{ easy like sunday morning }

04.5.2014

Ihanaa sunnuntaiaamua. Tai paremminkin aamupäivää jo tähän aikaan…!

Eilinen reissu- ja juhlapäivä meni oikein mukavasti. Joskin pitkät automatkat ovat väsyttäviä, ja kotiin oli hurjan kiva palata, kun oli taas hetken aikaa saanut ihmetellä Ruuhka-Suomen ahdasta asumista. Pikkumies jäi vielä yökylään serkkujensa luo, ja palailee tänään vanhempieni kanssa takaisin kotiin. Hauskaa on vissiin ollut.

Meillä on herätty sunnuntaihin aika raukeissa merkeissä. Pitkät yöunet ja kiireetön aamukahvihetki. Nopea aamulenkki tiputti loput unihiekat silmistä. Seuraavaksi olisi vuorossa tuo kuvien oikeassa laidassa näkyvän komemaksaruoho rivistön putsaaminen. On pikkuisen nuo puutarhan syystyöt jääneet rästiin! 🙂

sunnuntai aamu

Toivottavasti aurinko ymmärtää tulla esiin ja harmaus väistyy. Mulla on teille vielä tänään muutakin juttua, mutta nyt hetkeksi kukkamaiden kimppuun, ennen kuin alkaa satamaan!

Leppoisaa päivää kaikille!!!


2 Responses to “{ easy like sunday morning }”

  1. LeAnn says:

    Kyllä nämä rauhalliset sunnuntaiaamut ovat parhautta. 🙂 Täällä on myös otettu todella rennosti. Ja edelleen on yökkäri päällä… 😉
    Minä olen todennut tuon saman, että pääkaupunkiseudulla on kiva käydä, mutta ihana tulla kotiin. 🙂
    Oikein mukavaa sunnuntaita! ♡

    • No pyh, nyt tulee jo rakeita! Ihan hetkense aurinko ehti kurkistella…

      Kyllä täällä väljemmin asutussa maan kolkassa vaan viihtyy, kun on tähän tottunut. Toisin päin sitten varmaankin ihmisellä, jolle ruuhka ja ihmismäärä ovat luonnollinen juttu.

      Mä vedin pyjamanhousut takaisin päälle. Mennään ulos sitten iltapäivällä kun se ainakin lupaili, että sää tuosta selkenisi.
      Leppoisaa päivää! ❤

Kommentoi