iittala X Issey Miyake // arvonta

23.3.2016


Muistanette Iittala x Issey Miyake yhteistyöni Iittalan ja Indiedaysin kanssa. Mikäli kellot eivät ihan heti lähde soimaan, voit lukea kaksi edellistä postaustani täältä ja täältä. Jatketaan aiheen parissa, mutta tällä kertaa vähän siltä kantilta, miten itse koen tuotteet, ja miten koen ne juuri osana omaa sisustusta. Postauksen loppupuolella on myös arvonta (ja mahtava palkinto onkin), joten jaksakaa ihmeessä kahlata koko postaus läpi.

Malliston teemana on ”Pause for harmony”, eli arjen harmonia, pieni hetki, oma aika tai mitä kukin sitten harmonisesta hetkestä ajatteleekin. Itselleni se on hetkellistä pysähtymistä luontoon tai kotiin. Kotona harmonia syntyy järjestyksestä ja hiljaisuudesta, jota tietysti lapsiperheissä on tarjolla harvoin, mutta pienin järjestelyin harmonisen hetken voi luoda ympärilleen milloin vain. Minä olen niitä ihmisiä, jotka haluavat tiskit heti tiskikoneeseen piiloon, keittiön pöydän siistiksi ja työntekokin sujuu paremmin kun työpöytä on järjestyksessä ja kaikelle on oma paikkansa. Kun asiat ja tavarat vain lojuvat, huomaan ajatukseni heikkenevän ja mieleni stressaantuvan. Minulle pause for harmony merkitsee siis stressittömyyttä, ärsykkeiden vähyyttä ja visuaalista harmoniaa. Ollessani yksin kotona, en kuuntele musiikkia, vaan enemmänkin haluan kuulla mitä ympärilläni tapahtuu; Tuuleeko ulkona, sataako kenties vettä.

Iittala x Issey Miyake -malliston astioissa ja tekstiileissä on selkeitä linjoja ja kirkasta väriä, mutta myös hempeän vaaleita pastelleja. Jäykkien kulmien vastapainoksi löytyy rusetiksi solmittavia nauhoja ja tunnelmanluojia niin tuikkukiposta maljakkoon. Ideana on, että jokainen voi luoda malliston avulla itselleen harmonisen hetken, joko rentoutumalla kupillisella teetä, maittavan illallisen tai lounaan ääressä, jättää avaimet ja puhelimen pois käsistään tai painaen vaikka päänsä hetkeksi tyynyyn. Paitsi että rakastuin sarjan astioihin heti pienen sneak peekin jälkeen, ihastuin myös ajatukseen, ettei kyseessä ole vain keittiön astiasto, vaan konsepti joka toimii koko kodissa. Ei pelkästään keittiössä, vaan esimerkiksi myös työhuoneessa, makuuhuoneessa, tai vaikka kylppärissä.

Iittala x Issey Miyake -malliston astioita löytyy kolmessa eri värissä: Valkoinen, vaaleanpunainen ja tummanvihreä. Omaan silmääni sekoitus noita kolmea väriä näyttää parhaimmalta.

Yhden kukan maljakot ovat muuten ihan Suomessa suupuhallettua lasitavaraa. Näitä löytyy myös harmaana, mutta itse pidän kirkkaasta väristä, joka päästää läpi myös kukkien varret.

Fuji-vuoren innoittamat servetit tuovat mieleeni origamit. Vaikka tekstiileissä on jämäkät vekitykset taitosten määrää on silti helppo itse muuttaa, kuten tuossa yllä olevassa kuvassa olen tehnyt. Nämä tekstiilithän voi tosiaan pestä huoletta 40 asteessa, ja pliseeraukset ja vekit pitävät muotonsa. Silittämään tekstiilejä ei pidä ryhtyä.

Meillä ei juuri käytetä pöytäliinoja, ja siihen on parikin syytä. Mieleistä liinaa ei ole löytynyt, ja kolme metrinen (normaalia leveämpi) ruokapöytä asettaa myös sopivan tarjonnan melko suppeaksi. Tästä syystä meillä suositaan tabletteja, jotka elävöittävät kattausta ja pehmentävät ruokapöydän akustiikkaa. Ne toimivat vähän kuin katelautanen, ja kokoavat kattauksen yhteen.

Meillä makuuhuoneeseen istuvat parhaiten hillityt värit. Kankaiden tekstuuri on samaan aikaan hienostunutta, mutta rouheaa, ja istuu hyvin ryppyisen pellavankin joukkoon. Harmaa väriskaala pehmeni kivasti vaaleanpunaisella tyynynpäällisellä.

Mallistosta löytyy myös kivat pienet tuikkukipot, joihin ihastuin myös heti. Näihin liittyy myös se hauska juttu, jonka kuulin malliston Tukholman lanseerauksessa. Nimittäin, että  Japanissa ei poltella juuri kynttilöitä, ja siksi tuikkukippo on eräänlainen erikoisuus Miyaken mallistossa.

Olen viime vuosina mieltynyt kovasti siihen, että astioilla on perinteisen tarkoituksensa lisäksi myös jonkinlaisia muita funktioita. Siihen, että esine, joka on ehkä aluksi luotu ruokailua ajatellen, muuttuu käyttöesineeksi myös muissa tarkoituksissa, sekä siihen, että käyttöesine, kuten astia, voi olla myös samalla sisustuselementti. Tiedättehän; leikkokukkia juomalaseissa, kukkaistutuksia pienissä kulhoissa ja isommat astiat ronskisti esillä.

Juuri tällaiseen soveltamiseen nuo Pause for harmony -malliston astiat sopivat äärimmäisen hyvin. Lautaset kun ovat kuin pieniä tarjottimia, joihin voi koota tarpeellisen yhdeksi kokonaisuudeksi, tai niihin voi luoda erilaisia asetelmia. Kylppärin hyllyllä pienempi vadeista kokoaa yhteen viimeistelyyn tarvittavat, eli tuoksun, huulipunan ja korut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Silti ihan ensimmäisenä ei tulisi mieleen, että olen vienyt kylpyhuoneeseen lautasen. 🙂

Samaa astioiden soveltamista muihin tarkoituksiin olen käyttänyt myös työhuoneessa. Kaiken maailman nipsut ja napsut valtaavat äkkiä pöydän, jos tarvittaville asioille ei ole osoittaa omaa paikkaansa. Mukeihin mahtuu kyniä ja muuta pikkusälää, samoin lautasille ja vadeille. Pöytäkukkanen on pehmeä laskualusta puhelimelle ja iloisen vihreä väri piristää työtilan ilmettä.

ixi 30

Iittala X Issey Miyake -malliston kassi oli mulle rakkautta heti ensi silmäyksellä. Tämän kanssa kelpaa kulkea, vaikka minne. Toimii kirjastokassina, ja lisälaukuksi läppärillekin.

