{ @home }

18.8.2014

Koti – Helsinki – Koti.
Siinä tämän päivän ohjelma. “Käväisin” Indiedaysin toimistolla, mutta valitettavasti nämä käväisyt vaativat sen kuusi ja puoli tuntia autossa istumista. Peppu on puutunut, ja jalat muuten vain levottomat. Olen ihminen, jota ei tosiaan ole luotu istumaan paikallaan koko päivää! No, mutta kiva päivähän se kuitenkin oli, ja antoi taas mukavasti vaihtelua arkeen! Bonuksena siinä Bulevardilla kävellessä matkanvarrelle osuu aina Nougat. Ja, tietysti jotain kotiinviemistä tarttui taas käpälään.

nougat

Tällä kertaa kävi tuuri, ja bussiaikataulut menivät ihan nappiin. Siinä kädet täynnä soitin miehelleni, ja pyysin häntä tarkistamaan seuraavan lähtevän auton aikataulut. Juoksuksi se meni, mutta pääsin nopeammalle vuorolle nipinnapin ja säästin illastani yhden arvokkaan tunnin. Ja, säästyin samalla myös sateelta! Tosin jäi vähän ikävä tunne, kun jouduin puolijuoksussa huikkaamaan moit Tuirelle, joka käveli vastaan. Niin harvoin, kun sitä sattuu törmäämään tuttuihin.

Koska kello on taas pirissyt ennen viittä, ja päivän ateriat on tullut korvattua proteiinipatukalla, suuntaan nyt iltapalapöytään, ja siitä kohtalaisen hyvällä aikataululla nukkumaan.
Palaan taas huomenna!

Tunnelmallista sadepäivän iltaa!


4 Responses to “{ @home }”

  1. Sanna/Vanilija says:

    Nougat on ihana liike ja Tuire ihana tyyppi 🙂

  2. Kati says:

    Hei, mistä olet ostanut tuon kuvan lipaston? Juuri tuollainen olisi hakusessa…

Kommentoi