{ laminaatin läksiäiset }

25.8.2014

Melko tarkkaan kaksi vuotta olen odottanut tätä hetkeä, ja nyt se on tässä. Laminaatin on aika väistyä uuden puulattian tieltä!

Leivottiin Niilon kanssa pullaa, vihon viimeisen kerran tässä keittiössä. Uuden suunnittelu on vain niin mukaansa tempaavaa, että viimeinen pellillinen pääsi äidiltä vähän tummaksi. No, iso kasa pullia ja keitto liedellä porisemassa. Eiköhän me siitä saada remonttieväät kyhättyä pariksi päiväksi vähän poikkeuksellisissakin olosuhteissa.

Koko talo on sekaisin, ja tavaraa on siellä täällä. Vielä pitkä ilta edessä, sillä huomenna keittiön pitäisi olla tyhjä heti aamusta.

laminaatti

Pahoittelen, että kommentteihin vastailu on nyt jäänyt. Koitan kiriä huomenna jossakin välissä ja korjata virheeni.

Ihanaa iltaa teille!


4 Responses to “{ laminaatin läksiäiset }”

 1. Heini says:

  Onnea, intoa ja tsemppiä remppaan! Jännityksellä odotan remppapostauksia!

 2. Monica says:

  Voi ihanaa, että saatte uuden keittiön! Pitkää pinnaa remonttiin ja lopussa kiitos seisoo 🙂 Meillä on jahkailtu keittiöremonttia nyt vuoden päivät ja päätöksiä pitäisi tehdä. Ja päätöksethän olisi helppoja jos ei tarvitsisi niin tarkkaan budjetoida 🙂 Mutta ehkä tässä jotain saadaan aikaiseksi ennen joulua täälläkin. Intoa keittiöremppaan ja odotan innolla minkälaisen ihanan keittiön saatte 🙂

  • Sanopas muuta. Mikäs sitä olisi tehdessä, jos rahaa olisi kuin kroisoksella. 😀
   Mutta, varmaan saadaan kiva keittiö myös hiukan pienemmällä budjetilla! 🙂
   Toivottavasti tekin pääsette tekemään uutta. Itse ainakin odotan jouluakin ihan uudella innolla, kun keittiö näyttää kivemmalta! 🙂

Kommentoi