{ vatipää }

18.11.2014

Tai ehkä höyrypää mielummin. Olen nimittäin jotakuinkin koko päivän maalannut, ja hengitellyt samalla maalin huuruja tasaiseen tahtiin. Yök. Tiedän, että pitäisi käyttää maskia, mutta mulla tulee suojaimen kanssa ahtaanpaikankammo. Joo, kuulostaa hullulta, mutta sellainen minä olen! 🙂

Ja että mitäkö mä olen maalannut? No tätä vatia. Ja muutamaa muutakin sen kaveria. Ohuita kerroksia kärsivällisesti spreijaillessa ehdin jo hetken kuvitella itseni vääntämään graffiteja julkisille paikoille. Sellainen pikkukriminaali, kotiäidin toinen persoona. Tosin en mä osaisi varmaan tehdä mitään kivoja kuviota. Sellaista tasaista väriä vain, eikä sillä, tai parilla vadilla, kai tuossa skenessä suureksikaan mestariksi nousisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joo, kaikkea sellaista pyörii päässä. Liekö huuruista johtuvaa, vai synnynnäistä hulluutta. Tiedättekö muuten mikä tää vati on? No, mä näytän teille jossain vaiheessa. Kunhan saan kaikki valmiiksi – ja pääni selväksi! 😉

Vielä pari tehokasta työtuntia ja sitten nukkumaan. Kivaa iltaa!


8 Responses to “{ vatipää }”

 1. Sari says:

  No sehän on lamppu! Tai jos ei niin siitä tulis upea sellainen! Ihana mattaharmaa.. <3

 2. Heidi says:

  Veikkaisin, että Hektar saa uutta väriä pintaan 🙂

 3. satu says:

  Samaa veikata täälläkin, ison pöydän päälle kaksi tuollaista lamppua! ☺ ihanat.

 4. idahhh says:

  Onko se Iken Hektar lamppu? Olen ainaki aika varma siitä sillä meiltä löytyi vähän aika sitten olohuoneesta samanlainen – paitsi alkuperäisessä värissä 🙂

Kommentoi