Hyvän joulun toivotus

25.12.2015

Kuten tuossa ennen joulua oli puhetta, usein se joulufiilis tulee vasta aaton jälkeen, ja niin se teki täälläkin. Oikeastaan vasta tänään iltapäivällä tuli sellainen jouluinen ja rauhallinen olo, ja nyt aion nauttia siitä kaikin keinoin.

Tänään joulua on vietetty ihan vain oman perheen kesken, pyjamat päällä ja rennosti oleillen. Tulipa kuitattua univelkojakin  jouluyön kunniaksi. Huomenna juhlitaan taas isommalla porukalla, mutta nyt huilaillaan ja ladataan akkuja.

Kommenteissa on joitakin kysymyksiä, ja palaan niihin myöhemmin. Nyt aion ottaa hyvin ansaitun joulufiiliksen rakkaimpien seurassa, ja jättää tietokoneen vastaavanlaiselle lomalle, kuin jätin eilen pölynimurinkin. Maailma jatkaa pyörimistään, vaikka ei aina olisikaan nokka kiinni ruudussa, tai koti täysin villakoirattomana.

Toivotan teille kaikille oikein rauhallista ja tunnelmallista joulua. Nautitaan hyvästä seurasta ja hetkistä läheisten kanssa. Kiire ja stressi jääkööt hetkeksi taakse.

Halauksia!


7 Responses to “Hyvän joulun toivotus”

 1. Marjah says:

  Ihanaa joulun aikaa, sitähän riittää moneksi päiväksi! Ihana tuo ruusu, me like ***

 2. Täälläkin on nukuttu univelkoja pois, olihan noita joulukiireissä kertynytkin! Aamulla käytiin kyllä joulukirkossa mutta pötkittiin sen jälkeen takaisin nukkumaan 😀 Leppoisaa joulun aikaa sinne ♥

 3. Anne Malia says:

  Ihanaa loppuvuotta! Teillä on niin kauniin näköinen joulu siellä. Kuvasta bongasin myös tutun näköisen paketin 🙂 toivottavasti se lahja oli mieluinen.

  • Rauhallisia vuoden viimeisiä myös sinne!

   Lahja oli enemmän kuin mieleinen, mutta väri ei ollut ihan se, mitä toivoin. Tämäkin on kuulemma jo selvitetty, ja saan jalan vaihtaa. 🙂

   • Anne Malia says:

    Ah, ok, mä en ole ollut töissä ollenkaan. Tosiaan jotkut värit ennätti loppua just ennen joulua, mut tulee niitä taas pian lisää, eli varmasti saat sen jonka toivoit 🙂

Kommentoi