pesänrakennusvietti

10.8.2015

En tiedä teistä, mutta mulla itselläni ainakin on vähän sellainen tapa, että kesän aikana kaikki sisustelut ja kotijutut jää kovin vähälle. Puhumattakaan siivoamisesta, ja yleensä sanonkin, että kesällä eletään ulkona, ja käydään sisällä vain kääntymässä. Tämä kesä kuitenkin todisti, että syy ei ole auringonpaisteessa, vaan yksinkertaisesti siinä, että pesänrakennusviettini nukkuu kesäunta!

Tässä kohtaa vuotta tapahtuu kuitenkin se ratkaiseva käänne. Pesänrakennusvietti herää ja alkaa ihan uudenlainen asuminen ja eläminen. Vähän kuin oravat keräävät ruokaa talven varalle, minä varustaudun ja laitan itselleni viihtyisää kotia pitkää ja pimeää kautta varten. Sitä helpottamaan lähettifirma toi tämän kokoisen laatikon. Hirmu iso, muttei mahtunut siltikään kiinni.

 

Niin, että nyt alkaa virallisesti varautuminen talveen. Täällä kaalin tuoksussa on hyvä rymsteerata hiukan paikkoja kuntoon. 🙂

Päivän kohokohtia on myös yhden pienen repun ja penaalin pakkaaminen. Ai että, kun jännää! Mutta tiedättekö, tänään aamulla vasta tajusin, miten ihanaa onkaan kun arki alkaa. Kuulostaa niin tylsältä, mutta kaipaan taas ihan tavallisia viikkoja. Maanantaiaamuja ja viikonloppuja.

Laitan teille myöhemmin kuvaa laatikon sisällöstä. Vaikka taidatte ehkä arvatakin jo! 🙂


2 Responses to “pesänrakennusvietti”

  1. Nanna says:

    Ihan sama kuvio täälläkin! Vielä myllään ulkona, kun kesän projektit ovat vielä vaiheessa ja sääkin sallii.
    Imuroitu ei ole viikkoon ja kaikki muutkin siivousrutiinit ontuvat. Kuitenkin alkaa pulpahdella mieleen kaikkea pientä sisustusideaa! Juuri tänne petiin sukeltaessani mietin, että voisin alkaa suunnitella sisustustekstiilien vaihtoa ja muuta pientä…
    Mutta ei nyt ihan vielä! 😉

Kommentoi