Arvonta:

Niin, minulle pause for harmony näin kotioloisaa merkitsee paljolti sitä, että tavarat ovat järjestyksessä, ja kotona vallitsee harmonia.

Mutta mikä on sinulle tyypillinen harmoninen hetki tai rauhoittava rituaali keskellä arkea?
Kerro se kommentissasi, ja kerro myös, mikä on suosikkisi Pause for harmony -kokoelman tuotteista.

Jätä kommenttisi viimeistään maanantaina 28. 3. Arvonnan voittaja saa valita 180 euron edestä Iittala X Issey Miyake -tuotteita itselleen.


351 Responses to “iittala X Issey Miyake // arvonta”

  1. Minna says:

    Rauhoittava rituaali kiireisen päivän päätteeksi on iltasadun lukeminen 1,5 vuotiaalle tyttärelleni. Hän istuu vieressäni sohvalla tiukasti kylki kylkeä vasten. Yhdessä luetaan, välillä halitellaan ja sylitellään. Lukuhetkeämme kaunistaisivat suloiset tyynynpäälliset.

  2. LauraV says:

    Hetki, kun lapset ovat nukahtaneet ja saa istua sohvalle kuuman teen kera. Suosikkini on lautaset, kiva idea laittaa koruja esille!

  3. Seijahannele says:

    Lautaset miellyttävät. Sekä tuikkukupit, vaikea valinta. Suosikiksi nostan kuitenkin kassin.

    – Seijahannele

  4. Hanna says:

    Minun oma rentoutumishetki päivän päätteeksi on saunoa rauhassa hiljaisuudessa. Tää uus mallisto on jotenkin niin minun näköistä. Kaikki kelpaisi, mutta jos pitäisi valita, niin astioita ottaisin ehdottomasti.

  5. Seijahannele says:

    Lautaset miellyttävät. Sekä tuikkukupit, vaikea valinta. Suosikiksi nostan kuitenkin kassin.
    Rentoudun kuunnellen rauhoittavaa musiikkia.

    – Seijahannele

  6. Mari says:

    Hienoja uutuuksia. Eniten ihanstuin Iittalan kassiin. Minulle päivän rauhottavin rituaali on kylvyssä käynti. 🙂

  7. Leia says:

    Kuvailemasi harmooninen hetki kuulostaa hyvinkin tutulta. Joskus riittää vähempikin, mutta kyllä kaikista harmoonisin on se kun siivous on tehty, lattiat mopattu, ovi hieman raollaan ja kotona raikas ilma. Asetan kukkia pöydälle ja istahdan sohvalle syömään jotain pientä herkkua kiittäen itseäni hyvästä työstä. Todellisuushan on se, että vartin päästä tästä hetkestä, olohuoneen lattia muistuttaa taas miinakenttää täynnä lelua! Mitä tuotteisiin tulee, niin pliseeraukset vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta ja raikkailta, pöytäkukkaset kiinnittää huomioni.

  8. Susanna says:

    Rauhoittavaan hetkeen kuuluu lasi viiniä ja naistenlehtiä sohvalla viltin alla nautittuna kun lapset nukkuu ja mies puuhailee omiaan.
    Suosikkituotteeni on tämä maljakko: https://store.iittala.fi/Uutuudet/Iittala-X-Issey-Miyake-Maljakko-180-mm-tummanharmaa/p/K365508

  9. Anu says:

    Ihania! Meillä käytetään paljon kanssa tabletteja ja nuo ovat niin kauniita… tyypillinen harmoninen hetki ja rauhoittava juttu on iltakahvin juominen ennen nukkumaan menoa tai iltalenkki kauniissa ilmassa koirien kanssa, omien ajatusten kera tai metsässä kävely koirien kanssa.

  10. Heidi Pii says:

    Mun päivän harmoninen hetki on se, kun vauva menee päiväunille ja juon päiväkahvin hiljaisessa kodissa. Nyt tosin osa fiiliksestä jää kokematta, kun kahvipannu on rikki ja joudun tyytymään pikakahviin. Eli ei kahvin tuoksua odotellessa… Snif…

    Kivan näköisiä tuotteita! Tykkään erityisesti jännän mallisista lautasista. 🙂

  11. iida s says:

    Harmonian hetki minulle on aamupuuro banaanilla muiden aamutoimien hääräämisen jälkeen, ikkunasta katsellen naapureiden töihin lähtöä.

  12. Saara Lappalainen says:

    Minun arkiseen rauhoittumisrituaaliini kuuluvat pitkä, kuuma ja hyväntuoksuinen kylpy ja ilman housuja hengailu ja elokuvan katselu, piirtäminen, joogaaminen tai lukeminen kynttilöiden palaessa. Viihdyn iltaisin useimmiten yksin tai koiravanhukseni kanssa.

    Mallistossa eniten minua viehättävät lautaset, joissa on mielenkiintoinen muotoilu ja silmiä hellivät värit.

  13. Anne says:

    illalla kun saan yksin muiden mentyä jo nukkumaan sohvannurkassa lukea hetken jotain, kirjaa tai lehteä.
    Minä pidän noista lautasista, juuri tuossa “ei-ruoka-astia” tarkoituksessa. Aivan ihanat. Lautasliinat kyllä myös ovat kivat.

  14. Jaana says:

    Joka iltainen rutiini, lapsi nukkumaan, valot pois vain minä, kupillinen teetä, pari kynttilää, sohva ja televiosta omia lemppareita ❤ täydellinen rauha, jonka jälkeen maistuu unikin mukavasti. Oma työ on hektistä vuorotyötä ja siksi nuo illat ovat tärkeitä rauhoittumiselle pyhitettyjä.

