Joululahjani!

21.12.2015

Pahoittelut blogihiljaisuudesta, täällä on nyt puskettu hommia kahdessa vuorossa, ja kolmannessa sitten valvottu sairaan lapsen kanssa. Huh, mietin jo, että miten sitä silloin lasten vauva-aikana jaksoikin niin vähillä unilla. Tuntuu, että nyt on ihan rättikuittipuhki.

Mutta hei, mun joululahja, eli uusi makuuhuone, alkaa jo näyttämään vähän siltä, miltä sen pitikin näyttää. Ja jos nyt ihan rehellinen olen, niin en oikein jaksanut enää edes nähdä mielessäni tätä valmista lopputulosta, niin kaukaiselta se alkoi jo tuntua.

makuuhuone 3

Muutaman räpsyn sain kuvattua kirkkaan halogeenin avulla, mutta suurin osa niistäkin puuroutui, ja värit nyt eivät ehkä ihan ole sitä, mitä ne luonnostaan ovat.

Kaikenlainen sisustaminen on yhä makuuhuoneen osalta tekemättä, itse asiassa vasta juuri revin pois viimeisiä maalarinteippejä. Lattia kaipaa pesua ja lakanat myös pyykkivuoroaan, mutta saahan näistä jo hiukan ideaa siitä, mitä on tehty. Uusi katto, uudet seinät, uudet listat ja tietenkin maalit.

makuuhuone 1 makuuhuone 2

Olisin laittanut tähän mukaan pari ennen -kuvaa, mutta jostain syystä en saanut niitä ulkoiselta kovalevyltä nyt ongittua tänne. laitan kuitenkin vielä parempaa kokonaiskuvaa makkarista, ja kurkataan sitten ne kuvat tilanteesta, josta lähdettiin liikkeelle.

Nyt keittämään perunoita ja sitten lattioita pesemään. Josko me päästäisiin noihin hiukan jouluisempiinkin valmistautumisiin vielä tämän päivän aikana.


10 Responses to “Joululahjani!”

 1. Ihanalta näyttää jo nyt! Mä niin haaveilen tuollaisista tummista pellavalakanoista. Iloista joulunodotusta❤️

 2. Ihanan näköistä, seesteinen tunnelma ja materiaalivalinnat huoneessa antavat mahdollisuuksia monenlaiseen sisustukseen 🙂

  • Joo, ajatus oli just, että raamit on suhteellisen neutraalit, ja sitten sisustusta saa miettiä mielen mukaan. Ja kyllä siitä vain tulikin just sellainen kuin pitikin. Harmaa ja valkoinen ovat kaunis pari 🙂

 3. idahhh says:

  Ihanaa! Ehkä paras joululahja kovan uurastuksen jälkeen, voisin kuvitella! 🙂 ♥

 4. Marjah says:

  Onnea uudesta huoneesta!!

 5. Noora says:

  Moikka! Kirjoitit kesäkuussa Philipsin Lumen IPL-karvanpoistolaitteesta. Oletko jaksanut sitä vielä käyttää? Millaisia tulekset ovat olleet? 🙂

  • Moikka!

   Kuten aina, myös tänä syksynä mulle tuli se säärikarvalaiskuus, kukas niitä nyt pitkien housujen alta näkisi. Eli käyttö jäi, ja karvaa on kyllä kasvanut takaisin, joskaan ei ehkä ihan niin paljon kuin edellisinä vuosina epilointitauolla. Mutta nyt keväällä otan kylä laitteen taas käyttöön ja yritän saada kesäksi sen ideaalin karvattoman olotilan. 🙂

Kommentoi