Herkkukuppeja joulutervehdykseksi

06.12.2015

Hei, ja mitä parhainta itsenäisyyspäivää!

Täällä on touhuttu synttäreiden kimpussa, ja pari päivää on mennyt juhlavalmisteluissa ihan hujauksessa. Yöunienkin kanssa on vähän niin ja näin, mutta tänään juhlitaan!

Näin joulun alla pitää kiirettä herkkurintamalla, nimittäin meillä on jo vuosia ollut tapana muistaa ystäviä ja sukulaisia itsetehdyillä herkuilla. Koska osa läheisistämme asuu sen verran kaukana, että ihan joka kuukausikaan ei ehditä treffata, tästä itsenäisyyspäiväviikonlopusta on muodostunut synttäreiden vuoksi sellainen joulutervehdystenvaihtopäivä, ja ensimmäiset herkut lähtevät tänäänkin jo matkaan.

Tavallisen jouluisen Rocky Roadin sijaan tänä vuonna kokeiltiin kuitenkin jotain ihan uutta. Indiedaysin ja M&M’sin yhteistyö nimittäin vei jouluherkut ihan uudelle tasolle, ja paketteihin käärittiin nyt iloisen värikkäitä muistamisia.

 

Valmistin suklaisia kuppiherkkuja kahta kokoa. Isot kupit ovat kivoja yksittäisiä suklaaherkkuja, ja pienemmät taasen voi pakata isommalle joukolle. Hyvä idea piristää vaikka työpaikan kahvihuoneen tunnelmaa joulukiireessä.

Näihin herkkuihin käytin sulatettua maitosuklaata, piparkakun muruja, vaahtokarkkeja ja M&M’s suklaakarkkeja. Isommissa kupeissa on omaa suosikkiani joka kätkee sisälleen pähkinän (keltainen pussi), ja pienemmät annokset on toteutettu suklaarakeilla (ruskea pussi).

Ohje on helppo ja yksinkertainen, tässä sula suklaa toimii ikään kuin liimana, joka liitää herkut yhteen. Pahviastian reunoja painamalla herkku irtoaa ja “karkkikupit” voi syödä joko haukkaamalla palan makeaa, tai paloittelemalla kupin sisällön rocky roadin tapaan pienemmäksi.

M&M’s kuppiherkut

Laita leivoskupin pohjalle sulaa suklaata, ja sivele suklaa myös astian reunoille.
Kasaa päälle piparkakunpaloja / -muruja, M&M’s karamelleja ja vaahtokarkkeja. Lusikoi päälle taas sulaa suklaata ja huljuttele astiaa niin, että suklaa valuu herkkujen väliin.
Jatka samaa rataa, kunnes astia on täynnä, ja asettele lopuksi vielä päälle muutama värikäs karkki.

Pakkaa herkut kauniisti ja liitä mukaan tervehdyksesi.

Koska kaikki hyvä on tehty jaettavaksi, niin myös M&M’sit.
Kerro mulle miten itse jakaisit M&M’sit, ja voit voittaa 12 pussia omaa M&M’s -suosikkiasi.

Kerropa siis kommentissasi oma ideasi laittaa M&M’s karkkeja eteenpäin ja muista vielä mainita, kumpaa lajia toivoisit palkintosia olevan (ruskeita, vai keiltaisia pusseja).

Jätä kommenttisi kuitenkin viimeistään t0rstaina 10.12. 2015.
Valitsen voittajan tällä kertaa täysin mielivaltaisesti kommentin perusteella, joten nyt hyvät ideat kehiin! 🙂

M&M’s tietoutta, ja ideoita herkutteluun, löytyy M&M’s Suomen Facebook -sivuilta. Käykää ihmeessä kurkkimassa ja tykkäilemässä, nimittäin myös Facebookissa on kivoja kisoja jatkuvasti.

Mahtavaa itsenäisyyspäivää. Palailen synttäreiden merkeissä sitten myöhemmin! 🙂


75 Responses to “Herkkukuppeja joulutervehdykseksi”

  1. Kirsi says:

    Suklaisia valitsen. Voisin tehdä vaikka ideoimiasi karkkikuppeja lasten serkuille joulupakettien mukana annettavaksi.

