{ keittiöhaaveilija }

11.8.2014

Onhan se uusi viikko mukava aloittaa iloisena ja onnellisena. En muista, koska olisin ollut viimeksi näin innoissani jostakin! Olen haahuillut keittiössä, hypistellyt tavaroita, ja siirrellyt asioita paikasta toiseen. Pohtinut, miltä mikäkin näyttää sitten uudessa keittiössä. Samalla tietenkin on pitänyt pohtia, minne kaikki keittiön huonekalut siirretään remontin ajaksi, miten toimii ruokahuolto ja arki, kun talon suurin ja tärkein huone on pois pelistä.

Meidän keittiösuunnitelmat ovat muuttuneet todella paljon niistä ensimäisistä, joita teimme kun pari vuotta sitten muutimme tänne. Hyvä niin. Tuolloin en ollut varma ihan joka ratkaisusta, nyt sen sijaan tiedän tarkalleen mitä tahdon, ja miltä keittiön tulee näyttää.

dreamer

Koska ihan heti ei kuitenkaan päästä aloittamaan, ajattelin ottaa kaiken ilon irti suunnittelusta ja haaveilusta. Oikeastaan koko remonttiprojektissa puolet ihanuudesta on juuri siinä. Että saa suunnitella ja visioida. Maalata mielessään huoneita eri näköiseksi.

dreamer 2 dreamer 3 dreamer 4

Näin innostuneissa tunnelmissa potkaistaan uusi viikko käyntiin. Loistava fiilis, joka saisi jatkua vaikka loputtomiin!

Ihanaa uutta viikkoa teillekin!


16 Responses to “{ keittiöhaaveilija }”

 1. Pieni Lintu says:

  Kivoja haaveluja!! 🙂 Ihana tällainen iloisen mielen postaus! <3

  Meillä kuopus aloitti koulun, voi että – jännittävän kutkuttavissa tunnelmissa täälläkin siis. 🙂

  http://www.pienilintu.blogspot.fi/

 2. Minna says:

  Suunnittelu on kyllä melkein puolet remontista. Ja tosi hauskaa. 🙂 Haaveilen myös kovasti, että saisimme rempattua keittiön, mutta sen ollessa vielä toimiva, olen yrittänyt kestää ja kanavoida energiaa toisaalle. Pienillä sisustusjutuillakin saa hetkeksi pois silmistä ne ikävimmät kohdat. Tykkään niin paljon tästä blogistasi, luen kaikki postaukset, mutta harvoin tulee kommentoitua! 🙂

  • Ihana! Kitos kun jätit merkin itsestäsi, vaikka ei täällä toki mitään kommentointipakkoa ole. ❤

   Suunnittelussa viehättää juuri se, että siinä kohtaa melkein kaikki on mahdollista! Käytännön toteutuksessa tulee sitten vasta vastaan ne yllärit.:D
   Meilläkin keittiö on ollut suht uusi ja “toimiva” joten se ei tästä syystä ole päässyt remontin alle. Ymmärrän toki, että tärkeämpiäkin kohteita on.
   Ja kuten kirjoitit, pienillä kivoilla jutuilla saa katseen käännettyä, ja sitä olen koittanut keittiön suhteen toteuttaa.
   Mutta mietittyämme asioita tulimme siihen tulokseen, että keittiön remontointi on ehkä se suurin ja näkyvin juttu, ja koska se lisää meidän kaikkien asumismukavuutta, päätimme, että remontin aika on tämän syksyn koittaessa.
   Meillä keittiö käsittää vielä tälläisen arkiolohuoneenkin, joten tavallaan saadaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla. 🙂

 3. hanna says:

  Iso jee keittiörempalle. Meilläkin oli tilanne ettei ollut keittiötä, kun se tietysti piti myydä rempan alta ja hyvin selvittiin, vaikka olihan se mielenkiintoista aikaa. Meillä oli erillinen keittolevy lainassa ja minijääkaappi hommattiin rempan ajaksi. Niillä ja mikrolla sitten pyöritettiin arkea. Teidän köökistä tulee varmasti ihana 🙂

  • Meidän ei varmaan ihan kauhean kauan tarvitse olla keittiöttä, noilla ostajilla oli aika sama aikataulu, kuin meillä.
   Mutta hyvin on muitissa vielä edellinen remppa. Saunajakkara+mikro+kahvinkeitin yhdistelmä… 😀

 4. idahhh says:

  Voi että, suunnittelu on kyllä lähes yhtä kivaa kun itse lopputulos! Maltan tuskin odottaa valmista uutta keittiötänne! 🙂

 5. Anette says:

  Meillekin on syksyn aikana tulossa keittiöremontti. Innolla odotan että päästään eroon 90-luvun keittiöstä ja saadaan lautalattiakin muovimaton alta esille.
  Seurailen siis sillä silmällä teidänkin projektia! 🙂

 6. StyleC says:

  Oi ihanaa päästä seuraamaan teidän remonttia! Mäkin haaveilen keittiörempasta, mutta ei meillä toteudu ainakaan ennen ensi vuotta. Oikeastaan suunnitelmissa on koko kodin kaikkien pintojen päivittäminen ja muutenkin isompi proggis, mutta tänä vuonna siihen ei kyllä ole mahdollisuutta. Juuri nyt tehdään kuitenkin vanhasta saunan eteisestä/romuhuoneesta toimivaa kodinhoitohuonetta ja sisustellaan entistä työ/vierashuonetta marraskuulle odotettavan vauvan huoneeksi. Kivaa pientä puuhaa niissäkin, on hauskaa päästä toteuttamaan itseään pitkästä aikaa 🙂

 7. päivi says:

  Ihana haaveilla. Meillä kans talven aikana keittiöremppa tulossa ja sitä piirretään ja haaveillaan harva se ilta. Niin kivaa ja birkistävää mietintäää.

 8. elina says:

  Uuden suunnittelu on kyllä niin kivaa! Me rakennetaan juuri ok-taloa ja just sisäpintojen suunnittelu on ihan parasta. Ihana tunika muuten sulla, mistä olet sen hankkinut? Kivaa viikkoa!

  • Suunnitelu on kyllä ihan mahtavaa. Toisaalta välillä tuntuu, että vaihtoehtoja on liikaakin! Toisaala, olen aika tarkkaan visioinut haaveeni jo parin vuoden aikana! 🙂

   Ihanaa rakennusprojektia sinne! Nauti joka vaiheesta! 🙂

   Tunika on OddMollyn 🙂

Kommentoi