  15. Marjo says:

    Levollista on pieni hetki aivan yksin kotona, ehkä siksi, että aika harvinaista herkkua. Suosikkini uutuuksista on kassi, hieno!

  16. Mä tykkään tehdä jalkakylvyn tai laittaa kasvonaamion! Se on mun hetki <3

    Haluaisin noita lautasia sarjasta

  17. Julia says:

    Rauhoittava hetki on lasten nukahdettua yhdessä puolison kanssa sohvalla löhöily lähekkäin, toinen lukee sisustulehtiä/blogeja ja toinen selaa itselleen mielenkiintoisia juttuja netistä. Suosikkeja mallistosta ovat nuo kirkkaat pienet maljakot.

  18. LeenaK says:

    Harmoninen hetkeni arjessa on iltapalan syöminen sen jälkeen kun lapsi on jo nukkumassa. Yritän nauttia hetkestä, istua rauhassa ja nauttia siitä mitä syön (vaikka se olisikin pelkkä leipä tms.) Iltapalapöytää kaunistaisi Issey Miyake maljakko 180 mm kirkas 🙂

  19. Jonna says:

    Minulle paras tapa rauhoittua on ehdottomasti kirjan lukeminen viltin alla ja kuuma kuppi teetä!

    Lempiasiaksi nousi tummanvihreä kuppi, jonka kaunis muotoilu (ehkä jopa lautasen kanssa) toisi uusia vaihtoehtoja meidän teekuppivalikoimaan.

  20. dd says:

    Aamuiset bussimatkat töihin ovat yllättävän rentouttavia. Suosikkejani ovat lautaset.

  21. tiitu says:

    Työpäivinä rauhoittumisen hetki on bussipysäkille käveleminen hengittäen syvään ja rauhallisesti. Paitsi jos on kiire 🙂
    Suosikkituotteita on harmaa kassi ja kirkas maljakko.

  22. Kaisa says:

    Aamun kahvihetket on parasta, jos koti on siisti. 🙂 lautaset ja kipot mun suosikkeja.

  23. Heli says:

    Lapset saatu nukkumaan ja talo hiljentynyt; iltatee ja katsastus blogeihin tai päivän lehteen on pieni aika vain itselle!!
    Lautaset, mukit.. ehkä kuitenkin nuo tyynynpäälliset; ihana yhdistelmä tuo harmaa ja vaaleanpunainen, slurp!

  24. Riittale says:

    Päivittäinen metsälenkki koirien kanssa on todella voimaannuttava <3
    Tuo kassi on hieno.

  25. Jeni says:

    Minulle harmoninen hetki on arjen keskellä kotiin paluun jälkeen, kun olen saanut tavarat paikoilleen ja olovaatteet päälle. Siinä on hyvä hetki hengähtää rauhassa 🙂
    Malliston tuotteet ovat kaikki aivan upeita. Jos suosikkeja pitäisi kuitenkin valita, niin omaan käyttöön tuollainen kassi olisi ihana. Olen myös ihastunut malliston pieniin pinkkeihin lautasiin. Tuo pinkki väri on näissä vain jotenkin niin hurmaava 🙂 Olisi ihana piristys nykyisten astioideni neutraaliin värimaailmaan.

  26. Satu Kantoluoto says:

    Mielenkiintoisia ovat nuo lautaset, vaikuttavat monikäyttöisiltä!
    Oma hetkeni on aamulla ennen muiden heräämistä, sanomalehden ja aamiaisen kera 🙂

  27. Anis says:

    Jokapäiväinen harmonin hetkeni on, kun pojan päikkäriaikaan saan nauttia kahvin rauhassa sohvalla – ah! Nuo vaaleanpunaiset lautaset ovat aivan vieneet sydämeni, täydellisiä!!

  28. Päivän ihanin hetki on illalla nukkumaan mennessä. Menen itse aika aikaisin sänkyyn lukemaan ja 8-vuotias poikamme könyää hetkeksi kainaloon ennen kuin lähtee nukkumaan omaan sänkyynsä.

    Suosikin keksiminen mallistosta on tosi hankalaa… yhden kukan maljakot ja kassi ovat kärkisijoilla pitkän miettimisen jälkeen!

    Emma

  29. Sari says:

    Aamuhetki: kahvit,päivän lehti ja hiljaisuus ennen muiden heräämistä 🙂 Ompa ihana arvonta…lautaset miellyttää ehdottomasti eniten!
    -Sari-

  30. Aidafoun says:

    Itsekin tykkään että on se perussiisteys ja tavarat omilla paikoillaan. Päivällä annan lelujen olla siellä täällä mutta illalla on ihana korjata ne pois ja katsella tyhjää lattiaa. 🙂

  31. HannaKoo says:

    Minun harmooninen arkihetkeni on illalla, kun olen saanut pojan nukkumaan ja pääsen rauhassa nauttimaan iltapalani samalla milloin mitäkin televisio-ohjelmaa seuraten! Koko tämä mallisto on aivan ihana, mutta eniten mieleeni ovat hauskan muotoiset lautaset! 🙂

  32. maikki says:

    Tällä hetkellä ehd

  33. Marianne says:

    Oma rauhallinen hetkeni on lasten aamupalojen jälkeen kun saa hetkeksi oman kahvikupin käteen ja juotua sen rauhassa (silloin kun sen kahvin saa juotua rauhassa ) tai vastaavasti illalla kun talo hiljenee ja voi itsekin istahtaa sohvalle kiireisenkin päivän jälkeen! Tämä mallisto on kyllä kokonaisuudessaan ihana, mutta omat suosikkini on ehkä nuo lautaset ja niiden muoto!

  34. Tuija says:

    Mulla on vähän samanlaiset harmoniahetket kuin sinullakin eli siistiä pitää olla ja mielellään ihan hiljaista. Toisaalta myös monesti havahdun tuollaiseen mukavaan olotilaan on hetkissä, kun koko perhe touhuaa omia hiljaisia touhujaan samassa tilassa esim. luetaan ja piirrellään.

    Aivan ihanat nuo tyynynpäälliset <3 Ja oikeastaan ihan kaikki.

