OOH, mitä kakkuja!

25.11.2015

Loppuvuosi on ehdottomasti juhlakautta, ja pikkujouluhengessä keksii aina aihetta juhlille. Indiedaysin ja VAASANin yhteistyö sai minut järjestämään pikkujoulujen makeimmat etkot, ja kuplivan kanssa nautittiin VAASANin OOH -minikakkuja.

ooh eka

OOH -minikakut ovat sulattaen valmiita leivonnaisia. Minikakut sulavat huoneenlämmössä puolessa tunnissa, ja ovat valmiita tarjoiluun heti, mutta voit myös koristella leivoksia oman mielesi mukaan. Kuuden kappaleen pakkauksista löytyy mini mud cakes, mini porkkanakakut ja mini suklaakakut.

ooh 2ooh 1

OOH -porkkana- ja suklaakakuissa on jo valmiiksi kuorrute ja koristelut, mutta koska halusin pikkujouluista tähtien tuiketta myös tarjoiluihin, tuunailin kaikkia kakkuja teemaan sopivaksi.

ooh 12ooh 4

Tahmean suklainen mini mud cakes kätkee sisälleen vadelmaisen kirpeyden. Sen koristeluun käytin yksinkertaista tomusokeri-tuorejuusto -kuorrutusta, valko- ja maitosuklaalla höystettynä. Aikuisempaan makuun kuorrutteen voi taikoa vaikka kermalikööreistä, mutta itse pidättäydyin turvallisessa suklaassa joka sopii myös lasten suuhun. Leivosten koristeluun löytyy nykyisin kaupan hyllyiltä vaikka mitä, ja mielikuvitus onkin ainoa raja koristelupuuhiin. Meillä mentiin nyt kullan, lumen ja suklaan sävyissä, mutta kukapa kieltää pursottamasta leivoksille vaikkapa vihreitä kuusia näin joulun alla.

oohooh 8

Porkkanakakuissa maistuu perinteinen leivonnainen. Kakku on tuorejuustohunnun alla, höystettynä saksanpähkinärouheella. Muutama kultalastu leivoksen päällä muutti sen ilmeen kuitenkin huomattavasti paremmin juhlaamme sopivaksi.
Pikkuruiset mini suklaakakut ovat porkkanakakkujen ohella kuin suupaloja. Marjaisa kuorrute ja suklaapalat tekevät pienestä leivonnaisesta herkullisen näköisen jo valmiiksi, mutta extra-annos suklaata tuskin haitannee tässäkään kohtaa.
Mini suklaakakut
ja –porkkanakakut ovat molemmat vähälaktoosisia ja mini mud cakes on täysin laktoositon ja maidoton. Tarkemmat tuotetiedot leivoksista löytyy täältä.
Meillä suosikiksi valikoitui mini mud cakes. Ei vain ja ainoastaan maun vuoksi, vaan koska kuorruttamaton leivos on helppo taikoa omaan juhlaan sopivaksi ja koristella oman maun mukaan.

ooh 10

Miten ja missä sinä tarjoilisit OOH minikakkuja?!

Kerro oma ideasi ja voit voittaa lahjakortin VAASANin leipomomyymälään. Lahjakortteja (á 10 euroa) arvotaan viisi kappaletta! Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy viikon päästä, eli jätäthän kommenttisi viimeistään tiistaina 1.12. 2015

VAASANin pakastealtaan herkkuihin ja niiden tuunausvinkkeihin, voit tutustua kampanjasivulla.


33 Responses to “OOH, mitä kakkuja!”

  1. Päivi says:

    Yllätysvieraille eli näitä oltava aina pakkasessa.

  2. Anu says:

    Tulossa on pikku-ukon kekkerit, eli 9-vuotisjuhlat sekä sukulaisille että kavereille ja nuohan olisivat etenkin kaverikekkereille sopivia tarjottavia 🙂

  3. Niinu says:

    Ehdottomasti makeaksi yllätykseksi mukaan retkelle;sulavat varmasti mukavasti kävelymatkan aikana(jollei ole paria kymmentä astetta pakkasta;)!