  2. Johanna says:

    Käyttäisin namit jouluisen täytekakun päällystämiseen; helppoa ja ihanan värikästä!

  3. jaana says:

    onpa ihanan herkullisen näköisiä! nam! Samanlaisia voisin mielelläni tehdä kotiäitiystävilleni ja heidän lapsilleen, vaikkapa pikkujoulun merkeissä.

  4. Maisa says:

    No vol nam! 🙂

    Minä voisin testata kuppikakkujasi ja kiikuttaa niitä työkavereilleni. 🙂

    Suklaiset on lempparini.

  5. Pirkko says:

    Jopas on ihania! Ihan varmasti tekisin hoitolasten kanssa samanlaisia, ovat hauskan ja herkullisen näköisiä.

  6. moonangel says:

    Itse tekisin muffinsseja pikkujouluihin nuilla tuunattuna 🙂 Pähkinät olisi valintani.

  7. iitup says:

    ruskeita pusseja jakaisin perheeni ja ystävieni kesken

  8. Marjaana says:

    Itse herkuttelisin kavereiden kanssa, mieluiten keltaisilla karkeilla! Ja ehdottomasti testaisin uusia ihania reseptejä:)

  9. Miilu says:

    Ajattelin tehdä ystäville ja perheenjäsenille mini-piparkakkutalot jouluviemisiksi ja kääriä ne sellofaaniin. M&M’s karkit sopisivat loistavasti minitalojen koristeluun! Viimeistelyyn tomusokeria päälle 🙂 Haluaisin keltaisia pusseja, nams!

  10. Marjukka says:

    Tekisin pellillisen herkullista suklaa-granolaa, jossa tietenkin suklaana toimisivat paloitellut m&m rakeet! Kauraa, pähkinöitä, m&m, kuivattua karpaloa… Tätä herkkua ei ehkä aamiaisella syötäisi, paitsi ehkä viikonlopun herkkubrunssilla 🙂

  11. Marjo Kivenmäki says:

    Työkavereille jotka viettävät jouluaaton töissä. Itse saan viettää aaton kotona perheen parissa, mutta useampi työkaverini viettää sen töissä, luoden vanhuksille joulun.

  12. Sini says:

    Tämä on ehkä vähän mielikuvitukseton, mutta ainakin lapsiperheelle tai tarhan tädeille pieneksi joulumuistamiseksi uppoaisi varmasti ne suloiset lasipurkit, joissa kerroksittain olisi keksitaikina-ainekset ja päällimmäisenä ne M&M:t, joita tulisi kekseihin piristystä tuomaan 🙂 Itse olen todellinen suklaa lover, mutta jostain syystä nuo pähkinäiset (keltainen pussi) maistuvat paremmin!

  13. marjah says:

    Hyvää Itsenäisyyspäivää!!!

  14. HannaKoo says:

    Voi näitähän annettaisiin tietysti sukulaislapsille joululahjaksi! Itselleni maistuisi keltainen pussi, mutta lasten vuoksi valinta olisi ruskea pussi 🙂

  15. vipsu says:

    Ex-tempore tuli mieleen ajatus, että leipoisin unelmatorttupohjan, jonka päälle tulisi ehkä ohuelti banaani- tai mangososetta sekä pähkinä m&m karkeilla,kuivatuilla aprikoosipaloilla ja minivaahtiksilla höystetty rocky road! Taidan kokeilla jokatapauksessa huomenna! 🙂

  16. Sirkku says:

    Voi itselle suklaan ystävänä ja sitten tietysti lapsille myös!