  35. Sonja says:

    Maljakko on ihana. Rauhoittava hetki on hyvän tv-sarjan katsominen kotisohvalta. Niin rentouttavaa.

  36. Outi says:

    Kahden pikkulapsen äitinä nautin kun pääsen yksin suihkuun! Ja jos alla on vielä yksin tehty pään nollaus juoksulenkki, on hyväolo huipussaan! Nuo tyynynpäälliset ovat todella laadukkaan näköiset, mielelläni toivottaisin tervetulleeksi keväiseen kotiin! Ja kahvattomat kupit miellyttivät myös silmääni 🙂

  37. Kerttu says:

    Sohvalla teekupin tai itsetehdyn smoothien kanssa. Lapset päiväunilla. Hetki yksin keskellä päivää. Malliston suosikkeina nuo lautaset 🙂

  38. Teija says:

    Kyllä saunominen on ihan ykköskeino rauhoittua ja niin, että siitä voi nautiskella ajan kanssa.
    Suosikkini on: https://store.iittala.fi/Uutuudet/Iittala-X-Issey-Miyake-Vati-20×35-cm-valkoinen/p/K365489

  39. Jaana says:

    Aamu tohinoiden jälkeen kun lapset ovat lähteneet kouluun ja koti on siistitty (tavarat paikoilleen) istahdan sohvalle kuuntelemaan hiljaisuutta kahvin kera ja kaiken kruunaa mahdollinen aurinko joka paistaa sisään.

    Suosikkini ehdottomasti mukit sekä asetit. Ihania <3

  40. hannam says:

    Oma, rauhallinen, hetkeni ajoittuu lasten päiväunien ajalle. Kuppi kahvia ja hyvää luettavaa seuraksi. Yhden kukan maljakko on suosikkini. Harmaat tyynyt näyttävät myös kivoilta.

  41. Nellii says:

    Vaaleanpunaiset lautaset ja tuo kassi suosikkejani. Harmoninen hetki on aamukahvi Aamulehden ja croissantin kera kaikessa rauhassa 🙂

  42. Marika says:

    Kiireisen ja meluisan työpäivän jälkeen heitän kangaskassin olalle ja suuntaan kirjastoon lukemaan lehtiä. Ah! Tuo kassi on ihan ehdoton suosikki, niin kaunis!

  43. Annika says:

    Harmoninen hetki arjessa on se, kun saa istahtaa hetken rauhassa työpäivän päätteeksi. Nauttia kahvia; hyvin käteensopivasta mukista hyvän suklaapalan kera, katsoa tällä hetkellä maljakossa olevia valko-punaisia neilikoita ja nauttia hetken hiljaisuudesta. Pieniä arjen kauniita hetkiä..

  44. Tiina says:

    Harmoniset hetket… Töistä lähdettyäni ajomatka kotiin 30min. sammutan radion ja kuuntelen hiljaisuutta, kun 8h on viettänyt ihmishälinässä mikään ei ole mukavampaa kuin hiljaisuus.
    Kotona lämpimän kylvyn jälkeen pyjamassa kietoutua torkkupeitteeseen ja uppoutua sohvalle. Samalla juoda kuppi kuumaa teetä + syödä jotain hyvää suolapalaa. Katsella siinä lomassa lemppari sarjaa tai kuluttaa aika ihanien sisustuslehtien selailuun.
    Ihana arvonta <3 Kaikki kelpaisi minulle, mutta ehkä nuo tyynynpääliset ja keittiötekstiilit olisi kaikista mieluisimpia.

  45. svii says:

    Sohvannurkkaan käpertyminen ja blogien lukeminen 🙂 suosikkini on nuo ihanat tyynynpäälliset!

  46. Minna says:

    Sohvannurkkaan tabletti sylissä ja kupillinen teetä, siinä päivän rentoutuminen.
    Suosikkejani ovat nuo vaaleanpunaiset astiat.

  47. Saana says:

    Kauniita astioita. Nuo lyhtykipot ovat varsin kauniita. Sytyttelen vieläkin aamuisin kynttilöitä, varsinkin viikonloppuisin. Nämä olisivat tosi ihanat.

  48. Jenna M says:

    Rauhoittava hetki arjen keskellä on päiväkahvi töiden jälkeen. Luen usein siinä samalla jotain aikakausilehteä, istun rauhassa jalat sohvapöydällä ja nautin siitä, kun saan olla yksin. Malliston lemppareita ovat ehdottomasti nuo kupit! 🙂

  49. viiviK says:

    Rauhoittava pakollinen hetki arjessa on aamu tee takapihalla! säällä kuin säällä pitää päästä kuuntelemaan luonnon ääniä ja olemaan pieni hetki yksin! Malliston suosikkeja ovat nuo kassit ja varsinkin tuo smaragdin värinen on IHANA!

  50. Katja says:

    Rauhoittava rituaali on iltasuihku/sauna. Ja suosikki on nuo vaaleanpunaiset lautaset!

  51. Santsa says:

    Rentoudun päivittäin meditointi- ja mietiskelyhetken turvin klassisen musiikin säestämänä. Katkaisee arjen kiireen ja juoksun ihan konkreettisesti ja laittaa ajatukset järjestykseen. Suosittelen! Astiat ovat suosikkejani.

    • Irene says:

      Olen aamuihminen ja koenkin, että aikaiset aamut ovat parasta aikaani. Herään yleensä viideltä ja juon kupin hyvää teetä sitruunan kera ja luen lehden tai ihan vain katselen ikkunasta ulos rauhassa ja hiljaisuudessa. Tämä rauhoittumisen hetki tuo voimaa jokaiseen päivään.

  52. iituliina says:

    Rauhoittava hetki päivissäni on kahvihetki. Valmistan päiväkahvini meditatiivisessa tilassa aina papujen jauhamisesta maidonvaahdottamiseen ja istun hetkeksi ihan rauhassa alas nauttimaan kahvini hiljaisuudessa. Sen jälkeen jaksaa taas jatkaa hommia kotitoimistossa.

    Miyaken tuotteista tuo harmaa kassi on ehdoton suosikkini, aivan ihana!

