{ faux fur }

20.11.2014

Ja, jĂ€lleen takaisin tavalliseen Emiliaan ja tavallisiin juttuihin! 🙂

Ihana ihana pikkupakkanen on tÀnÀÀn piristÀnyt mieltÀni oikein kunnolla. Vaikkei tulisi luntakaan, niin pysyisi edes miinuksen puolella. Huomattavasti vÀhemmÀn pyykÀttÀvÀÀ ja siivottavaa!

TÀmÀ torstai tosin on ollut sellainen puolisiivouspÀivÀ. Pakkollinen remppatauko tulee loppuviikoksi, kun työt haittaavat harrastamista, joten katsoin aiheelliseksi kerÀtÀ ruokapöydÀltÀ porakoneen, rautasahan, silikonipyssyn ja tuhannen muuta, ei niin sisustuksellista elementtiÀ. Ja, lattioilta tietenkin samoin ne tuhannen pahvilaatikkoa ja suojapahvia, akkulaturit ym. tunnelmanpilaajat. Onhan se toki kÀtevÀÀ, ettÀ kaikki mahdollinen on kÀdenulottuvilla, mutta kun niitÀ ei nyt pariin kolmeen pÀivÀÀn kuitenkaan tarvita, niin olkoot hetken poissa silmistÀ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raivaamisen lisĂ€ksi tĂ€nÀÀn on toki pesty pyykkiĂ€kin. Kun kone ei ole varattuna kuraisille ulkovaatteille, voi vĂ€lillĂ€ pestĂ€ sitĂ€ kaikkea muutakin pyykkiĂ€, kuten ne tuhannen keittiöpyyhettĂ€, joilla pyyhin eilen maitoa, litran purkin kaatuessa siihen ruokapöydĂ€lle, kaiken tuon edellĂ€mainitun joukkoon. Hulvattoman arvaamatonta tĂ€mĂ€ ihmisen elo! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tekoturkisliivi löytyi vaatehuoneen uumenista, ja nyt tÀytyy kyllÀ myöntÀÀ, ettÀ olin unohtanut koko vatekappaleen olemassaolon. Ja ihmettelenpÀ myös sitÀ, ettÀ miksi kummassa olen liiviÀ edes sÀilyttÀnyt! EhkÀ se ei ole kelvannut kellekÀÀn muulle, tai sitten mulla on ollut joku hyvÀ idea kuten naamiaisasu tai jokin askarteluprokkis. No, anyway, kiva kun löytyi, ja pÀÀsipÀ heti kÀyttöönkin. Ei kovinkaan laadukas yksilö, mutta ihan hyvÀ asuste muuten niin kovin tavallisen puuvillapuseron kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kun paikat ovat, ainakin pÀÀlisinpuolin, siistissÀ kunnossa, minÀ sytyttelen kynttilöitÀ ja virittÀydyn pakkasillan tunnelmaan. Leivontasormeni kovasti syhyÀÀ, ja tÀssÀ pidÀn pienimuotoista reseptiarvontaa pÀÀni sisÀllÀ.

By Pia’s -arvonta on nyt sekin suoritettu, ja onnekas voittaja on tĂ€llĂ€ kertaa Sanna, joka saikin multa meiliĂ€ jo aikaisemmin tĂ€nÀÀn, joten pipo lĂ€htee uudelle omistajalleen heti huomenna. Onnea vielĂ€ voittajalle, ja kiitokset kaikille osallistujille!

Sellainen perus perunasoppapÀivÀ tÀÀllÀ.
PitÀkÀÀhÀn varpaanne lÀmpiminÀ. Kivaa iltaa!


6 Responses to “{ faux fur }”

  1. Aivan ihana asu ja karvaliivi :)). TykkÀÀn 🙂

  2. Hei vaan,
    MitĂ€pĂ€ leivoit? EpĂ€ilen ettĂ€ taas jotain herkkua. MeidĂ€n perheessĂ€ on testattu ohjeittesi mukaan mm.tee-leivĂ€t, texmex piirakka ja chorizopizza. Ja useaan otteeseen 🙂 EttĂ€ jos jotain leivoit, niin uutta ohjetta tĂ€nnekin! 🙂 Ja alunperin kun blogiasi aloin seuraamaan, oli se sisustuksen vuoksi. Nyt huomaan palailevani vanhoihin postauksiin juurikin reseptien vuoksi 🙂 Kaunis keittiö on teillĂ€ kyllĂ€ tuloillaan. Ihanaa joulunodotusta…

    • Nyt mentiin aika perinteisellĂ€ linjalla: Piparipullia nimittĂ€in. 🙂
      Hassu juttu muuten, mutta blogini luetuimmat postaukset ovat juurikin kategoriasta reseptit ja ohjee. Tuntuu hassulta, ettÀ mun helppoja reseptejÀ ihan oikeasti joku lukee.
      Mutta kiva niin. 🙂

      Ihanaa joulunodotusta sinne teille myös!

  3. Maria says:

    Viutsi vautsi, mikĂ€ liivilöytö! Miksei mun vaatehuoneen perukoilta löydy tuollaisia? 😀

    Viime vuonna kirpparilla hiplasin pariin otteeseen yhtÀ karvaliiviÀ ja sit kun pÀÀtin mennÀ sen ostamaan niin se oli myyty. Niin mun sÀkÀÀ. Hinta oli jotain vitosen luokkaa!

    Hih, toivottavasti siellĂ€ on syntynyt jotain luumuista niin saadaan taas lisÀÀ kuvia tuonne meidĂ€n Instagram -skabaan! MĂ€ lupasin huomenna leipasta töissĂ€ aamukahville luumutortut, kun yritĂ€n lahjoa ihmisiĂ€ tĂ€ggÀÀmÀÀn kuvia tuonne. Mutta eka pitÀÀ visiin perustaa niille IG-tilit 😀 😀 😀

    • VĂ€lillĂ€ olis ihan kivakin, ettei löytyisi kaikkea. MĂ€ olen ahemman luokan hamstraaja! 😀

      Hih, mĂ€ olen myös koittanut valjastaa porukkaa instakisaan, mutta toi IG tilin puute vĂ€hĂ€n hidastaa. 😀 PitÀÀ alkaa tyrkyttÀÀn koko palvelua ensimmĂ€isenĂ€! 😀

Kommentoi