  17. Tuuleli says:

    Jakaisin jouluna läheisten kanssa. Itselle pähkinäiset ja toisille suklaiset, osa allergisia pähkinälle. 🙂

  18. Meri says:

    Kun täti pääsee Etelästä Pohjoiseen joululomille, niin kummilapset saisivat suut makeiksi piparileipojaisissa (ruskean pussukan namusilla). Ehkä me tuunattaisiin pipareista vähän värikkäämpiä lasten iloksi. Ja tädille kyllä maistuisivat sellaiset överitahmaiset jenkkicookietkin M&M koristein 🙂

  19. Mini says:

    Jotain jouluista pitäisi varmasti olla, joten ehkä piparkakkulatte kermavaahdolla ja M&M namuilla tai vastaavasti luistelureissun päätteeksi kaakaot kermiksellä ja namusilla koristeltuna. Tai ehkä askartelisin jouluisia pipaririisimurokarkkeja, joihin upottaisin sitten noita M&M:ä ilostuttamaan lapsia 🙂 Itse pidän noista keltaisista ja luulenpa, että lapset myös, kun rakastavat maapähkinävoita (mielestäni ne maistuvat samalta!)

  20. Jeanette says:

    Leffailta pystyyn ja ystäviä kylään herkuttelemaan 🙂 ihana arvonta!

  21. EmmaS says:

    Jos sattuisin voittamaan, valitsisin ehottomasti keltaiset pussit eli pähkinäiset. Leivontaidiksenä mulle tuli päähän se, että tekisin ktse suklaakonvehteja, joissa sisältä löytyis M&M’s pähkinäsuklaakarkki jonka ympärillä olisi nutellakerros jonka päällä sulatettua ja temperoitua maitosuklaata. Olisi varmasti superhyvää!

  22. Saara says:

    Yllättäisin perheen nuorison vaikka jouluaattoaamuna tuollaisilla karkkikipoilla. Yleensä laitan vähäsokerista ja kasvispainotteista ruokaa joka ei aina ole niin jälkikasvun mieleen mutta tämä varmasti olisi. Pähkinäiset M&M:t on keskimmäisen lempikarkkeja joten niitä ottaisin 🙂

  23. Noora says:

    Voisin ehdottomasti kokeilla sinun reseptiäsi karkeilla, mutta niillä missä ei pähkinää ole 🙂

  24. Heleena says:

    Näitä herkkuja olis mukavan helppo kokeilla lasten kanssa jouluksi Näitä olisi helppo tehdä ison katraan kanssa Valitsisin suklaan lasten pähkinäallergian vuoksi. Myös hyydykekakku karkki suklaakoristuksella olisi mainio- ja pistäisi äidin sokerituotantoa ruokavalion todelliselle koetukselle

  25. Merja says:

    Suklaisia valitsisin koko perheen ja siskon perheen herkutteluun:)

  26. Riinukka says:

    Olen tehnyt rouheita brownieita, joihin olen laittanut joko m&m’seja tai mariannerakeita. Lempparini on keltainen pussi, herkkuhetken kanssani jakaisi omat murut (x4) ❤ .

  27. Lena says:

    Lastenlapsille järjestäisin pikkujoulut ja piparileipomisten jälkeen tekisimme jouluiset jätskiannokset vaniljapehmiksestä, piparitaikinasattumista ja M&M namuista. Keltaiset pähkinäiset olisivat varmasti kaikkien mieleen 🙂

  28. SAMP says:

    Loistava lahja herkkusuu kummipojalleni, jolle olen vuosikaudet ulkomaillakin asuessamme toimittanut karkkia lahjaksi (kun olen tiennyt hänen mieltymyksensä makeaan). Olisipa huippu joululahja, kun paketista ilmaantuisi 12 pussia karkkia, voisin päästä jopa suosikkitädiksi 😉 ja ruskeista suklaisista varmaan hän tykkäisi!

  29. Hanne says:

    Ihanilta näyttää!
    Puolison kanssa herkuteltaisiin ja naapurin vanhapari saisi osansa 🙂

  30. Kaura says:

    Suklaiset! Tekisin kaikkia jouluherkkuja näistä mm rocky roadeja, kiva antaa pikkumuistamisina ystäville. <3

  31. Aikku says:

    Sinun ohjeellasi tekisin jouluyllätyksen raskaana olevalle tyttärelleni ja hänen äidilleen :)))

  32. Miijukka says:

    Tytön synttäreitä suunniteltu ja hänen toiveensa kakun koristelun suhteen: sateenkaari. Nyt kun nuo värilliset karkit näin niin heti tuli mieleen et kakkuun menis koristeeksi. Keltaisen pussin valitsisin.