  53. Kirsi says:

    Rauhoittava hetki arjen keskellä on iltaisin saunahetki. Kunnon löylyt ja pesu, ja sen jälkeen sohvalle viltin alle katselemaan jotain hömppäohjelmaa… Malliston lemppareita on tyynynpäälliset tai sitten nuo lyhtykipot. 🙂

  54. Veronica says:

    Kaunis mallisto kerta kaikkiaan, tyylikäs ja yksinkertainen. Helppo yhdistellä. Rauhallinen hetki kahvikupin äärellä, kohta puolin ulkona. Vielä sisällä pöydän äärellä syömään tulleita pikkulintuja samalla tarkkaillen.

  55. jenni says:

    Kun kotona pääsee rauhoittumaan ja istahtamaan sohvalle teekuppi kädessä ja katsomaan lempiohjelmaa netflixistä 🙂

  56. Annu says:

    Mankelointi tuo mielenrauhaa, se on oma hetkeni. Oli millainen päivä tahansa takana, tiedän aina että lakanat suoristuvat. Sileät pinot miellyttävät silmää ja tuntuvat ihanilta avata! Suosikkini ovat vaaleanpunaiset lautaset, väri jota näkee kattauksen keskipisteenä liian harvoin.

  57. Iina says:

    Kiireisen työpäivän jälkeen on ihanaa rauhoittua keittiönpöydän ääressä höyryävä teekuppi kädessä.
    Mallistossa ihastuin eniten noihin lautasiin.

  58. Venla says:

    Mulle rauhoittava hetki arjessa on illan teehetki ja lempisarjan katselu netflixistä siinä samalla 😛
    Mallistosta eniten tykkään astioista! Kupeista erityisesti.

  59. Ee says:

    Se hetki kun lapsi on nukahtanut päiväunilleen ja saan nostaa jalat sohvalle ja nauttia höyryävän kupillisen kahvia kaikessa rauhassa. Siinä hetkessä siellä täällä lojuvat tavarat, pesemätön pyykkivuori tai imuroimaton eteinen eivät häiritse olemustani. Osa nautintoa on selata samalla ihania inspiroivia blogeja tai uusin naistenlehti. Kahvi maistuu vielä hieman paremmalta kun sen saa nauttia kauniista kupista, kuten vaikkapa aivan ihanasta Iittala X Issey Miyaken vaaleanpunaisesta kupista, joka on kaunis kuin karkki. Arjen luksusta olisi napata suuhun vielä herkullinen suklaakonvehti Iittala X Issey Miyaken tyylikkäältä lautaselta.

  60. Lumityttö says:

    Paras hetki illalla, kuppi kuumaa kaakaota ja päivän lehtien luku.
    Minun mieleeni ovat lautaset ja tyynynpäälliset. Mutta kaikki ovat kauniita.

  61. AnneK says:

    Ihana puhdas koti ja kukat maljakossa. Rauhallinen hetki kotona riehakkaan työpäivän jälkeen. Tabletit ja astiat kivoja

  62. Terhi says:

    Rauhoittava hetki on kun lapset ovat nukkumassa ja juon kaikessa rauhassaan kupin hyvää teetä. Suosikkejani ovat astiat ja tabletit.

  63. Tiina A says:

    Aivan ihania kaikki! Suosikeiksi nousevat vaaleanpunaiset lautaset sekä uudenlaiset tyynynpäälliset ja kassit niiden upean struktuurin ja värien ansiosta. Rauhoittava hetki arjen keskellä on iso kuppi mustaa teetä soijamaidolla kotitoimistossa tai kahvilassa kesken työpäivän.

  64. Viivi Vornanen says:

    aamukahvin juominen kiireettömänä aamuna kera suklaakeksin

  65. Riitta says:

    Harmonisin hetki on kun töiden jälkeen istut sohvalle ehkä kahvikupin kera ja olet vain omien ajatustesi kanssa. Kukaan ei puhu, mistään ei kuulu mitään, vain istut ja rauhoitut.

  66. Pihka says:

    Minun rauhoittava hetkeni/rituaalini on se, kun mies on vauvan kanssa ja pääsen yksin saunaan rentoutumaan ihan hiljaisuudessa kuunnellen vain löylyveden suhinaa. Kauaa en jaksa olla, kun tulee jo vauvaa ikävä, mutta on se silti yksi arjen odotetuista hetkistä.
    Tykkään eniten pienistä lautasista.

  67. Kaisa says:

    Rauhoittava hetkeni on aamulla, kun juon aamukahvia ja katselen samalla auringon nousua.

    Tuo kassi on niin ihana!!

  68. Kaisa N says:

    Rauhoittava hetkeni on se, kun pääsen opiskelupäivän jälkeen kotiin luennolta ja en hae vielä pariin tuntuun lasta päiväkodista. Keitän kahvit, luen lehden ja teen omia juttuja ihan omassa rauhassa.

    Noista tuotteista esim. harmaa tyynypäällinen olisi kiva.

  69. merja says:

    harmoniaa on kun luen kirjaa illalla ennen nukahtamista,kaikki kauniita etenkin tekstiilit

  70. Sarp says:

    Arjessa päiväunet ja sauna.
    Suosikki on servetit.

  71. Marke says:

    Sauna ja kahvit leivoksen kera saunan jälkeen

  72. Sanna says:

    Rauhoittava hetki arjen keskellä on ehdottamasti kiireettömät aamut. Maukas aamupala kahvin kanssa, sohvalla rentoutuen. Samalla saatan joskus katsoa telkkaa tai lueskella blogeja. Tulee jotenkin niin rauhallinen olo ja hyvä fiilis 🙂 Aamut on vaa niin parhaita!

  73. Kip says:

    Kiikkustuolissa, kuppi kahvia ☕️ Ja hyvä kirja

  74. MaaritT says:

    Pyrin yleensä syömään kotona hyvän “hotelliaamiaisen” joka aamu (kun olen kotona). Samalla teen jotain viihdyttävää kuten, katson lempiohjelmaa, luen blogia, lehtiä etc. Pvä alkaa parhaiten käyntiin näin.:)

  75. Riri says:

    rauhoittava päivittäinen hetkeni on, kun illalla pääsen omaan sänkyyn miehekkeeni kainaloon juttelemaan kaikesta mahdollisesta, mitä mieleen juolahtaa. nämä tuotteet ovat aivan ihania, suosikkejani ovat astiat

  76. moonangel says:

    Illalla luen kirjaa ja rauhoitun nukahtamaan 🙂 Kupit on suosikkejani!

