meandi @ särkänniemi

25.8.2015

Muistanette Päivä Särkänniemessä -postaukseni, jossa oli oman kameran sisältöä meandi goes särkänniemi -päivästä. Kerroin tuolloin, että kuvasimme syksyn uutuusvaatteet iloisessa huvipuistomiljöössä, ja nyt saattekin vähän laadukkaampaa kuvamateriaalia ammattilaisen kamerasta. Musta näissä kuvissa on niin iloinen fiilis ja mahtavat värit. Aivan ihana muisto tuosta iloisesta päivästä jää kyllä näiden kuvien myötä meidän perheelle.

me&i syksy/talvi 2015
Kaikki kuvat: Atacan Ergin

autossa

Olen muuten viimeksi ollut noissa “törmäilyautoissa” joskus Niilon ikäisenä. Silloin niillä vielä lähinnä törmäiltiin, ja minä jäin aina sinne keskelle rataa pyörimään onnettomana. No, nyt pääsin poikani kyydissä useamman kierroksen rataa ympäri. Ja olihan se hauskaa!

meandi 9meandi 8meandi 7meandi 6

Klaaralla Mushrooms tunic ja Striped leggings. Niilolla Circle dino -pusero. Äidillä All day jacket, V-neck top ja Super skirt.

meandi 5meandi 4

Äidillä Super skirt ja Unstoppable tee. Niilolla Unstoppable rocket. Klaaralla Zig zag tunic ja Dotty leggings.

meandi 1meandi 2

Äidillä Second skin jeans ja Dots blouse. Klaaralla Dotty leggings ja One pony tunic. Niilolla One gecko -pusero.

meandi 3

Hauska päivä täynnä hauskaa tekemistä. Keli oli kuuma syysvaatteiden kuvaamiseen, ja täytyy nostaa hattua koko porukan lapsille. Niin hienosti jaksoivat hetken kameran edessä. Mukanahan olivat myös vanhat tutut  Elisa ja Heidi perheineen. Iso kiitos pitää antaa kyllä porukan miesväellekin, joka isällisesti (ja pitkällä pinnalla) jaksoi läpi koko päivän – lapsiaan pukien ja riisuen. 🙂

Omat suosikkini mallistosta on tuo pilkullinen paita ja farkut. Myös tänä syksynä huolitellumpana ilmestynyt joustava jakku löi tiensä mun top kolmoseen. Niilolle tekstiteeppari oli se mieluisin (huomaa pojan varttuvan) ja Klaara tapansa mukaan rakastaa kaikkia vaatteita. Ponitunika taisi kuitenkin olla se ihan ehdoton ykkönen.

PS. Vähän nämä blogin asetukset hakusessa, joten pahoittelut, ettei teksti ja kuvat kulje täysin samassa linjassa.

Sponsoroitu


12 Responses to “meandi @ särkänniemi”

 1. Pieni Lintu says:

  Vau miten pirteitä ja iloisia kuvia! 🙂

 2. Elina says:

  Ihania kuvia! Unstoppable-teeppari on aika kiva, sen voisin hankkia uudesta mallistosta.

 3. Hurmioitunut says:

  Todella hyviä otoksia ja kaikki osaatte olla niin luonnollisen ja aidon näköisiä. Vaatteet pääsevät edukseen ja kokonaisuus näyttää tosiaan kivalta värikkäässä huvipuistoympäristössä.

 4. inspirations says:

  Onpa upeat kuvat ja mallit ja ihanan kesäiset fiilikset. Vaatteetkin näyttävät tosi kauniilta ja rennoilta!

 5. Frida says:

  Ihania, elämäiloa täynnä olevia kuvia… Tykkään! Sinulla on kauniit lapset <3

 6. jeba says:

  Mä aattelin syksyllä pitää Meandin kutsut ja kiva nähdä näitä uutuuksia! Tykkään! :))

Kommentoi