{ lattiarakkautta }

30.8.2014

Viimeöisen aherruksen tulosta. Aamulla korjailtiin vielä katon maalipintaa, ja lattian kanssa pitää jatka paikkamaalauksia kodinkoneiden osalta. Voiton puolella kuitenkin ollaan, ja voi että kun tuntuu hyvältä! On siinä vain niin erilaista särmää uuteen verrattuna!

valkoinen lautalattia

Aurinko paistaa, ja mieli on iloinen.

Ihanaa lauantaita teillekin!


19 Responses to “{ lattiarakkautta }”

 1. Mirka says:

  Hyvältä näyttää!! Onko se ihan valkoinen? Mulla on haaveena alakertaan valkoinen lautalattia, tällä hetkellä se on hyvin kulunut harmaa siltä osin missä lautalattia on ja osassa on muovimatot. Yläkerran portaat maalasin ihan perusvalkoisella Betoluxilla kesällä ja oon ihan rakastunu niihin.

  • Joo, maalarin valkoinen. Näyttää luonnonvalossa hiukan harmaalta. Harmaata yritettiin silloin pari vuotta sitten, mutta se tuntui liian siniseltä. Tähän väriin ollaan oltu tosi tyytyväisiä! 🙂

   Ei muuta kuin maalauspuuhiin! 🙂

 2. Lingon says:

  Voi apua! On se valkoinen ja puulattia aina vaan niin i. h.a.n.a! Tulee keittiöremppakuume..

 3. Lotta says:

  Voi että on ihana lattia! Itsellänikin on haaveissa vanha talo ja lankkulattia! Vielä sitten jonain päivänä. 🙂

 4. Hanna says:

  Niin ihana lattia! Nariseeko ? 🙂 se niin kuuluu
  vanhaan lattiaan!

 5. Aivan ihana! Kestää katseita ja kiva tassutella…:)

 6. Näyttää niiiiin upealta! Juuri niin upealta kuin ajattelinkin <3

 7. Minna says:

  Näyttää hyvältä! Melkoisen urakan olette tehneet.

  Luin otsikon ensin lattarirakkautta. 😉

 8. Ansku says:

  Tosi kaunis! Ihanaa viikonlopun jatkos sinnekin 🙂

 9. Niina says:

  Ihana, kaunis, upea,… wau! Kyllä työ kannatti 🙂

  Istun tällä hetkellä keittiössä, johon noin vuosi sitten tuli laminaatti valittua kamalalla kiireellä. Kaunis vanha lattia sai jäädä alle. Jos odottaisin vielä joulun yli, uskailtaisinko sitten vinkkasta miehelle pienestä projektista… 😉

 10. LPP says:

  Kertakaikkisen ihana, sä ja lattia 🙂
  Kivaa sunnuntaita!

 11. Pilvi says:

  Näyttääpä tosi ihanalta, valkoinen vanha lautalattia vaan on tosi kaunis! Meillä on myös vastaavanlainen valkoiseksi maalattu puulattia ja haluaisinkin kysyä sulta, että miten ja millä pidät sen puhtaana? Meillä leikki-ikäisen lapsen lelut jättää lattiaan ikäviä jälkiä, jotka lähtevät vain karhealla sienellä hankaamalla pois. Oletko törmännyt samaan ongelmaan? Maalipintaan tulee helposti myös kolhuja ja koloja, jotka häiritsevät omaa silmää. Paikkaatteko te näitä kolhuja jotenkin vai saako elämisen jäljet näkyä lattiassa?

  Ihanaa syksyä! 🙂

 12. Hanna says:

  Tuo on parasta! Nauttia uurastuksen tuloksesta, kun se antaa jo aavistuksen kaikesta uudesta ihanasta, joka tulossa. Kun se uusi pala palalta rakentuu.

Kommentoi