  77. Minttu-Maaria says:

    Rentouttavin hetki arjessa on perjantain illan saunavuoro ja lauantai aamun aamukahvi-ja pala. Tykkään laittaa kunnin aamiaisen pitkän kaavaan kautta kattauksineen. Malliston suosikkini on pöytäkukkanen!!

  78. Rauhoittava hetki on esimerkiksi sunnuntai aamuna, kun teen itselleni runsaan aamupalan ja nautin siitä auringon paistaessa huoneeseen.

    Tuo vaaleanpunainen tyynypäälinen on ihana!

  79. Pirkko says:

    Aamusella kahvia nautiskellessa,katselen Päijänteen maisemaa ja nautin siitä harmoonisesta rauhasta mikä silmieni edessä avautuu 🙂
    Iltasella taas rantasaunan lauteilla hetki rauhoittumiseen ja seesteiseen oloon.
    Pieniä hetkiä , mutta sitäkin arvokkaampia

  80. Hippu says:

    Usein liittyy kahvikupillisen nauttimiseen ja lueskeluun
    Ihastuin tuohon harmaaseen maljakkoon.

  81. Sanna says:

    Ihana hetki on se, kun alkaa päivällä väsyttää ja on mahdollisuus ottaa päiväunet. Se hetki, kun huone on hämärä, vuode valmiina ottamaan syliinsä. Voin painaa pään tyynyyn ja käydä nukkumaan ihanan lämpimän päiväunipeittoni alle.

  82. kiruska says:

    harmoninen hetki on iltaisin ,kun makoilen ja nautin saunanlämmöstä <3 Iittala X Issey Miyake Kassi tummanharmaana <3

  83. Anja says:

    Kahden kaupungin (joskus kolmenkin) välillä viikottain kulkevana se oma harmoninen hetki on, kun pääsee omaan siivottuun kotiin reissaamisen välissä lepäämään sekä miettimään uusia matkoja ja muita kalenterin täytteitä. Ihanaa on arkinen sähellys mutta ai kuinka ihanaa on myös rauhoittua kotiin sen sähellyksen keskellä.

  84. Bemu says:

    Illalla kun alkaa hämärtää, sohvalla kera kirjan, kissan ja kahvikupposen <3
    Ihania nuo lautaset

  85. Kere says:

    Rentoutus saunassa ja astiat ovat hienoja

  86. Alissa Melsina says:

    Rauhoittava hetkeni arjen keskellä on se, kun käyn kotona joogamatolle, hengähdän kiireen keskellä ja rentoudun rauhoittavan joogan ja venyttelyn parissa.
    Suosikkejani ovat vaaleanpunaiset astiat ja maljakot. 🙂

  87. Heidi says:

    Joka päivä oma rauhallinen hetkeni on aamukahvi ennen kuin muu perhe herää. Odotan jo nyt huomisaamua 🙂 ei haittaa herätä vaikka viideltä tuota hetkeä varten!

    Valkoiset vadit, lautaset ja kupit miellyttävät meikäläisen silmää.

  88. Tarja says:

    Rauhoittava hetkeni on aamukahvi päivän lehden kanssa kiirettömänä aamuna.

    Edellä mainituista tuotteista, pidän eniten yhden kukan maljakoista.

  89. Markus Kärkkäinen says:

    Kauniita kuoseja. Rauhoitun vasta illalla päivän tohinoiden jälkeen.

  90. Maisa says:

    Minulle päivän rauhoittumishetki on illalla teekupin kanssa viltin alla sohvalla. Sohvalleni sopisivat suloisesti nuo pastellinsävyiset tyynynpäälliset. Mielelläni katselisin myös kaunista maljakkoa värikkäillä leikkokukilla. Iittala kyllä osaa, niin kaunista taas! <3

  91. Saara says:

    Aamun kahvihetki ehdottomasti 🙂 Nuo vaaleanharmaat tyynynpäälliset ovat kyllä hienot!

  92. Pimassou says:

    Lehden lukeminen omassa rauhassa. 🙂 Suosikkejani ovat ihanat lautaset.

  93. Minna M says:

    Lämmin sauna yksin. Saa mietiskellä ja rauhoittua

  94. Sanna says:

    Hiljaisuus ja sisustuslehti löhötuolin kera.

  95. Anniina says:

    Minulle arjen keskellä rauhallinen hiihtolenkki on yksi parhaimmista rauhoittavista hetkistä. Ihastuin erityisesti malliston kirkkaaseen maljakkoon 🙂

  96. Piia H says:

    Rauhoittava hetkeni on se, kun töiden jälkeen saan vain istua rauhassa ja juoda kahvikupillisen ihan vaan omassa seurassa 🙂

    Suosikkini on 11x11m valkoiset lautaset!

  97. Taina says:

    Hetki luonnossa tai teekupin äärellä. Suosikkejani mallistosta ovat lautaset.

  98. Nasu says:

    Hetki iltasuihkun ja nukkumaanmenon välillä kamomillateen parissa. Hyvä lehti kädessä tai hömppäsarja pyörimässä ennen Nukkumatin tuloa.

  99. Smykkityttö says:

    Oikeastaan tällaisia hetkiä on kaikki pienet ja suuret tilanteet kun koen olevani jotenkin erityisen iloinen/onnelline. Tilanne voi olla vaikka se, että saa aamulla ihan vaan lojua vähän pidempään. En todella oo mikään aamuihminen, joten tuollaiset aamut on hyvin mukavia.

    Kokoelmasta ihastuin palavasti pienen pieniin lautasiin. Mukitkin on kauniita yksinkertaisuudessaan, mutta voi ei ne pienet, söpöt lautaset!

  100. Nasu says:

    Hetki iltasuihkun ja nukkumaanmenon välillä kamomillateen parissa. Hyvä lehti kädessä tai hömppäsarja pyörimässä ennen Nukkumatin tuloa.
    Astiat sarjassa ovat aivan ihania ja tuo kassi.

