Marmoria

23.4.2015

Marmorinen pyörivä juustotarjotin, marmorinen kaulin ja monet muut marmorijutut olivat vuosia sitten sellaisia joka kodin tyylikkäitä yksityiskohtia. Taisi olla 90-lukua. Sitten trendi hiipui, ja palasi taas myöhemmin entistä ehompana. Jos tuolloin aikaisemmin kulmat olivat pyöreitä, niin tällä kertaa marmoriin yhdistyy kulmikkuus ja selkeät linjat. Pyörivien tarjottimien sijaan tarjolla on enemmänkin leikkuulautoja, mutta ihan kivan marmoriannoksen saa kuitenkin noilla tyylin edellisen aallonharjan tuotteillakin.

Itse “rikastuin” pari viikkoa sitten muuttopuuhissa jos jonkinnäköisillä marmorijutuilla. Tuikkukippojen ja tarjottimien lisäksi sain nämä kynttilänjalat ja maljakon, jotka olivatkin mieleeni eniten ehkä juuri sen vuoksi, etten ollut törmännyt vastaaviin silloin 90-luvulla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marmorit hakevat vielä paikkaansa, mutta nämä pääsivät pianon päälle. Tosin yksikään kynttilä ei sopinut jalkoihin, joten niiden kanssa pitää vähän säätää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan kivat, eikö!?


2 Responses to “Marmoria”

  1. idahhh says:

    On kyllä makeet!! Tykkään 🙂 minusta marmori on juuri kaunein tuollaisina pieninä yksityiskohtina ja tuossa pianon päällä tosi kivalta!

Kommentoi