  33. Päivi says:

    Pähkinäiset kelpaisivat varmasti lastenlapsilleni! Meillä on jokavuotinen pikkujouluperinne lasten kanssa, jossa keitämme riisipuuroa ja leivomme pipareita. Pipareitahan olisi hauska koristella noilla karkeilla ja lapset ainakin tykkäisivät hauskoista ja värikkäistä jouluherkuista!

  34. Jasmiini says:

    Oi että mitä herkkuja! Mä niiiin tekisin nuista suklaisista(pähkinätön) pikkukarkeista kummilapsille ja heidän perheilleen joulumuistamiseksi sellaiset oikein hauskat ja lapsenmieliset suklaatikkarit. Tikkareihin voisin käyttää esim. juurikin nuita piparinmuruja ja ehkä vähäsen riisimuroja, mutta karkit olisivat pääasiassa! Sitten vain kauniisti sellofaania ympärille ja omatekoiset lahjat olisivat valmiita. Kiitos arvonnasta 🙂

  35. Hanna says:

    Tammikuussa on kolmen tyttöni syntymäpäivä, joten näistä saisi ihania pikkuherkkuja kaikkiin juhliin ja lisäksi kivat ongintapussit tai muut muistamiset pikkuvieraille.

  36. Niinu says:

    Minä annan joululahjoiksi villasukkia ja niiden sisään sujahtaisi mukavasti ruskeat pussit M&M-karkkeja! Jopa lapset tykkäävät silloin pehmeistä paketeista:)

  37. Mari V says:

    Suklaiset! 🙂 Leipoisin näistä jotain synttäreilleni ja loput tarjolle sellaisenaan 🙂

  38. Marianne says:

    Keltaisia valitsisin ja näitä kuppikakkumalleja varmaan täytyisi testata. Rocky road onkin meidän suurta herkkua!

  39. Anna-Maija says:

    Meillä valmistuu tänä vuonna joulumuistamisiksi ystäväperheille/naapureille jätskipakkauksia tyyliin “lisää vain jäätelö” eli kipot, tötteröt, karkit, pähkinät, strösselit, kastikkeet yms. pakettiin.. Värikkäät suklaanamit olisi loistava lisä noihin setteihin! Ruskeita pusseja toivelistalla.

  40. Vekarus says:

    Ihana idea! Tätä voisi kokeilla.

    Meillä ollaan kaikkiruokkaisia eli puolet ja puolet?

    Mukavaa viikkoa!

  41. Kristiina says:

    Leipoisin vaaleita pikkuleipiä suklaisilla karkeilla höystettynä jaettavaksi pieninä muistamisina naapureille ja ystäville. Ja suklaisia eli ruskeita pusseja valitsisin.

  42. Täti Ruskea says:

    Isossa perheessä on lapsilla yhteensä monta kummia (meillä yht.25)ja heitä on aina jouluisin kiva muistaa jollakin pienellä jutulla. Ohjeesi mukaan lapset osaisivat (isompien johdolla) itsekin tehdä kummeilleen nämä muistamiset. Kiva idea! Allergioiden vuoksi valitsisin “turvallisemman” vaihtoehdon eli ruskean, ilman pähkinää.

  43. Mardy says:

    Makee arvonta :)!
    Kyllä ne tulis varmaan suuhun napsittua autuaasti nauttien eri väri yhdistelminä. Mikä sen kauniimpaa(ja hauskaakin), kun lajittelee väreittäin pieniin lasipurkkeihin :). Herkkupehva, kun olen niin voisin lopuilla sit kokeilla tuota sinun kuppikakkuohjetta.

  44. Mardy says:

    Pussin väri olisi ruskea. Niin autuaasti unohdin kun haaveilin 12 pussista….

