{ lasten kanssa }

15.5.2014

Päivä vain hujahti ohi! Näiden seurassa, melko tiiviisti. Hyvää seuraa, en valita.

Tämä toukokuu on sellainen juoksukuukausi, ja lähinnä juuri lasten menojen vuoksi. Joka päivälle on jotain, ja tuntuu, että en edes muista, mitä ihan vaan kotona oleilu on! Mulla on jääkaapin ovessa lappu, josta tarkistan koko ajan, että missä pitäisi olla ja koska. Välillä menee päivätkin sekaisin. Ehkä kesäloma sitten tuntuu enemmän lomalta, kun kiireet loppuvat ja päästään nauttimaan siitä tasaisesta arjesta. Ja kesästä! Sitähän se vain jaksaa lupailla, ja jo viikonlopulle!

Illalla juhlittiin taas yhdet kevätjuhlat. Koitin kuvailla pariskuntaa kotona, kun en saanut mitenkään mahdutettua kameraa juhlakantamuksiini. Varsin eläväistä pikkuväkeä, mutta saatiinpa isillekin joku pala illan tunnelmista tallennettua!

k1 k2k3

Huomiseksi tiedossa vähän erilaista reissaamista, mutta palataan niihin myöhemmin. Nyt; Leppoisaa iltaa!


6 Responses to “{ lasten kanssa }”

  1. Katri says:

    Mä olen kans ihan helisemässä, kun on kaiken maailman häppeningiä (siis noin 3 tapahtumaa viikossa, mutta se on meille paljon! :D). Tuntuu, että täytyy koko ajan varmistaa kalenterista, että mitä seuraavina päivinä olikaan ja mitä niitä varten täytyy hoitaa. Puuh.. On kyllä niiin suloinen parivaljakko että!! Ovat tainneet löytää kivasti yhteisen sävelen, vaikka ikäeroa onkin? Meidän lapsilla on neljä vuotta ikäeroa ja mietin aina, millainenkohan suhde heille muodostuu.. Mutta nyt ainakin vielä ovat niin kovin ihastuneita toisiinsa! <3 Varmasti nämä sisarussuhteet ovat enemmän luonteista, kuin ikäerosta kiinni..

    • Joo, on se outoa, kun muuten on tottu oleen vain kotona! 🙂

      Tää pari tulee hyvin juttuun. Vaikka ikäero on viisi vuotta, on se käytännössä vain neljä, kun Niilo on syntynyt joulukuussa ja Koo tammikuussa. Mulla ja siskollani on se sama neljä vuotta ikäeroa ja ollaan oltu aina läheisiä. Muistan tosin sen ajan, kun sisko ei enää osannutkaan leikkiä! Se oli rankkaa! 🙁

  2. Minun mielestäni juuri se kiire tekee toukokuun lopusta ihan kamalan ja vielä kun lasten koulussa on sitä ja tätä, eikä kouluun mennäkään lukujärjestyksen mukaan… millä sen kaiken voi muistaa? Minä laitoin keittiön kalenteriin ylös ja silti tekee tiukkaa! Kunpa kesäkuu jo alkaisi.

  3. LPP says:

    Klaaran ilme on kyllä mainio, selkeästi suunnittelee jotain 🙂

Kommentoi