Asusteet valittuna

23.4.2015

Lauantain juhlat lähestyvät, eikä mulla oikeastaan ole vielä mitään käsitystä asustani. Tai no, sen verran, että asusteet on kunnossa. Siitähän on sitten jo ihan hyvä lähteä, eikös!?

Musta Saint Laurent Belle du Jour on ensimmäinen koskaan Designistolta lainaamani laukku, ja hiukan suren, että ympyrä nyt sulkeutuu; Designisto on nimittäin päättänyt lopettaa toimintansa. Toivon kaikkea hyvää Katriinalle jatkoa ajatellen. Loistava yritys, joka on tarjonnut ihan mahtavaa palvelua. Katriinan oman viestin asiasta voit lukea täältä.
Designiston lopettaminen tarkoittaa myös sitä, että yrityksen laukkuvalikoima on nyt myynnissä. Jo tehdyt laukkuvaraukset tietenkin toimitetaan sovittuun tapaan, mutta laukkujen vapautuessa, ne ovat valmiina uusille omistajilleen. Niin, että nyt olisi hyvä sauma ostaa varmasti aito ja hyväkuntoinen laukku käytettynä, ja hieman edullisemmin. Laukut löytyvät täältä, ja ohjeet tuosta Katriinan viestistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juhliin pääsevät varmasti myös uudet koruni. Tilasin suloiset Bud to Rose -merkkiset rannekorut ja korvikset Homenordilta, ja ne ehtivät juuri ajoissa viikonlopuksi. Nämä ihanuudet on ihan sellaiset tyyliseni. Ei liian pröystäilevät tai fiinit, vaan korut, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ehkä se mekkoasiakin tästä lauantaiksi ratkeaa. Nyt olen vain ihan hurjan iloinen meidän pojan puolesta. Käytiin nimittäin tänään silmälääkärillä, ja näkö oli parantunut vajaassa vuodessa tosi hienosti. Miinuksia oli enää vain 0,25 ja 0,5. Laseja ei tarvitse käyttää, jos tuntuu, että pärjää ilman. Ihan loistojuttu!

Mukavaa tuulisen päivän iltaa! Meillä ei tullut kuin kaksi puunlatvaa alas! 🙂


6 Responses to “Asusteet valittuna”

 1. Korut näyttää upealta! Pieni vaatekriisi tuli itsellekin ja oli pakko käydä vähän ostoksilla:) Toivottavasti nähdään juhlissa lauantaina, olisi mahtavaa tavata livenä! 🙂

 2. Frida says:

  Eihän päälle muuta tarvitakaan…. siis jos todella aikoo toetuttaa asukoodia “inspiration” :))))))))

 3. Ansku says:

  Hei jee näköasiasta! Upee juttu. Meikäläisen näkö sen sijaan eikun huononee. Harmittaa jo valmiiksi, että tuskin tunnistan ID:n tilaisuudessakaan ketään, ellen seiso metrin säteellä 😀 Toivottavasti kuitenkin tavataan 🙂

  • No, mutta jos suinkaan näet kauempaakin, niin sitten moikataan! 😀

   Joo, noi näköasiat on ikäviä. Jotenkin tosin meidän poika on kahdessa vuodessa niin tottunut laseihin. Mutta onhan se lapsilla aina vähän säätöä, kun leikit on rajuja, ja laseja pitää osata varoa. Niin toivon, että olisivat viimeiset lasit tällä erää. Näön huononeminen aikoinaan saattoi johtua tosi rajusta kasvupyrähdyksestä, ja nyt kun se kasvu on tasoittunut, näkökin palaa hiljalleen.

Kommentoi