  4. Elina says:

    Tarjoilisin Mini Mudcakes-kakkuja vanilijajäätelön kanssa. Koristeeksi vadelmasosetta, vadelmia ja suklaalastuja.

  5. Maiski says:

    Onpa käteviä vieras varoja pakkaseen… Varmasti maistuu kahvivieraille 🙂 Nämä lähtee testaukseen 🙂

  6. Täti Ruskea says:

    Äidin ja lasten “kahvilatauolle” 😉

  7. jessika says:

    ihan neidin kans katettais meille ja järjestettäis poneille kekkerit

  8. Sanna A says:

    Ooh mitä kakkuja! Näitä voisin tarjota synttäri kahveilla joulukuussa tai lasten pikkujouluissa! 🙂

  9. naurispelto says:

    Yllätysvieraita aina välillä tupsahtelee tai sitten lyhyellä varoitusajalla tai leipomisinnokkuuden ollessa miinuksella, silloin olisi hyvä olla tälläisiä tuotteita valmiina. Nuo minimutakakut kuulostaa minunkin mieleeni mukavimmilta näistä vaihtoehdoista ja perinteinen vaniljajätski siihen kaveriksi, jos laiskalla tuulella olisin 😉

  10. julia says:

    Ristiäsiin näistä saisi helpolla herkut kun en ole innokas leipomaan. 🙂

  11. Hanna says:

    Nämä olis just hyviä kaveri synttäreille. Lapset harvoin kakkua kuitenkaan syö. Toinen vois olla ristiäiset. Sais ihania pikku leivoksia ilman suurta vaivaa.

  12. Outi H says:

    Tosi kiva myös viemisiksi kyläilyyn.

  13. Mari says:

    Mulla on just 2 viikon päästä yhet blogibileet, joihin nuo sopis ku nenä päähän! 🙂

  14. Maisa says:

    Keliaakikkona en voisi valitettavasti itse näillä herkutella, mutta mieluusti kiikuttaisin työkavereille kermavaahdon/vaniljakastikkeen kanssa. Myös kummilapsille maistuisi taatusti! 🙂

  15. Nanna says:

    No on söpöisiä herkkupaloja! Minä lisäisin näitä yllätysvieraiden kahvitarjoiluun tai joulun herkkupöytään konvehtien ja marmeladien seuraksi. 🙂

  16. Nonna says:

    Näitä olisin voinut tarjota teinineidin rippijuhlissa! Herrrkullisen näköisiä!

  17. Susanna says:

    Hei loistavaa! Just ressasin miten ehdin leipoa tylleröiseni synttäreille, kun kuulemma pitäs saada tarjottvaksi jotain jonka päälle saa kaikenalaisia hienoja koristeita-ja tässäpä tuli vastaus kiireisen äidin synttärijuhlienjärjesysressiin, marssin pakastealtaalle siis. Kiitos!

  18. Maria M says:

    Näitähän voisi tarjota vaikka missä juhlissa esim ensi kesän rippijuhlissa!

  19. taasko... says:

    En voi olla kommentoimatta, kuinka melko tylsältä tuntuu lukea näitä samoja tuote-esittelyitä / kertomuksia yhteistyöilloista tms. useammastakin blogista samoihin aikoihin. Tästä jo palautetta annoin indiedaysillekin… Ymmärrän toki, että nämä yhteistyöt kuuluu osana blogityöhön (jos blogisti niin haluaa), mutta persoonallisuus jotenkin häviää ja tekstit tuntuvat ihan samojen mainosten lukemiselta… vaikka varmaan hyviä nämä oohit ym. ovatkin 😀 Ymmärrätkö pointtini?!

    • Hei.
      Ymmärrän toki pointtisi, vaikkakin palautteen antaminen Indiedaysille olisi jo riittänyt.
      Valtaosa medioista toimii kuitenkin mainosrahoitteisesti, niin myös blogimedia. Sisältöyhteistyö on yksi markkinoinnin suunta, ja se kasvaa jatkuvasti esimerkiksi blogi- ja radiomediassa. Ymmärrän toki, että blogit ovat vielä jonkin verran uutukainen juttu tässä pelissä, ja joskus on vaikea hahmottaa, että se on nykyisin yksi median muoto.

