{ hääasu }

27.7.2014

Heissulivei!

Häähumusta on selvitty, ja tänään onkin sitten sukuloitu hiukan toisenlaisissa merkeissä. Ajattelin kuitenkin vielä laittaa kuvat juhla-asusta, joka vilahti edellisessä postauksessa.

Laukun lainaamiseen hurahdin viime syksynä, kun asustin pari gaala-asua Designistolta lainaamillani Saint Laurentin iltalaukuilla. Kuvat noista kokonaisuuksista löytyvät getting ready-, juhlan tuntua jo- ja lauantain asu -postauksista.

hääasu 2

Tarkoitus oli tällä kertaa vuokrata Saint Laurentin ihanuus kolmannessa värivaihtoehdossa, mutta viime hetkellä päätinkin vaihtaa iltalaukun rennompaan pikkulaukkuun, joka sopii oikein hyvin pienten kesähäiden pukukoodiin. Kiitos hyvän palvelun, tämä viimehetken mielenmuutos saatiin toimimaan, ja laukku ehti ajoissa luokseni. Jalkaan myös vähän rennommat nahkasandaalit ja kivan “folkki” juhla-asu oli siinä.

Mekko löytyi Part Twon mallistosta – juuri sopiva mulle. Helmaa riitti suht säädylliseen pituuteen ja laatikkomallinen mekko oli helppo kiristää vyötärönauhalla oman kropan mukaan. Mulle kun ei yleensä sovi nuo istuvamman malliset asut, sillä ne leikataan hiukan lyhyemmälle vartalolle.

Vaikka mekko oli lyhyt ja kevyt, sää oli silti niin kuuma, että hikoilemiseksihan tuo juhlinta pääasiassa meni.

hääasu

Mulberryn Lily tuntui tosi kivalta, tämä laukku on ollut haaveissa jo pitkään. Olisin sen varmaan ostanutkin, mikäli mulla ei jo olisi Mulberryn Bayswater mini clutchia, joka on kooltaan Lilyn kanssa hyvin samaa luokkaa. Lily on toki astetta juhlavampi ja fiinimpi, ja sopii tästä syystä myös rennompaan juhlimiseenkin tässä oak natural sävyssä.

hääasu 3

Letitetty otsis toimi oikein hyvin, hiukset olisi tosin ollut järkevintä laittaa nutturalle, sillä paksu hiuspehko hiosti aika epämukavasti niskaa. Mutta, eikös naisten kuulu hiukan kauneuden vuoksi kärsiäkin?! 🙂

Tänään onkin sitten serkuteltu, herkuteltu ja vietetty aikaa pikkuisen rennommmassa tunnelmassa. Oikein mukava kesäsunnuntai!

Ihanaa iltaa teille!


10 Responses to “{ hääasu }”

 1. LPP says:

  Onpa kaunis laukku ja asu toimii just, eikä melkein 🙂

 2. Viivi says:

  Ihana mekko! vau!

 3. Mari Vee says:

  Olet todella kaunis tuossa(kin) asussa!

 4. Katri says:

  UPEA! Tosi kiva juhlalook. Mut hei mieti, miten tuskaista miehillä on puvun kanssa!? Et sikäli meillä naisilla on aika helppo selvitä juhlissa vilpoisen mekon kanssa! 🙂

  • Joo, hitto en olis kestänyt puvussa hetkeäkään!!!! Tosin mun mies ja appiukko (vierustoverit) olivat sitä mieltä, että tälläinen helle on ihan parasta! Hulluja! 😀

 5. elina says:

  Ihana mekko! täytyykin katsoa löytyykö noita jostain nettikaupasta.

Kommentoi