhtään hoksaa minkälaisesta on kysymys ? Saako tavallisesta kaupasta vai jokin kampaamojuttu ?

    Aurinkoa,
    Erika

Kommentoi