Hyvää juhannusta!

19.6.2015

Tulin vielä huikkailemaan teille kaikille mukavat ja rauhalliset juhannukset!

Meillä tämä on ensimmäinen yhteinen juhannus perheen kesken, ja yhdessäolo on ehdottomasti oman juhannukseni pääasia. Hyvää kesäistä ruokaa, saunomista ja yhdessäoloa, niistä on juhannus täällä tehty.

Toivotaan, että säät selkiytyvät, ja aurinko saadaan esiin. Juhlitaan kuitenkin maltilla, eikä päädytä tilastojen jatkoksi, eikös. Nautitaan vapaista ja hyvästä seurasta.

Rauhallista juhannusta!


6 Responses to “Hyvää juhannusta!”

  1. LPP says:

    Upea sauna!

    Kivaa juhannusta myös teille <3

  2. JohannaMaria says:

    Kiitos samoin, aivan ihanaa keskikesän juhlaa Sinulle ja perheellesi! 🙂 Ja erityisesti kiitos vielä Elloksen vaatepostauksesta! Ihan parhainta on se, että esim. tilaamani, ylläsi ollut valkoinen pitsimekko ei ole tällaisen runsaamman leidin tavoittamattomissa, vaan kokoja on todella runsaasti. Tosi hyvä idea nuo affiliate-linkit. Minä ainakin klikkasin oman mekkoni kotiin linkin kautta, koska hyvin mielelläni tuen niin taitavaa bloggaajaa kuin sinä olet <3 Tuot mulle niin paljon iloa tällä blogillasi, etpä ees usko!

    Juhannusterveisin JohannaMaria

    • Kiitos, JohannaMaria. Kauniita sanoja, sait mulle tosi hyvän mielen. ❤︎
      Ja kiva, että affilinkit eivät nosta karvoja pystyyn. Ymmärrän toki, jos joku ei tykkää niistä, ja koitan jatkossakin hyvin huomioida, että ne eivät ainakaan salakavalasti tunge tekstin joukkoon.

      Mielestäni nuo molemmat asut olivat sellaisia, jotka sopivat monen tyyliseen vartalotyyppiin. Ja Elloksen tarjonnassa on kyllä ihanasti kokoja, jokaiselle löytyy jotakin.

  3. Marja says:

    Vihtasauna paras juhannussauna 🙂

Kommentoi