{ lempivaate }

04.11.2014

Hitto vie tätä pimeyttä! Saisi tulla lunta ja jäätä, jos nyt ei tupaan ja porstuaan asti, niin ainakin maahan! Missä se talvi taas viipyykään!?
Nämä pimeän nuhruiset päivät vaativat aikamoista tsemppausta käynnistyäkseen. Kirkasvalolamppua ja paljon kahvia. Silti ottaa koville, kroppa kaipaa valoa ihan vain jo hormonitoiminnan säätelemiseen. Niinä päivinä kun jalat tuntuvat lyijyltä ja päivä ei valkene ollenkaan, aamutoimia helpottaa kummasti kun kiskaisee ylleen lempivaatteensa. Enkä tarkoita nyt sitä parasta iltapukua (joka tosin voisi tuoda pimeään arkeen iltajuhlan tuntua!), vaan vaatteita joissa on mahdollisimman mukava olla ja olo tuntuu kotoisalle.

Koska mulla ei ole pukukoodeja riesanani, on lempiasuni niin casual kuin vain olla saataa. Please jeans -farkuista on tullut kuin toinen iho. Kahdet farkut kiertävät pyykki- ja käyttöväliä koko ajan, ja housut ovat pehmeät kuin pyjama. Ei kiristä eikä purista. Mutta ehdoton lempparini on Odd Mollyn Tenfold knit vuosien takaa. Se kaikesta nyppyisyydestään huolimatta on yhä lempparineuleeni, ja vedänkin sen päälleni vähintään kerran viikossa. Niinä päivinä kun ei tule mitään muutakaan mieleen, tai ei vain ole aikaa miettiä, että mitä sitä päälleen pukisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja, heti kun lempparit on heittänyt niskaansa, päiväkin tuntuu käynnistyvän ihan helposti. Olo on kotoisa ja mukava! Niinpä tnään mennään näissä. Lempivaatteissa, joissa arkikin tuntuu huomattavasti paremmalta!

Nyt on karjalanpaistilounaan vuoro! Voikaa hyvin ja ajatelkaa valoisia ajatukisa!


22 Responses to “{ lempivaate }”

  1. Elviira says:

    Moikka!

    Mitkä kengät sulla on jalassa? Tosi kivan näkoiset.

  2. Heidi says:

    Hih, mäkin noita kenkiä kattelin 🙂

  3. Tykkään niin sun tyylistä ja koko blogista!
    Ja tuo neule on nii kaunis, että voi kun tuollaisen vielä löytäisi 😉

  4. Tänään on kyllä ollu niin pimeä päivä, ettei kyllä toista. Piti ihan pakottamalla pakottaa itsensä salille ja jumppaan. Meinasi sohva kutsua muuten liian kovaa. Nyt ihan voittaja olo! Nuo sinun farkut on kyllä huippu ihanat. Mistä kaupasta olitkaan ne hankkinut?

  5. Mari Vee says:

    Oletpa taas kaunis. Mulla tulisi jokaisen sun postauksen jälkeen sama kommentti (ja toki muutakin kommentoisin) niin en viitsi joka juttuun laittaa tätä samaa. Mutta olet siis todella kaunis ja blogisi on ihana ja ihanan lämminhenkinen. On kiva lukea ja katsella ihan arjen juttuja ja niistä tulee hyvä mieli.

    • Kiitos, Mari. Ihana kuulla, jos sulle tulee täällä hyvä mieli! 🙂

      Eikä suinkaan ole pakko kommentoida! Mä haluan, että täällä voi jokainne käydä ilman minkäänlaista velvollisuuden tunnetta ja ottaa aikaa ihan vain itselleen! 🙂

  6. Krisse says:

    Arki – ja mukavan arkiset tutut vaatteet, mikä sen mainionpaa! Noo, tosin poislukien tuo pimeys ja viima. Kumma tosiaan, kun kahvikupposen voimaa tarvitsee (ikääntyessä hhmm korjaan, aikuistuttua?!) yhä enemmän, näköjään. Vasta viime kuukausina olen sitä taas juonut, vuosiin en lainkaan. Ja hyvin pärjäsin. Miksen enää? Nykyään tuntuu että kahvi on pakollinen käynnistyäkseni!

    Vaan eikö säätiedotus lupaile pian lumiakin…? Valaisee niin lapsen kuin aikuisen mielen taas toviksi!

    Siinä toivossa,
    Krisse
    http:// tallessamaailma.blogspot.fi

    • Minäkin elelin vielä muutama vuosi sitten ilman kahvia. Nyt aamu viiden jalkeen on tullut hörpittyä jo kole isoa lattea. Ihan vain, jotta kone käynnistyisi! 🙂

      Voi se lumi toisi tosiaan valoa mieleen! Eletään siis todellakin toivossa! 🙂

  7. Rouva V says:

    Blogisi on kyllä niiiiin ihana! Uusi postaus piristää aina päivääni. <3
    Saisiko Almastakin lisää kuvia? Meillä etsinnässä Cotton. 🙂
    Ja sun joululahjatoiveet myös kiinnostaa. Ainahan sitä voi jotain toivoa, vai mitä? 😉

    Ps. Täälä on lunta!!! 😀

    • Kiitos, kiva kuulla! 🙂
      Koitetaan saada Almakin välillä poseeraamaan kameralle! 🙂

      Mun lahjatoiveet jouluksi on tänä vuonna aika kaukana mistään konkreettisesta materiaalista, ja ovat enemmänkin elämänlaatuun liityviä juttuja. Jotenkin juuri nyt ajatuksissa on enemmänkin ne henkiset hyvänmielentuojat, kuin laukut tai muuta yleiset lahjatoiveet. 🙂

      Voi lunta! Olen kade! Mulle myös!!! 😀

  8. Rouva V says:

    Ai niin! Ten Foldit on ihan lemppareita! Niitä löytyy myös multa erivärisinä. Toinen lemppari neule on Hunkydoryn Jaoan Knit.

  9. Todellakin, lunta kehiin!!!

  10. Janet says:

    Voi apua, mä vaan ihastelen sitä, miten kaunis sä olet <3
    Ihana asukin kyllä 🙂

  11. Laura says:

    En tiedä onko sinulle jo tuttu mutta tuohon nyppyisyyteen voisi kokeilla sähköistä nypynpoistajaa. Toisesta blogista idean bongasin ja tänään kotiutin meillekkin Prismasta edullisen laitteen jolla surruutin vanhan nyppyisen paidan kuin uudeksi, samalla siistin innoissani muutaman muunkin vaatekappaleen ja villatakin. Todella kätevältä vaikutti! Pidentää minulla vaatteiden käyttöikää varmasti.

    • Joo, tuttu laite. Ensimmäisen sain käsiini jo 90-luvulla, tosin se ei ollut ihan niin pystyvä laite, kuin nuo nykyiset. Silti pidän partahöylää edelleen parhaimpana nypynpoistajana.
      Se on kuitenkin vähän kuin jalkojen hoitaminen; Pitäisi, mutta kun ei viitsi. Mä olen tosi laiska nyppyjen kanssa. Kun viitsisi edes joka vuosi… 🙂

Kommentoi