      Bloggaajana henkilökohtaisesti pyrin sisällyttämään blogiini vain ne yhteistyöt, jotka ovat omasta mielestäni kiinnostavia, tuotteet tai palvelut omaan blogiini sopivia, ja sellaisia, joihin itse uskon.

      Toivottavsti löydät blogeista kuitenkin myös sitä persoonallista ja mielenkiintoista luettavaa.

      Torstaiterveisin,
      Emilia

  20. Ella says:

    Tarjoaisin yllätysvieraille aidon vaniljajäätelön kanssa:)

  21. Kaura says:

    Piknikillä tai esim. tupareissa. Helppo tuunata mieleisekseen. 🙂

  22. Marjo says:

    yllätysvieraille, lasten kaverisynttäreille, työkavereille töihin jne. näitähän voi tarjota kenelle vain 🙂

  23. Lasu says:

    Väsyneiden äitien kanssa suunnitellaan pientä irtiottoa, hauskaa illanviettoa yhdessä. Nämä olisivat juuri täydellisiä kyseiseen tilaisuuteen, herkkua ilman, että kenekään tarvitsee tikkua ristiin laittaa (mikäli ei halua/ehdi).

  24. saara says:

    kavereille 🙂

  25. Poletti says:

    Missä tarjoilisin? Tulevana viikonloppuna lasten synttäreillä. Itse koristelemalla aivan täydellinen fuskutarjottava, joka menee täydestä kuin väärä raha!

    Itse asiassa, ostan aivan varmasti kyseisiä tuotteita tuleville synttäreille, joten kiitos vinkistä. 🙂

  26. Heidi says:

    Töissä!

    Juuri ennen joulua on useampi suuri julkaisu (työskentelen ohjelmistoalalla) ja kaikki projektiin osallistujat jaksavat edelleen hymyillä kiireestä ja stressistä huolimatta.

    Pikkuherkut auttaisivat jaksamaan vielä loppurutistuksen – vaikka vain kahvihuoneen pöydältä automaattikahvin kera tarjoiltuna!

  27. Linda says:

    Mulla on synttärit tulossa ja perinteen mukaan niitä on juhlittu perhen kanssa itsenäisyyspäivänä. Koristelisin kakut siis suomen lipuin! 🙂

  28. Heidiii says:

    Yllätysvieraille tarjoilisin, jos vain pakkasessa sattuu olemaan. Ja ehkä joskus tulisi itsekin syötyä yksi kahvin kanssa.

  29. Ina says:

    Tarjoaisin näitä hieman tuunattuna avomiehelleni ja vanhemmilleni glögin kanssa.
    Koristelisin esimerkiksi suklaaminikakut suklaa-tuorejuusto-tomusokerikuorrutteella, porkkanaminikakkujen kanssa sopisi varmasti hyvin mascarpone-kuorrute ja mantelilastut! Nauttisin yhteisestä illasta avomiehen kanssa vaihteeksi herkuttelemalla, pysähtymällä kiireiden keskelle. Vanhempien luona käydessä olisi mukavaa tuoda tuliaisia, ja mikäs olisikaan näin joulun alla parempaa kuin glögi ja pieni makea herkku, joiden äärellä voitaisiin kerrata kuulumisia ja joulusuunnitelmia! 🙂

  30. Marika says:

    Yllätysvieraille – ihana vaihtoehto tylsille pakastepullille ja jo tutuksi tulleille pakastekakuille. Loistava uutuus!

  31. suvi says:

    Nämä ihanat kuppikakut olisivat mitä parhaimpia tarjottavia tyttäreni 14v. synttäreillä. Silloin tulee tupa täyteen teinienergiaa ja kuppikakut tekisivät varmasti kauppansa! 🙂

  32. Ansku says:

    Nämä olisi hyviä hätävarana yllätysvieraita varten. Sopisivat hyvin myös tuleviin uuden vuoden kekkereihin, niin äiti pääsisi vähän helpommalla valmisteluissa.

Kommentoi