  45. Santsa says:

    Me vietimme tässä muutama vuosi sitten Marikan ja Maken häitä, joissa pöydät oli koristeltu värikkäillä M&M-karkeilla. Niitä me vieraat sitten napsimme pitkin iltaa, Marikaa ja Makea mahan täydeltä! =) Se oli minusta hieno tapa laittaa M&M’sit jakoon. ❤️

  46. Nippe says:

    Mie laittaisin jäätelökakun pintaan kauniiksi kuvioiksi -eli ihan litran jätskipalan päälle tai täytekakun koristeiksi!
    RUSKEA PSS.

  47. Cherrycloud says:

    Nuo karkkikupposet on niin söpöjä, etten kyllä keksisi noista ehkä mitään ihanampaa 🙂 Suklaisia ruskeita pusseja valitsisin 🙂

  48. henna says:

    Vaniljajäätelöä, keltaisesta pussista nameja ja ehkä vielä suolakinuskikastiketta. Tarjotaan söpöistä joulumukeista joulunajan yllätysvieraille.

  49. Heidi says:

    Tälläisenä leivonta intoilijana keksisin karkeista varmasti monenlaisia herkkuja. Näin joulun aikaan suosikkipuuhaani on kuitenkin erilaiset joulukarkit ja M&M´s sopisivat ainakin hyvin maapähkinäfudgeen tai johonkin suklaaherkkuun. 🙂
    Koska tämän kilpailun voitolla saisi tehtyä niin paljon karkkeja, veisin tekemiäni jouluherkkuja palvelutaloon, jossa mummoni asuu ja ilahduttaisin niillä koko talon väkeä. Mummon luona tulee käytyä vähän liian harvoin ja hoitajat siellä tekevät aivan mahtavaa työtä vanhusten eteen. Mummonikin tulisi yllätyksestä varmasti iloiseksi ja minulle myös tuntemattomien ihmisten ilahduttaminen jouluna toisi lämmintä joulumieltä.
    Niin, ja valitsisin ruskean pussin eli suklaakarkit!

  50. Sussukka says:

    Tekisin Rocky Roadia, jonka jakaisin sitten joululahjaksi ystäville. Haluaisin noita keltaisia pusseja.

  51. Minna says:

    Minä lahjoittaisin Hope- yhdessä & yhteisesti Kuopio järjestölle. Valinta olisi suklaa (ruskeat) jotka ilahduttaisivat lapsiperheitä. 🙂

  52. Marika says:

    Pähkinän ystävänä on keltainen pussi mieluisin. Kaikille serkkulapsielle, ja omill tietystie, rocky road cup cakes projektiin menisi 🙂 Ja työkavereita ilahduttamaan kahvipöytään.

  53. Riikka says:

    Antaisin osan siskolleni, joka voisi käyttää niitä 30-vuotis synttäreillänsä. Vinkkaisin häntä myös katsomaan noita kuppiherkkujen kuvia, jos vaikka osaisi tehdä jotain yhtä hienoa. Osa menisi muille läheisilleni. Lisäksi tekisi mieli yllättää joku karkkipussilla, esim. kirppiksen myyjä, jolta saa aina hyvää palvelua. Valitsisin suklaiset (ruskea pussi), koska luulisin, että useimmat ihmiset tykkää niistä (tai jos pähkinäallergian takia ei voisi toisia syödä). 🙂

  54. Iina says:

    Voi miten ihanilta nämä herkut näyttävätkään, M&M´sit ovat ihan lempparikarkkejani! Oma suosikkini on ruskea pussi ja voisin ilahduttaa juuri tuollaisilla kuppiherkuilla ystäviä, uusia työkavereitani ja appivanhempia, joiden luokse menemme ensimmäistä kertaa viettämään joulua. Nämä suklaaherkut vievät varmasti jokaiselta kielen mennessään!

  55. maikki says:

    Hei!
    Voi niin monelle vois tuommosen herkkusatsin lahjottaa…lasten matkassa luokan pikkujouluja ilahduttamaan…kummilapsille..ja jos niistä tekis noita sun herkkukuppisuklaita niin riittäis sekä kummilapsille että luokkakavereille.

