{ kotona }

09.11.2014

Tarkoitus ei ollut jättää blogia retuperälle koko viikonlopuksi, mutta niin vain kävi, ja kylläpä tuli tosiaan lomailtua! Välillä on oikeastaan ihan hyvä sulloutua koko perhe paikkaan, josta ei pääse niin vain poistumaan. Joskus heikompi nettiyhteyskin on oikeastaan ihan paikallaan, ja sen sijaan, että nenät liimautuisivat ruutuihin, ollaankin yhdessä ja kunnolla läsnä!

Viikonloppu teki hyvää paitsi itselleni, myös koko perheelle. Tänään ollaan väsyneitä, mutta iloisia ja onnellisia. Kotiin on aina kiva palata – minilomienkin jälkeen. Ensimmäinen homma kotona oli tietenkin lämmittäminen, sillä talo on päässyt parissa päivässä aika kylmäksi. Suurin osa lumista oli sulanut pois viikonlopun aikana, eikä talvinen maisema ole kuin muisto vain. Lumen suhteen palasimme siis lähtöruutuun.

kotonataas

Lämmitetään, pestään pyykkiä ja mennään ajoissa nukkumaan. Siinäpä tämän isänpäiväillan ohjelma. Huomenna taas uudella innolla ja uusia juttuja kohti.

Leppoisaa sunnuntaita ja onnitteluja isille!


2 Responses to “{ kotona }”

  1. Katri says:

    Onpa kaunis tuo tulisija! Kuulostaa ihanalta tuo miniloma.. Meille on myös tullut ihan tavaksi että kun lähdetään lomalle laitetaan puhelimet kiinni ja ollaan ilman nettiä. Hieman rentouttavaa oli viikon etelän lomalla ilman puhelimen näpräämistä!! Ja sitten kun huomasi ettei jäänyt mistään tärkeästä paitsi, niin olemme pitäneet samasta tavasta kiinni lyhyemmilläkin yhden yön tai parin päivän reissulla.. Tekisi toki kotonakin hyvää useammin, ja yritän välttää puhelimen näpräämistä lasten aikana, mutta kotona se on vaikeampaa.. Mutta yhtäkaikki tekee todella hyvää, silloin on huomattavasti enemmän läsnä kaikille! 🙂

    • Hih, tuo upo on juu aika kiva. Vaikkei se olekaan varaava- tai kiertoilmamalli, niin mukavasti se lämmittää.
      Se on yrittäjäperheessä pakko olla lomalla jossain, missä netti ja puhelin ei koko ajan toimi. Muuten saa sanoa lomailulle hastalavistat. Nyt tulu pari päivää pyhitettyä ihan vaan perheelle, ja se teki kyllä hyvää! 🙂

Kommentoi