{ Klaara }

12.8.2014

Nimpparitervehdys Klaaroille!

Täällä on ollut oikea hulinapäivä, ja kun vihdoin tilanne rauhoittui, totesin kameran akun lyövän tyhjää. No, huonoa tuuria!
Uunissa on tänään paistettu karjalanpaistia, ja tietysti nimppariherkkuja. Päivänsankari on yhä hiukan flunssainen, joten isommat juhlallisuudet saavat nyt tällä kertaa jäädä väliin.

Lasten flunssakierre käy kieltämättä jo omillekin voimille (tai oikeastaan hermoille), ja niinpä olen tänään nauttinut pienestä breikistä arjen keskellä. Aamulenkin jälkeen lämmin ja pitkä suihku, sekä rauhallinen aamupala. Pääsinpä vielä reiluksi tunniksi istumaan kynsihuoltoon! Ihan mahtava tiistai!
Tauko tekee todellakin hyvää, ja huomaan, että näin kesän jälkeen, kun lasten kanssa on ollut erityisen tiiviistii ja keskenään, tulee pieni irtiotto kotikuvioista enemmän kuin tarpeeseen. Eikä sen todellakaan tarvitse olla mikään suuri loma! Hetki omaa aikaa, ja taas on akkuja ladattu!

klaara

Vatsa kurnii, ja suklaakakku houkuttelee kimppuunsa, joten pitemmittä löpinöittä lähden kattamaan pöytää.
Kaunista Klaaranpäivää kaikille!


8 Responses to “{ Klaara }”

 1. Anne-Maria says:

  Toi lapsi on siis niin suloinen! Tekisi mieli ottaa syliin ja pussata ja rutistaa oikein kovasti <3 Mummifiiliksissä siis -nuorin lapsenlapsi kun aloitti eilen koulun! Miten tämä aika lentää…?

  • Onhan se suloinen. En mene kieltämään! 🙂
   Oma äitini myös harmittelee lastenlasten kasvamista. Oli kai ajatellut olevansa eläkeläien, jolla on aikaa olla lasten kanssa päivät pitkät. Vaan toisin kävi. Me tytöt saatiin lapset liian aikaisin, tai sitten eläkeiän nostaminen on syypää. 🙂
   Mutta kyllä sitä äitinäkin ihan herkistyy välillä pohtimaan, että miten niistä pienistä varpaista kasvoi niin suuria, ja miten kukaan ei enää tuhise ja nukahda rinnalle.

 2. Satu says:

  Paljon onnea klaaralle! Voisitko joskus tehdä ihan oman postauksen kynsistäsi? Onko sinulla geeli vai muut, kuinka usein huollat ja jne.. Ihana blogi, aina ihan pakko lukea! Energiaa syksyyn ja arjen pyöritykseen!:)

 3. sini says:

  Niin suloinen pieni Klaara! 🙂 Ihanan iloinen aina, ja nuo saparot ne vasta söpöt ovatkin. <3 🙂

 4. Katri says:

  No totta, pieni irtiotto tekee niin hyvää! Pääsin maanantai-iltana kaverin kanssa syömään ja viinilasilliselle, ja ai että oli ihanaa!! Rauhassa syöty aamupala on myös toivelistallani… Onnea Klaaralle! 🙂

Kommentoi