{ lippuja Pori Jazzeille }

20.6.2014

Syy siihen, että pommitan teitä näin juhannusaattonakin on Indiedaysin ja Pori Jazz:n yhteistyö; Tänä vuonna teillä blogin lukijoilla on mahdollisuus nimittäin voittaa lippuja Pori Jazz konsertteihin!

Oletteko olleet koskaan Pori Jazzeilla? Mä olen. Monestikin, ja aion mennä tänäkin vuonna. En ole festarityyppiä, mutta tämä tapahtuma on mukava, siisti ja erilainen. Sellainen rento ja hiukan “aikuisempi”.  Toki satakuntalaisuudellakin on osuutensa asiaan.
Mukaan hyvää syötävää, salaatteja ja pikkusuolaisia. Muoviset skumppa- ja viinilasit messiin, peitto nurmikolle ja musiikkia korviin ja sielulle. Joka vuosi yhtä mukava tapa viettää kesäpäivää Porissa. Ja, vaikka sellainen aikuistenaikakin on tosi hienoa, Pori Jazz on kuitenkin tapahtuma myös koko perheelle. Meilläkin poika oli ekan kerran konsertissa 1,5 vuotiaana ja hienosti viihtyi. En ehkä muuten lähtisi lapsen kanssa Toton keikalle, mutta Porissa se oli mahdollista. 🙂

jazz2

Laitoin tähän joitakin kuvia juuri tuolta vuodelta 2010, Toton keikalta. Voi kuinka pieni tuo meidän poika olikaan. Ja itsekin oli nuori ja nätti. Tai ainakin hiukan nuorempi! 🙂

jazz4

Indiedays ja Pori Jazz laittavat tänä vonna yhdessä jakoon lippupaketteja, joiden arvontaan voit ottaa osaa kilpailusivulla.
Esiintyjäkaarti on tänäkin vuonna innostava; Itse odotan James Bluntin vetoa ja Jamie Cullumia, joka on käyty katsomassa aiemminkin. Koko esiintyjälistan ja ohjelman näet tästä.

jazz3 jazz1

Tulee ihan älyttömästi muistoja mieleen, kun alkaa ajatella kyseistä tapahtumaa. Heti tulee mieleen myös ne kesät, joina Jazzeille ei olla päästy. Syitä näihin poikkeuksiin on:
1. Mies (tai poikaystävä tuohon aikaan) oli armeijassa. 2. Olin raskaana, ja mulla oli jatkuvasti pissahätä. 3. Ei ehditty. 4. Olin raskaana ja mulla oli jatkuvasti pissahätä. 5. Ei ehditty.
Tässä siis viimmeisen 12 vuoden Pori Jazz-missaukset ja meidän kesät. 🙂 Useimmin siellä konsertissa kuitenkin on tullut käytyä, kuin oltua menemättä. Useana kesänä kahtenakin päivänä peräkkäin! 🙂
Parhaita esiintyjiä ovat varmaankin olleet Stevie Wonder ja Toto. Pidin myös Duffystä ja odotin aina näkeväni Jazzeilla Amy Winehousen, mutta toisin kävi.

Tänä vuonna jazzailemaan lähdetään Rillan kanssa. Mukaan pääsevät myös miekkoset, ja odotan ihan älyttömän hauskaa päivää. Moikatkaa ihmeessä, jos törmäätte neljään hervottomasti nauravaan aikuiseen! 🙂

Mutta nyt mä toivottelen teille kaikille oikein mukavaa juhannusta! Ja toki toivon, että törmään teistä moneen ensikuussa Porissa! 🙂

Täällä paistaa pikku sateen jälkeen. Melko tavallisen oloinen juhannussää! 🙂

Huomaathan, että arvontaan voit osallistua vain kilpailusivulla, ei tämän postauksen kautta!

 

 


4 Responses to “{ lippuja Pori Jazzeille }”

  1. Supa says:

    Ihan yhtä nätti oot vieläkin..:) Vaikka itse olen Porista kotoisin, en ole koskaan käynyt Pori jazzeilla missään konsertissa, vaikka nuorempana siellä muuten onkin aikaa vietetty. Ehkä pitäisi joskus..

    • No kyllä pitäisi! 🙂
      Tosin tänä vuonna itseäni hiukan vieroksuttaa tuo ajatus, ettei alueelle saa enä viedä sitä omaa skumppaa, tai mitään nestemäisiä. Meillä kun toimi aina kylmälaukussa jäädytetyt vesipullot helppoina kalleina. Helteellä kylmää vettä kuluu isolla porukalla paljon.
      No, nyt mennään katsomaan, miten uudet järjestelyt toimivat! 🙂

  2. Noona S says:

    Ihania fiiliksiä Jazzeilta! Haaveilen sinne pääsystä tänäkesänä, olisi kiva nähdä James Blunt ja Jazz-viikonloppu osuu sopivasti hääpäivän yhteyteen 🙂 – ja kilpailuun tietty osallistuttu 🙂 Meillä myös esikoispoika aloittaa eskarin syksyllä, haikeeta mutta samalla innostavaa..

    • Hei, me ollaan sitten samana päivänä menossa! Siellä nähdään! 🙂
      Tässä kesässä on kyllä joku ihmeellinen irrottamisen haikeus. Eikä sitä oikein osaa pukea edes sanoiksi. Vuodet vierii liian nopeasti!

Kommentoi