{ happy halloween }

31.10.2014

Perjantai-illan tervehdykset vielä halloweenin merkeissä. Kurpitsalyhty onkin diy halloween-valojen lisäksi ainoa teemakoristeemme, jos Ikean lautasliinoja ei lasketa. Mennään siis hyvin matalalla profiililla tämä juhla.

Joitakin (lue: valtava määrä) lasten herkkuja (eli mun herkkuja) katetaan pöytään, ja me aikuiset nautimme itse tehtyä sushia. Jälkimmäistäkin enemmän perjantain ja yhteisen illan varjolla, kuin juhlapäivän kunniaksi. Pelejä isomman iloksi ja koko perheen ratoksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itselleni pyhäinpäiväviikonloppu on yleensä jokin sellainen talveen siirtymisen taitekohta. Lasken, että tällöin pihan pitäisi olla talvikunnossa ja ulkolyhtyjen varsinainen sesonki alkaa. Kai tämä ajatus tulee jotenkin hautausmaan kautta, pyhäinpäivähän on usein se ajankohta, kun haudat laitetaan viimeistään talvikuntoon, ja niile viedään ensimmäiset kynttilät.

Meillä piha on edelleen lehtien peitossa, ja tammet tietysti pitävät omistaan kiinni vielä pitkään. Tänään sain aikaiseksi siivoilla ruukkuja ja sadevesiämpäreitä pois nurkista, haravoin vaahteranlehtiä jne. Tarkoitus on jatkaa viikonloppuna ulkotöiden merkeissä. Muutama pussi kukkasipuleitakin on vielä odottamassa maahan kaivamista. Jonkinlaista talven ja lumen tuloon valmistautumista. Toiveajattelua kenties!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hauskaa halloweeniä, ja mukavaa levollista viikonloppua!

Me aloitetaan herkuttelut!

Tallenna


10 Responses to “{ happy halloween }”

  1. Mukavaa Halloweeniä.

  2. Ansku says:

    Voihan kukkasipuli! Kiitos muistutuksesta 😀 Mullakin on pussillinen odottamassa.

    Hauskaa Halloweenia! 🙂

  3. Hurjan hauskaa Halloweenia sinne 🙂

  4. nalle says:

    Ihanat kuvat Emilia!

Kommentoi