ne kesäjalat

26.3.2015

Hellouuuu!

Nyt kelpaa kuulkaas taas hetken tassutella. Sain nimittäin eilen itseäni niskasta kiinni, ja kävin niiden hemputin kantapäiden kimppuun. Paksuimmat osat viiltelin ensin veks, ja sen jälkeen vielä hioin puolisen tuntia vedessä pehmitettyjä jalkojani. Mies sattui kurkkaamaan kylppäriin, ja kauhisteli sitä ihmisihon määrää, joka lattialla lojui. Jälleen kerran lupasin itselleni, että jalkojen hoidosta tulee kuukausittainen rutiini, mutta niinpä olen tainnut luvata viime kerrallakin – ja sitä edellisellä. Mutta nyt on kuulkaas the kesäjalat kunnossa! Ainakin hetken. Mitä luultavammin operaatio täytyy kuitenkin toistaa velä ennen sandaalikelejä.

asumaaliskuu

Mun eilinen pyykkipäiväni ei mennytkään ihan putkeen, nimittäin onnistuin sitten pilaamaan koko petauspatjan. Se olisi alunperinkin pitänyt viedä pesulaan. Eli ei muuta kuin uutta ostamaan. Makuuhuone on tässä ollut muutenkin ajatukissani viime päivinä. Niin kovasti toivon, että jossain kohtaa kevättä tai kesää päästäisiin hiukan remontoimaan myös sitä. Hiukan tarkoittaa tosin tässä kohtaa vanhan katon purkamista ja uuden rakentamista, uusia levytyksiä seinään, kaiken maalaamista jne. Oikeastaan huone, johon tulee se kaikista kattavin remontti. Olen vähän kasannut itselleni moodboard -tyylisesti juttuja, joita makkariin tulisi uudenlaisen tunnelman luomiseksi. Eilen sain jopa siunauksen sille, että rautasänky vaihtuu kevyempään versioon.

asumaaliskuu2

Mutta nyt mä sipsuttelen kesäjaloillani yhden toisen projektin kimppuun. Lystiä päivää kamut!

PS. Voi sitä lasten onnea, kun ohransiemenet olivat yön aikana alkaneet itämään!

farkut|Please jeans
pusero|Odd Molly


7 Responses to “ne kesäjalat”

  1. pirjo says:

    Mistähän noita jalassasi olevia farkkuja voi ostaa ? En ole netinkään syövereistä löytänyt.

  2. idahhh says:

    Voi ei, teidän rautasänkyähän on niin hieno!! en luopuisi 😀

    • Joo, onhan se hieno. Musta sänky vain vaatisi aika selkeitä kumppaneita, kun taas itse haaveilen vaaleasta ja kevyestä makuuhuoneesta. Mä olen myös tullut siihen tulokseen, että en enää koskaan halua sänkyä, jossa on pääty myös jalkopäässä. Kun on tällainen hujoppi, sitä lyö jalkojansa joka yö sängynpäätyyn.

  3. Nanna says:

    Onneksi ei ole tuollaista sänkyongelmaa, kun on tämmönen tappi! 😉

    Mielettömän nopeasti iti teidän ohrat! Totesin just viikonloppuna, että ei tulisi musta viljelijää, kun toinenkin kasvatusyritys epäonnistui. Kaikki muu kyllä kasvaa, mutta ohraa en saa edes itämään mikään kevät! Miten kylvitte jyvät ja missä teillä oli nuo lautaset?

    • Joo, ei sitä kaikki usko, että sängynpääty voi käydä ongelmaksi! 🙂

      Mä kylvän nämä aina niin, että ensin multa, sitten siemenet. Vettä päälle, ja kelmun alle. Ovat pöydällä joka on patterin ja ikkunan edessä. Jos tuntuu olevan liikaa kosteutta, avaan vaan kelmuja välillä, niin pääsee haihtumaan. Kun pukkaa vihreätä, niin kelmut vaan veks! 🙂

  4. Nanna says:

    No höh, samaa mäkin olen kokeillut. Taidan yrittää vielä kerran, kun kylvän retiisejä versomaan. Päätin vaihtaa suosiolla lajia, kun edelliset retiisin versot tulee kuitenkin syötyä viimeistään pääsiäispöydässä. 😀

    Onneksi isä tulee huomenna, entisenä viljelijänä osaa antaa ammattimiehen lausunnon, jos ohrat taas epäonnistuu!

Kommentoi