{ viikonloppu }

07.2.2015

En edes jaksa muistaa, koska olemme olleet koko viikonlopun perheen kesken. Siis kasassa koko porukka. No, tätä harvinaista herkkua on nyt tarjolla pari päivää, ja siitä pitää nauttia. Aamulla nukuttiin pitkään, ja köllöteltiin koko porukka, koira mukaan laskettuna, vielä sängyssä, eikä kellään ollut kiire minnekään. Näitä viikonloppuja kun saisi mahdutettua vuoteen enemmänkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen leivottiin, kuten instagramin puolella kerroinkin. Ilta luisteltiin ja ulkoiltiin. Tänään ulkona on ollut lähes vesikeli, mutta ei se haittaa, muutakin mukavaa tekemistä löytyy. Ehkä vähän poppareita ja leffaa myöhemmin. Nyt kuitenkin ruokapöytään.

Ihanaa viikonloppua!


16 Responses to “{ viikonloppu }”

  1. lingon says:

    Kaunista <3 Ihanaa viikonloppua =)

  2. Voi miten kaunis koti teillä! Etenkin tuo viimeinen kuva on aivan ihana.

    Nautinnollista viikonloppua.

    <3 Hannele
    http://www.rakkaudellahannele.fi

  3. Täällä myös vaan oltu ja rentoiltu tänään! Ystävä kävi kylässä vauvansa kanssa, mutta muuten vain laiskoteltu :)! Tekee hyvää!

  4. Ihanan rauhallinen tunnelma kuvissakin! Yhteiset laiskat viikonloput on kyllä ihan parasta – pitäisi varmaan merkata niitäkin kalenteriin tasaisin väliajoin, ettei aina tulisi varattua jotain menoa.

    • Valitettavan harvassa nykyään tuollaiset viikonloput, tai päivät ylipäätään. Kun työ vie perhettä erilleen, pitää koittaa nauttia siitä kaikesta mitä on tarjolla, olla yhdessä kun siihen on mahdollisuus.

  5. jonna1983 says:

    Ah miten ihanan valoisaa, seesteistä ja siistiä teillä on! Täällä ihastelen näitä sun ihania kuvia ja huokailen ihastuksesta 🙂 onko nuo mustat jutskat seinällä tarjottimia?

  6. HannaKoo says:

    Taas niin kauniita kuvia! Ihanaa viikonloppua myös sinulle 🙂

  7. nsbs says:

    On kyllä niin rauhallisen ja viihtyisän näköinen koti <3

  8. Katinka says:

    Ihana koti 🙂 mistä olt hommannut nuo keittiön sivupöydän alla olevat paperipussit? Ovat niin kauniit!

Kommentoi