  101. Kristiina Seppälä says:

    Paras hetki on kahvihetki työpäivän päätteeksi.
    Vielä parempaa on se, jos sen onnistuu viettämään takkatulen huminaa kuunnellen. Myös kynttilänvalo kelpaa.
    Ihana mallisto. Sen montakin eri elementtiä viehättivät!

  102. arja says:

    Rauhoittava hetkeni on aamuisin kahvin ja Hesarin parissa,muiden nukkuessa!!!
    suosikkini on tuikkukipot=)ja lautaset.

  103. Tiuku says:

    Aamukahvihetki. Ja suosikkina nuo pöytätabletit 🙂

  104. Ninni says:

    Rauhoittava hetki on joogahetki kotona.
    Suosikkini on Issey Miyake Kassi tummanharmaana.

  105. ppau says:

    Kun saa rauhassa istua sohvalla, tee- tai kahvikupin sekä hyvän kirjan kanssa.

    Rakastan tuota mallistoa ja kaikkea siinä, mutta ensin haluaisin maljakon tai niitä söpöjä pikkulautasia. 🙂

  106. Lottakooo says:

    Päivän rauhoittava hetki löytyy kun poika nukkuu päiväunia, ihanaa saada silloin vähän omaa aikaa 🙂 Myös lenkki koiran kanssa rauhoittaa mieltä kiireen kanssa. Suosikkini on kirkas maljakko <3

  107. Elisa says:

    Arjessa se hetki on yleensä kävely bussipysäkiltä kotiin töistä tullessa. Tiedän pääseväni pikkuneitini luo pian, mutta voin nauttia hetken auringosta ja linnunlaulusta. Astiat jäivät eniten mieleen, erityisesti vaaleanpunaiset.

  108. Gia says:

    Oma rauhoittumisen hetki tapahtuu usein teekupin kanssa iltaisin kun kotona meno rauhoittuu päivän kiireistä. Nuo astiat sopisi meille täydellisesti. Jospa onni suosisi!

  109. Tanja says:

    Aamun kahvihetki on tärkeä rauhallinen hetki. Suosikkini on harmaa kassi.

  110. Annukka H. says:

    Minun rauhoittava rituaali on se että iltaisin keitän reilun mukillisen lempiteetäni sitruunaa ja menen villavilttikorvissa (ja talvella talvivaatteet vielä siellä alla) istumaan terassille katselemaan tähtiä ja kuutamon loistetta. Siellä istun teen juonnin ajan ja silloin saa aina täydellisen rauhan itselle! Iittala X Issey Miyake
    Tyynynpäällinen 50×50 cm vaaleanharmaa on minun ehdoton suosikkini ja kelpaisi tätäkin kotia koristamaan :)!

  111. Sini says:

    Aamuinen kahvihetki, jos lapset eivät vielä ole ehtineet herätä. Harvinaista luksusta meillä!

    Lautaset (valkoiset tai vaaleanpunaiset) ovat suosikkejani!

  112. Lena says:

    Kyllä aamuinen kahvihetki on paras ja rentouttavin hetki 🙂

    Suosikkejani ovat valkoiset lautaset.

  113. Meri says:

    Rentouttavin hetki perjantaina jumpan ja suihkun jälkeen, netflix ja hyvää ruokaa, työviikko takana 🙂 ja valkoiset ja vaaleanpunaiset lautaset ovat kivoja!

  114. Mini says:

    Joskus harvoin, kun pääsee yksin ilman lapsia kahville, niin se on kyllä todellista arjen luksusta ja rentoutusta parhaimmillaan!

    Pidän kyllä todella paljon noista serveteistä ja valkoisista lautasista!

  115. Henna says:

    Aamupäivällä kun olen saanut lapset tarhaan on hetki aikaa hengähtää ennen töiden alkua, ihanan rauhallista!
    Vaaleanpunaiset astiat ovat ihania!

  116. Päivi says:

    Rauhallinen aamukahvihetki mökillä, kun järven pinta on tyyni ja on ihan hiljaista. Nuo valkoiset astiat ovat suosikkejani! Ja harmaa kassi

  117. Henna says:

    Rentouttavaa on työpäivän jälkeen istua sohvalle, kuunnella hetki ihan vaan hiljaisuutta tai hyvää musiikkia. Astiat ovat suosikkejani mallistosta! Etenkin nuo vaaleanpunaiset :>

  118. SAMP says:

    Itselleni täydellisintä rauhoittumista ja rentoutusta on aamuinen kahvi- ja aamupalahetki yksin ennenkuin muut heräävät. Sitä tapahtuu kyllä harvoin, mutta se on ihanaa!!

    Ja valkoiset astiat ovat aina ihania ❤️

  119. Pirjo says:

    Rentouttavin hetki on töiden ja saunan jälkeen perjantai-iltana vapaan viikonlopun alkajaisiksi. Mukava kotiasu ylle, kuppi kahvia ja jotain pientä hyvää sohvannurkassa, jännittävä elokuva ja oman kullan seura. Ihanaa!

    Suosikkini on harmaa maljakko.

  120. Hanna says:

    Ihana mallisto monta suosikkia ! Päivän paras hetki on ehdottomasti päivällisen jälkeen pieni lepo hetki rakkaan kainalossa:)

  121. Maija says:

    Omaa harmoniaa on aamut. Mies lähtenyt töihin ja juon toista kuppia kahvia seuranani koira. Laittaudun rauhassa ja samalla järjestelen kodin niin, että iltapäivällä on kiva tulla töistä takaisin. Suosikkini tuotteista on tuo yhden kukan kirkas maljakko – ihana!

  122. Aikkuvain says:

    Saunan jälkeen sohvalle käpertyneenä, hyvää syötävää, kahvia ja tallennettuja ohjelmia katsoen rentoudun. Suosikit ovat tyynynpäälliset.

  123. Jutska says:

    Rauhoittavat hetkeni ovat lenkit koiran kanssa raikkaassa ulkoilmassa. Suosikkini ovat nuo lautaset ja kirkas maljakko!

  124. Henna27 says:

    Jumpan jälkeen yksin hetki kotona, suosikkini ovat valkoiset lautaset.