  56. Tea says:

    Nam!
    Leipoisin lasten kanssa kaura-tai suklaakeksejä ja näitä värikkäitä nameja voisi laittaa taikinaan mukaan. Voisivat antaa niitä sitten myös ystäville lahjoiksi.
    Jouluaattona juhlitaan meillä nimipäivää, näitä käyttäisin kakun koristelussa esim. tekemällä punaisista tonttulakin.

    Ruskean pussin sisältö maistuisi näissä herkuissa 🙂

    -Tea-

  57. Minnami says:

    Kävisin jakamassa M&M:sit vanhalla työpaikallani, päiväkodin lasten ja työkavereideni kesken, joita lämmöllä ja kaiholla muistelen täältä opintojen ääreltä. ☺ Oma suosikkini on pähkinäiset M&M:sit.

  58. Saana says:

    Jakaisin pussit koulukavereilleni piristämään viimeisiä kouluviikkoja ja koerutistuksia 🙂 Näin joulun alla kaikilla ei ole energiaa keskittyä opiskeluun mutta ehkäpä suklainen yllätys ruokavälitunnilla voisi auttaa. Sujauttaisin myös kakkosluokkalaisen pikkuveljeni reppuun pari pussia, sillä voin kuvitella mikä riemu siitä koulussa syntyisi. Valitsisin suklaisen pussin, ehdoton lempparini! <3

  59. Anna says:

    Mun koko perhe on täynnä innokkaita leipureita, joten jos voittaisin M&M:sit, järjestäisin koko perheen pikkujoulut, joissa leipoisimme yhdessä herkkuja näistä namuista! 🙂 ja pähkinäisiä namuja ehdottomasti! 🙂

  60. henza says:

    Karkkeja voisi käyttää pipareiden koristeeksi piristämään pimeää joulukuuta! Pipareita on kiva antaa lahjaksi kun tietää ettei ne varmasti jää kaapin perukoille pölyttymään 🙂

  61. tiina says:

    Tekisin karkeista söpöjä yllätyksiä, joita sujauttelisin salaa ystävien laukkuihin, sisarusten yöpöydille, poikaystävän taskuihin tai muihin paikkoihin yllättämään harmaan talven keskellä. Itse pidän yllätyksistä, niin itse annetuista kuin saaduista, ja mikä parempaa kuin makea sellainen ! 🙂 ruskeat olisivat mieluisempia, pienen pähkinäallergian takia.

  62. Leni says:

    Niin monesta pussista riittää moneen paikkaan. Osan syön sellaisenaan :D, pari pussia voisi viedä jouluaattona töihin työkavereita ilahduttamaan ja leipomuksiin saisi myös niitä upotettua.

  63. Tarja says:

    Hei!
    Ihan mahtava idea nuo kuppiherkkuhässäkät. Nyt tiedän mitä väkerrän lasteni kanssa eskarin ja kerhon ihanille tädeille ja sedille. Monesti turvautunu valmiiseen suklaarasiaan,mut nää on kivoja kyllä. Kiitos!

    Oma suosikkini on myös pähkinä eli keltainen pussi.

  64. Saana Rajala says:

    Jakaisin namit perheen kesken:) kaikki meistä ovat kovia suklaasyömäreitä joten varmasti maistuisi! M&m’s sattuvat olemaan vielä pikkusiskoni kaikista lempikarkkeja, joten hänellä olisi varmaan oikeus saada valtaosa. 🙂

  65. Ruusunen says:

    Yksi päivä kun heräsin, niin aurinko paistoi silmiin,
    ja aivan ajattelin: Mitäs tänään keksisin?

    Pullia jos leipoisin..
    (mutta jauhoja ei ollut)

    Lauluja jos laulaisin..
    (mutta niin julma en sentään ollut)

    No, taikoja jos tekisin..
    (taikasauvaa kellään?)

    Mutta sitten selvisi mulle:

    Voi kun olisi M&M, suklaisena vielä
    niin huomaisin tän elämän, uudenlaiseks aivan

    Linja-autoon astuisin ja vierustovereita katsoisin,
    pussit laukusta kaivaisin.

