{ joulua menneiltä vuosilta }

14.11.2014

Aloin ihan omaksi huvikseni selata blogin joulu -tunnisteen alla olevia postauksia. Oikeastaan ihan hauska palata mielessään taaksepäin, kun kuitenkin jokaiseen kuvaan sisältyy ne omat muistonsa. Mieleen tuli aamuvarhaisen lahjapaketoinnit, kun loppuraskaudessa ei enää uni maittanut. Muistin yhdessä leivotut piparkakut, joulunajan vieraat jne.

Niinpä kokosin joitakin kuvia ihan näin vaan omaa, ja ehkä jonkun muunkin, joulumieltä kohottamaan. Pari viikkoa vielä, ja sitten onkin ensimmäinen adventti ja joulukuu pyörähtää käyntiin!

joulu mv

Joulua on meillä näköjään vietetty parissakin eri väriskaalassa, ja varmaan sama tulee jatkumaan. Oma mieli rauhoittuu nykyään niukemmasta värimaailmasta , mutta lapset rakastavat tonttuja ja possuja, joten mihinkäs niistä päästäisiin. Isoon taloon mahtuu kyllä monenlaista koristetta, eikä joulun tunnelman tarkoitus kai ole olla sisustuslehdestä repäisty, vaan sellainen hyvän mielen juttu, jossa kaikille on jotakin kivaa.

joulu pun

Ensimmäiset oikeat jouluvalmistelutkin ovat jo käyneet mielessä. Lanttuja ja porkkanoita voisi vaikka alkaa jo keittelemään, ja tehdä mahdollisimman paljon muutenkin ajoissa valmiiksi, ettei stressi pilaa tunnelmaa. Joululahjoille en ole ,jokavuotisista uhkauksista huolimatta, suonut vielä yhtään ajatusta, mutta lahjapaperia ja teippiä olen kyllä hamstrannut hyvissä ajoin. Ensimmäiset piparitkin on yhä paistamatta, mutta se asia pitää korjata pikapuoliin. Luulen, että innokkaita apulaisia kyllä löytyy! 🙂

Rentouttavan eilisillan jälkeen, tämä päivä onkin ollut sitten ihan täynnä ohjelmaa. Kohta auton nokka laitetaan kohti pääkaupunkiseutua, joten istumalihaksille on taas käyttöä.

Suloista perjantaita ja viikonlopun aloitusta. Pysykää kuulolla, sillä tulossa on sekä arvontaa, että alekoodia!


4 Responses to “{ joulua menneiltä vuosilta }”

  1. Katja says:

    Ihania kuvia! Onko tuo musta tuolla Lumoan-mekko? Muistatko mallin nimeä?

    Katja
    http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  2. Toi ekan kuvan kollaasi oli juuri sitä, mistä tämän joulun sisustukseen haaveilen, kiitos siis siitä, ihana!

    Meidän joulusta tulee nimittäin harmaa-musta-valko-metalli….vihreä!

    http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/punaisesta-vihreaan

Kommentoi