Uuteen nousuun

08.2.2016


Uusi viikko, uudet energiat. Näin toivon. Olo on vieläkin toipilas, välillä vellova ja kuvottava. Niin, ja tietty kaikkea sitä, mitä nyt reilun viikon niistämisen jälkeen voikin olla. Tänään meillä kuitenkin lähti arki liikkeelle, ja toivon tosiaan, että sairastelut olisi nyt kaikkien osalta sairasteltu.

Mietin viikonloppuna vastausta kysymykseen, mikä on intohimoni. Tiedättehän, joillekin se on musiikki, ruuanlaitto, käsityöt, liikunta… Itsekin pidän monesta asiasta; lukemisesta, leipomisesta, liikkumisesta, ja omalla tavallani musiikistakin (siis kuuntelemisesta), mutta jos mun pitää valita yksi juttu, niin kyllä mun intohimo on kauneus. Enkä siis tarkoita meikkaamista ja kauneudenhoitoa, vaan sellaisia kauniita yksityiskohtia, joissa silmä lepää. Visuaalisia juttuja, kuten kauniita esineitä, oikeaa valaistusta, maisemaa, kukkia jne.

Pakko myöntää, että sisustaminen ja kuvien napsiminen eivät ole olleet päällimmäisenä mielessä viime päivinä. Silti silmä on napannut joitakin kauniita yksityiskohtia sieltä täältä. Tänään tartuin kameraan ja ikuistin ne pienet yksityiskohdat, joiden kauneudesta olen nauttinut viimeisen viikon aikana.

Uudet Tine K:n lautaset (täältä) ja niiden rosoinen olemus, sekä pari katkennutta tulppaania.

Pieni vaaleanpunainen tyllimekko (täältä) vanhaan kaappiin yhdistettynä.

Korillinen kesäistä sinivalkoista raikkautta (täältä), joka vain on jäänyt keittiön tasolle.

Tine K:n uusi katalogi, jonka sain lautastilaukseni yhteydessä.

Näistä pienistä jutuista nauttien kohti uutta nousua ja uutta viikkoa!

Mahtavaa maanantaita!


8 Responses to “Uuteen nousuun”

  1. RmariannaSS says:

    Ihanasti keksitty tuo sinun intohimo. 🙂 Muistan kuinka vuosia sitten töissämme oli kehu-vihkonen, joka oli kahvipöydässämme ja jonne kirjoitimme kaikkea positiivista sekä hyvää työkavereista. Vain niitä asoita joita todella tarkoitimme. Kaikki saivat tasapuolin kehuja ja ihania luonteen kuvauksia. Mieleeni jäi kuinka useaan otteeseen minua oli kuvailtu visuaaliseksi kaunosieluksi joka katselee maailmaa ihmetellen ja etsien kaikkea kaunista ympäriltään. En itse silloin vielä ymmärtänyt olevani sellainen, mutta nyt allekirjoitan kuvauksen. Jos kauneus lasketaan siis intohimoksi niin taitaa se myös sitä minulle olla.

    • Niinpä. Monesti me odotamme intohimon olevan jotain huomattavasti konkreettisempaa. Silti visuaalisuus voi olla intohimo siinä missä musikaaliselle musiikki.
      Mulle on antanut paljon tuon asian oivaltaminen. Itseän voi ohjailla paremmalle mielelle, keskittäen ajatukset ja katseen kivoihin juttuihin. Niitä kun oikeasti voi löytää ihan mistä tahansa! 🙂

  2. idahhh says:

    Oih ihania kesäisiä juttuja ja värejä korissa!! 🙂

  3. Sally says:

    Ihanat! Lautaset, servetit ja toi paita ;DD Toi vaaleansininen on kans niiiiiin mun kevätväri!

    Mukavaa uutta viikkoa! Täällä kans muutoksen tuulet puhaltaa!

    • Farkkupaita rulettaa! 😀
      Onneksi olen nyt löytänyt sinisen myös vaatetuksen lisäksi muualta.

      Ja hei, niin himputin paljon onnea sinne uusiin tuuliin! Aivan mahtava juttu, ja varsinkin kun sä osaat iloita niin ihanan aidosti! ♡

  4. Ihana postaus ja ihanat, arkiset kuvat ♥!
    Itse yhdyn jollain tapaa myös tuohon ajatukseesi, sillä kyllä se vaan niin on että kauneus on jollain tapaa omakin intohimo. Asioiden esteettisyys – on se sitten koti, käsityöt, lemmikit, vaatteet, luonto tai mikä tahansa (ja niiden kuvaaminen). Ja ne yksityiskohdat! 🙂

    • Juuri noin. Kaunetta voi olla kakussa, vaikka se leipominen ei se suurin intohimo olisikaan. Villasukissa, kukissa tai vain ihanassa maisemassa.
      Nautitaan kyvystä nähdä kauneutta ja vaalitaan sitä myös. Sehän on aivan valtava voimavara! ♡

Kommentoi