    Niin saapuisi kello viiden tee
    sille tutulle linjalle:

    Ja kaikki ajaisivat ohi pysäkin!

    Tuparit mä pitäisin
    karkkeja kaverit täyteen syöttäisin,
    että ne vierisi kotiin.

    Kissaani kävelyttäisin
    ja sen tassunjälkien kohdalle
    jäisi pitkä karkkivana

    ja pienet lapset katsoisi
    huimaa taikakissaa
    josko se ois paijattava.

    Niin ihmeelliseksi muuttaisin,
    koko arkisen maailman,
    ja hohtelemaan laittaisin
    sen kulmat ja kukkalavat!

    Ja illalla päivän jälkeen,
    laulaisin mä kuulle:
    ”Hei kuule juustoseni,
    on maailma huima ja hieno,
    sen kaupungeissa asuu
    iloista suurimmat!

    Sillä tänään sain hymyä monta
    ja suukkosen poskelle,
    että tämän taidan tehdä,
    joskus toistekin!”

    Ja siihen tuumaisi kuu:
    ”Voi tyttöseni mun,
    kauniilta kuulostaa
    teidän maailmanne,
    ja nyt suklaisena sekin,
    hohtaa riemuanne.
    Minä pidän vahtia,
    tämän tumman yön,
    ja taas aamun noustessa,
    kättäs kanssa lyön”

    Näin vaihdoimme me vuoroa
    kuutamoisen kanssa!
    Hän yöllä pitää vahtia
    ja minä päivät loistan,
    ja illalla kun nukkumaan,
    peiton alle käyn,
    niin vielä kerran toistan:

    ”Kun suklaiseksi kerran
    muuttaa maailman,
    niin voitte olla varmoja,
    sen tekee toistekin
    ja väreihin sateenkaarten
    maalaa myös taivahan.”

    Niin nukahdin ja kuiskasin:
    “Voi, hymynne muistan aina!”

  66. Lauram says:

    Mä luulen, että tekisin noita herkkukuppeja ja niitä tulisi annettua perheelle, naapureille ja ystäville, työpaikalle ja potilaille veisin myös. Liian vähän tulee pienillä asioilla muistettua läheisiä 🙂

  67. Sara says:

    Haluaisin kokeilla leipoa noista samantyylisiä keksejä kuin subwayssa myydään 🙂 jakaisin herkkuja tietysti äidille <3 omia suosikkeja on ruskeassa pussissa olevat suklaanamit, mutta äidin on pähkinäiset 🙂

  68. M says:

    Veisin namut töihin opehuoneeseen helpottamaan syyskiireitä ja stressiä! Ehkä kokeilisin ylläolevaa vinkkiä 🙂

  69. Anita says:

    Voi että, veisin ehdottomasti herkkukupit mummoni ja hänen ystäville vanhainkotiin♡ siinä olisi kahvitteluherkkuja kerrakseen mahtaville rouville, vaihtelua iänikuiselle pullamössölle. Keltaisesta pussista saisi varmasti taiottua makoisat herkut

  70. Anita says:

    Voi että, veisin ehdottomasti herkkukupit mummolleni ja hänen ystäville vanhainkotiin♡ siinä olisi kahvitteluherkkuja kerrakseen mahtaville rouville, vaihtelua iänikuiselle pullamössölle. Keltaisesta pussista saisi varmasti taiottua makoisat herkut

  71. Venla says:

    Ihania herkkuja! Mä tekisin varmaan noista keksejä ja veisin työpaikalle 🙂

  72. Lumikide says:

    Moikka,
    Tekisin m&m maapähkinävoikeksejä ihanille työkavereilleni ja tietysti kotiin perheelleni 🙂 Nuo ovat ihanan iloisia ja värikkäitä ja maistuvat etenkin kaffen kanssa.Mun valinta olisi ruskea M&M karkkipussi.

  73. anna says:

    Jakaisin pussit ystävieni joululahjoihin ja perheelleni, makuna tietysti suklaa 🙂

  74. Laura says:

    Oi, mä tekisin keltaisesta pussista piparitalon appivanhemmille! 🙂

Kommentoi