{ lunta }

07.11.2014

Tulihan sitä! Nimittäin lunta, jota olen jo jonkin aikaa toivonut. Koko illan tuprutti, ja epäilyistä huolimatta se oli maassa vielä aamullakin. Valo suorastaan pisti sisään suljettujen verhojen takaa, niin suuri voima tuolla lumisella maalla tänä aamuna oli.

Huvittavinta tässä jutussa kuitenkin on se, että olemme juuri pakkaamassa autoa ja lähdössä viikonlopuksi reissuun. Tukholmaan, jonne on huomiseksi luvattu yhdeksää plusastetta ja auringonpaistetta. Ei siis lainkaan talvinen viikonloppu edessä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maisemat kuin satukirjasta. Tätä sen talven kuuluu olla, ei mustaa tai pimeää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niinpä mulla on yksi pieni toive. Ole rakas lumi paikallasi, ja odota meitä. Palaamme pian!


4 Responses to “{ lunta }”

  1. Voi kuinka kaunis luminen maisema! Täällä pääkaupunkiseudulla tuollaista maisemaa vielä odotellaan tulevaksi.

    • No joo, perjantaina kun Helsinkiin päin kävelimme, niin kyllä aika äkkiä sää muttui ihan vesisateiseksi ja mustaksi. Mutta nyt se on sitä täälläkin, joten eikun taas talvea odottelemaan! 🙂

  2. Minna says:

    OOH,onpa kaunista! Täällä Tukholmassa ei tosiaan ole talvesta oikein tietoakaan. Eilen tuli kyllä lunta täälläkin koko päivän, mutta siitä ei ole enää jälkeäkään.. Tervetuloa silti tänne!

    • No, eipä ollut ei! Vaan ei ollut Helsingissäkään, eikä täälläkän enää. 🙁 Mä jo hetken niin nautin siitä valosta ja puhtaudesta. Lumi tulisi kyllä tarpeeseen, olen kyllästynyt tähän kurakeliin ihan täysin!

Kommentoi