{ torstai }

13.11.2014

Hiphei ja hauskaa torstaita!
Asioiden hoitoa tämä päivä, kaikenlaista rästijuttua pois jaloista, ja mieltä stressaamasta. Silti ihanaa kun on syy välillä laittaa hiukset ja meikatakin, sillä pari päivää olen hipsinyt menemään aika rähjäisen näköisenä.

Tarkoituksella jätin mustat vaatteet kaappiin ja päätin synkistelyn sijaan vetäistä ylleni vaaleaa sinistä. Kiva välillä näinkin, ja mukavan rentoa! Mustat laukut ja kengätkin vaihdoin välillä ruskeisiin, josko ne keventäisivät oloa ja mieltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on tänään pitkästä aikaa vapaailta. Anoppi tulee lasten seuraksi ja pääsen vähän ulos nollailemaan. Tuntuu superhienolta ja tekee varmasti hyvää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaulassa uusi By Pia’s cashmereshaali, jonka sain blogin kautta. Aivan ihana ja laadukkaan oloinen huivi, ja värikin oli jopa parempi, mitä osasin odottaa. Tämä huiviaddikti sai taas yhden uuden suosikin.

Kivaa torstaita kaikille!


12 Responses to “{ torstai }”

  1. Kaisa says:

    Hyvännäköinen kokonaisuus. Muutenkin blogi minun mieleeni. Löysin sen nimittäin vasta hetki sitten, kun nyt olen itsekin päässyt enemmän tänne blogimaailmaan. Hauskaa iltaa!

  2. Teija K says:

    Ihanat kuvat sinusta! Kivaa iltaa!

  3. Piupau says:

    Ihanalta näytät. Mukavaa vapaata, ota ilo irti. Tuo huivi on ihana!

  4. Hetukka says:

    Aivan mielettömän ihania kuvia sinusta 🙂

  5. Anu says:

    Sinulla jalassa kivat kengät? Mahdatko muistaa mistä olet hankkinut? 🙂

  6. Mariska says:

    Hei, ihanat nuo sinun hiukset. Oliko sinulla niissä pidennyksiä? Olen itse miettinyt, hankkisinko itselaitettavia pidennyksiä lyhyisiin hiuksiini, kun välillä tekisi mieli laittaa kampauksia pitkiin hiuksiin. Mukava blogi sinulla muuten. Olen seurannut ainakin reilun vuoden 🙂

    • Hei, ja kiitos. 🙂
      Itse käytän välillä niskassa paria klipsipidennystä, mutta lähinnä vain antamaan tuuheutta, ei niillä enää niinkään pituutta tule. Niillä saa myös kivasti hiusmassaa erilaisiin kampauksiin.
      Voin vain suositella klipsejä, itselläni on ollut monta vuotta, ja olen käyttänyt niitä aika vaihtelevasti, mutta hyvin ovat kestäneet. Mullakin oli aikanaan vähän lyhyempi tukka, ja näillä sai kivasti pituutta. 🙂

Kommentoi