Washologi -alennuskoodi

09.11.2015

Uusi viikko, uudet kujeet!

Käsi pystyyn, kuka valmistautui alkavaan viikkoon pesemällä viikonloppuna pyykkiä? Hep, pyykäys kuuluu ainakin omiin viikonloppurutiineihini. En varsinaisesti tunne mitään negatiivista pyykkäystä kohtaan, onhan se aika koneistettua, eikä tarvitse padassa vettä keittää, mutta toki noinkin arkinen asia joskus kaipaa piristystä. Meillä kodinhoitotila ei juuri kovin paljoa piristä, sillä pesutornin, pakastimen ja pyykkikorien ympärillä seisoa nököttää maalitynnyreitä, laastia, kittiä, ja lisää maalia. Puhumattakaan työkaluista, remppaimureista, suojamuovirullista jne… Kaunis kodinhoitotila on toistaiseksi vielä vain haave, sillä remppatarvikkeet nyt täytyy vain säilyttää jossain, ja siitä ne on helppo kantaa kulloisellekin työmaalle.

Pientä piristystä pyykkäykseen kuitenkin tuli, kun sain  Homenordilta testattavaksi ruotsalaisia Washologi pyykinpesuaineita. Käsi sydämellä tunnustan, että näiden aineiden tehoa, tuoksua ja ympäristöystävällisyyttä enemmän innostuin ihan heti pakkausten ulkonäöstä. Lähinnä juuri siksi, että ne ovat sitä tyyliä, jota mielelläni aikanaan laittaisin pyykkitupani avohyllyille. Tyylikkäitä, vähäeleisiä, selkeitä, ja yksinkertaisen kauniita.

Ruotsalainen Washologi lupaa myös pestä pyykin puhtaaksi jopa 30 asteessa, ja tosiaan vielä ekologisesti luontoa rasittamatta. Tuotteissa on mukana luonnollinen tuoksu, ja ainakin tuosta puuvillakukan tuoksuisesta huuhteluaineesta tuli jokin flashback lapsuuteen. Sarjaan kuuluu myös liinavaatevesiä, joita voi suihkuttaa joko sellaisenaan puhtaan pyykin sekaan, tai lisätä esimerkiksi silitysveteen.

Itse testasin aineita vaatepyykin lisäksi pellavalakanoille, jotka eivät kuivausrummun jälkeen silistystä kaipaa. Pari suihkausta liinavaatevettä lämpimän kankaan sekaan, ja tuoksu oli eteerisen raikas. Sanoisin, että jos pidät puhtaista tuoksuista, kuten vaikka Clean -tuoksuista, pidät myös näistä. Tai no, näissä nuo tuoksut ovat tietenkin vieläkin pehmeämpiä kuin hajuvesissä. Plussaa myös siitä, että tuotteet ovat älyttömän riittoisia, sillä tiivistemuotoista pesuainettakin tarvitset vain 30ml / koneellinen.

Homenord tarjoaa teille rakkaat lukijani alennuskoodin WASHOLOGI -tuotteille.

Koodilla
WASHOLOGI15
saat -15% alennuksen Homenordin Washologi -valikoimasta, ja koodi on voimassa maanantaista perjantaihin, eli  9.11. – 13.11. 2015.

Alennusta ei voi hyödyntää muihin koodeihin (=blogi- ja uutiskirjekoodit).

Toivottelen oikein mukavaa maanantaita ja uuden viikon alkua. Tänään tuli kieltämättä hetkellisesti sellainen älytön masis tästä pimeydestä, mutta koitan nyt tsempata itseäni sillä, että ohi se menee joka ikinen vuosi. Saisi kyllä tulla lunta, sekin helpottaisi. Niin pimeyteen, kuin siihen pyykkäämiseenkin. 😉

Loistavaa päivää!


Kommentoi