{ nouseva myrsky – alennuskoodi }

15.7.2014

Viimekesäinen alennuskoodiyhteistyö Nousevan Myrskyn kanssa oli supersuosittu, ja nyt sille olisi luvassa jatkoa! Mulla on nimittäin teille alennuskoodi Nousevan Myrskyn verkkokaupaan!

Koodilla UUSIKUU saatte -20% alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista, ja koodi on voimassa heinäkuun loppuun asti!

nousevamyrsky shade ja pine

Nousevan Myrskyn korut ovat Suomalaista (ja Satakuntalaista!) käsityötä, ja korujen valmistuksessa käytetään kierrätysmateriaaleja, kuten kumia. Kuvissa itselläni on ranteessa ja korvissa Shade -korut, ja kaulassa roikkuu White Pine.

nouseva myrsky

Itse sonnustauduin tänään nousevan myrskyn sävyihin, ja jatkoin hemmotteluja kynsihuollossa. Nyt on äiti laitettu kuntoon! 😉

Siinä, missä korutkin ovat kumia, on muuten myös mun kengät. Jalassa on nimittäin tämän kesän parhaat ja kauneimmat sandaalit, jotka sain Crocsilta. Ei ihan sitä perus Crocsukkaa, mitä ekana tulee mieleen! Myös instan puolella vilahti eilen Crocsia yhdessä näyttävässä muodossa, mutta niistä lisää hiukan myöhemmin!

Jeps, mutta nyt olisi sämpylätaikinan tekoa, ja huomisen ruuan valmistamista. Edessä on jälleen reissupäivä, ja mulla on vakaa aikomus saada nukuttua myös inhimilliset yöunet!

Nähdään taas!!!


Kommentoi