{ maanantaina }

04.8.2014

Eilen illalla nukkumaan mennessä, kurkkuni tuntui oudon karhealta, ja tänään herätessä kaktus oli muuttanut nieluuni. Mittari näyttää lämpöä, ja päässä jyskyttää. Ei ehkä paras mahdollinen viikon aloitus.

Olotilasta huolimatta päätin räpsäistä pari kuvaa olohuoneesta, johon aion linnottautua naistenlehtikasani kanssa. Asetin takamukseni mukavasti nahka pouffille ja kurkistin kameran etsimen läpi. AUTS! Kainalossani oli ampiainen, joka paniikissa iski pistimensä ihooni. Ryntäsin penkomaan lääkekaappia, jonka olin juuri tovi sitten sotkenut etsiessäni kuumemittaria. Ajattelin, ettei sieltä kukaan kuitenkaan hetkeen mitään tarvitse.

olohuone maanantai 2

Ei välttämättä kaikista mukavin aloitus viikolle,  mutta toisaalta; Tästä on suunta vain ylöspäin! 🙂 Löysin lääkkeet, ja ampiainenkin pääsi vehreämmille niityille. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

olohuone maanantai

Toivottavasti teidän viikkonne on pyörähtänyt käyntiin mukavammissa merkeissä!? Minä asetun nyt hetkeksi villapeiton alle (kuulostaa hullulta, mutta minkäs teet), ja koitan karkoittaa taudin sillä vanhanaikaisemmalla tavalla. Eikös uni ja lepo olekin niitä parhaita rohtoja!?

Aurinkoista ja energistä alkanutta viikkoa!


14 Responses to “{ maanantaina }”

  1. LPP says:

    Auuu.. Onpa ollut maanantai!
    Pikaista toipumista ♥

  2. salla says:

    Pikaista paranemista! Tuntuu että tänä vuonna noita ampiaisia on ollut paljon enemmän. Minua pisti viikon sisää kaksi kerta, onneksi en ole pahemmin allerginen mutta edelleen reidessä komeilee pistojälki :/

  3. Auts! Kuulostaa vähemmän kivalta maanantailta! Täällä on myös yskitty koko viime yö. Miten flunssa voikin osua kohdalle parhaaseen helleaikaan? Parempaa viikonjatkoa! <3 Ihania kuvia, taas!

  4. Hanna says:

    Itse istuin viikonloppuna ampiaisen päälle, kun illalla hämärässä kampesin itseni sohvalle tv:n ääreen. Viimeksi lapsena saanut ampparin piston, mutta onneksi en ole allerginen.
    Meidän pihassa ampiaisia on tosi paljon ja jos ulko-ovi unohtuu auki, on niitä paljon myös sisällä. 🙁
    Paranemista!

    • Auuu!!! Joo, amppareita on ihan hulluna nyt! Ja ne on vihaisia!!!
      Meillä on pakko tulettaa, ja välillä on avattava myös ovi. Vanhassa talossa kun ei toimi tuo “laitetaan kaikki luukut kiinni ja verhot ikkunaan -viilennys”. Pohdinkin, että toiseen ulko-oveen pitää varmaan ensi kesäksi hommata iso verkko. Saa sitten kunnon vedon sisälle ilman ötököitä.

  5. Mari says:

    Ampiaiset on ihan kamalia. Pelkään aina, että ne pistää, kun lapsena jouduin moisten uhriksi koiran kanssa.

    Ei tää viikko nyt aivan loistavasti oo päässy alkamaan, kun jalkapohjassani lymyävä tulehdus vie puolet huomiosta. Pääsin käymään lääkärissä, mutta eipä se sille oikeen mitään pysty tekemään vaan sain fyssarille ajan viikon päähän. En olisi enää kyllä jaksanut odotella, kun odotin jo muutenkin 2 viikkoa, että tuo työterveyshuolto aukeais ja pääsis hoitoon. Plaah.

    • Plaah, tosiaan. No ei ole sielläkään häävi viikko. Ja helteet alkavat jo rasittaa tevettäkin ihmistä.
      Toivottavasti jalka tulee kuntoon, ja olo ja mieli paranee.
      Jaksamisia! ♥

  6. Trine Koo says:

    Huh! Toivottavasti viltti ja lepo ovat auttaneet! Musta tuntuu, että viime viikkoina ampiaisia on pörrännyt joka paikassa enemmän kuin yleensä ja vielä aika röyhkeitä yksilöitä. Tai sitten on tullut syötyä vaan luvattoman paljon jädeä, joka on aina houkuttanut pörriäisiä osingoille 🙂
    Pikaista paranemista!!!

    • Niitä ampiaisia on ihan hurjasti! Joka paikassa pörrämässä ja sisällekin niitä löytää tiensä joka päivä useampi yksilö. Ei kiva!

      Ihanaa kesää, ja nauti jäätelöstä! 🙂

  7. Sanna/Vanilija says:

    Voi, pikaista paranemista.
    Mun tytär on myös todella allerginen ampiaisen pistoille, joten jos sellainen sisälle lentää on siitä päästävä pian eroon.

    t.Sanna

Kommentoi