  125. Peppi says:

    Luonnossa samoillen rentoudun, tabletit ovat kivannäköiset.

  126. Kaisa Kaulio says:

    Paras hetki on aamulla kaurapuuroa, mustikka-karpalo soppaa, appelsiini, teetä, leipä, jossa tomaattia, kurkkua ja juustoa.

  127. Sonskis says:

    Rauhoittavin hetkeni keskellä arkea on; Kun tee hautuu ja vaihtaa työvaatteet lökäreihin. Nauttii kuumaa juomaa viltin alla sohvalla. Katsellen luontoa ikkunasta.

    Rakastuin valkoisiin lautasiin. Valloittavat, tuovat särmää kattaukseen. 🙂

  128. Minun harmoninen hetkeni sisältää aamukahvin, sisustuslehden/-blogin ja kauniin auringonpaisteen <3

    Ehdoton suosikkini on valkoiset lautaset ja tuo upea kassi 🙂

  129. Jenni Kortelainen says:

    Aamu. Mielitekojen mukaan tehty puuro ja mukillinen tummapaahtokahvia. Mikä olisi sen parempaa, kuin jos vielä saisi nauttia niitä Iittalan X Issey Miyake astioista. Laukku ja lautaset ovat lemppareita. ^^

  130. Mirva says:

    Rentouttavin hetki on se, kun olen saanut lapsen unilleen. Otan teekupposen, olen hetken hiljaisuuden keskellä ja nautin kynttilän hennosta valosta.

  131. Pilvi says:

    Minulle harmoninen hetki on aamupala rauhassa ennen päivän askareisiin lähtöä, aamuaurinko ja iso kuppi kahvia 🙂

    Lemppari tosta Pause for harmony -mallistosta taitaa olla noi yhden kukan maljakot! Kaikki kyllä jotenkin iskee ja esim. Myös nuo tuikkukipot ovat ihania!

  132. Marita Lindström says:

    Paras hetki arkena on , kun työpäivän jälkeen saa kahvikupin ja keksin tai pari , vaihtoehtoisesti pullapalan ja voi vain istua ja nauttia hiljaisuudsta.Minusta parastuote on:Iittala X Issey Miyake -kassi. Kaunis, yksinkertainen ja uniikki.

  133. sikkuralla says:

    Rauhoittavin hetki on viikonlopun päiväkahvit, kun lapsi on nukkumassa päiväunilla. Lempparini on harmaa maljakko.

  134. Ansku says:

    Työn jälkeen kuppi teetä ja hyvä dekkari käteen, kenties pari palaa tummaa suklaatakin. Suosikkini on valkoiset lautaset.

  135. Minttu says:

    Tyypillinen harmoninen hetkeni on ehkä hiukan epäperinteinen ja ei-harmoniselta kuullostava, mutta vanhempi kissani, Sunshine, rakastaa tulla pörisemään ja kehräämään syliini, kun löhöilen sängyllä tai sohvalla tietokoneen kanssa. Muuten hänen korkeutensa ei ole mikään sylikisu, mutta jo ihan pennusta asti hän on halunnut olla mukana “tietsahommissa”. Eli koen hyvin harmoniseksi sen hetken, kun tulen töistä kotiin (hälisevä avokonttori-toimisto ja työmatkatkat mennen-tullen pahimpaan ruuhka-aikaan Tukholman tunnelbanassa), olen vaihtanut kotiverkkarit päälle ja sukellan sohvannurkkaan tietokoneen kanssa, jolloin ihana Sunshine-kisu aivan välittömästi hakeutuu syliini. <3

    Rakastan Issey Miyakea jo fashion-puolelta ja oikeasti haluaisin tyyliin kaiken, mutta suosikkituotteeni on rosa lautanen: https://store.iittala.fi/Uutuudet/Iittala-X-Issey-Miyake-Lautanen-11×11-cm-vaaleanpunainen/p/K365491

  136. Margaretha says:

    Rentoudun iltaisin sohvalla teetä juoden. Valkoiset lautaset ovat kauniita!

  137. MaaritN says:

    Sauna on parasta!

    Astiat ovat suosikkejani. Mukit ja eri kokoiset lautaset.

  138. Millaaa says:

    Työpäivän jälkeinen pitkä kävelylenkki luonnon helmassa…
    Rakastan tätä mallistoa! Erityisesti haaveilen lautasista.

  139. Maria says:

    Päivän harmoninen hetki on istahtaminen lempituoliin selailemaan hetkeksi blogeja. Mieluisimpia tuotteita sarjasta ovat nuo lautaset ja mukit. Voi kun onni osuisi kohdalle tässä arvonnassa ja pääsisi nauttimaan noista astioista vapaapäivän pitkien aamiaisten herkkuja!

  140. Ursula says:

    Teehetki on minulle se rauhoittava hetki. Se voi olla keskellä työpäivää, mutta ihaninta on, kun hauduttaa kotona ihanaa japanilaista Kiyoshi-teetä ja nautiskelee siitä kaikessa rauhassa. Tällaiseen täydelliseen hetkeen sopisivat Iittala x Issey Miyake -kokoelman söpöt valkoiset teekupit ja pikkiriikkiset epäsymmetriset vadit niiden alle!

  141. Anne-Maria says:

    Rentoutushetki kiireisen viikon jälkeen, kotona tehty joogaharjoitus ja sen päätteeksi rauhoittava meditaatio.

    Tuo kassi on aivan ihana!

  142. Mi says:

    Hitaat viikonloppuaamut ovat tärkeitä.
    Suosikkini mallistossa on maljakot.

  143. Nipa says:

    Paras hetki päivässä on illalla omassa sängyssä maatessa peittoon kääriytyneenä. Pikkukipot valkoisena ovat kivoja.

  144. Saaga says:

    Minulle harmonisin on aamun hetki, jolloin nautiskelen kahvia, ehostaudun ja katson tv:tä. Tämän hetken nipistän itselleni silläkin uhalla, että joudun heräämään aiemmin. Päiväni vain ei lähde hyvin käyntiin, jos heti on kiire.

    Kauniit vaaleanpunaiset tabletit olivat minun mieleeni 🙂

  145. Aamulla villasukat jalassa aamupalan syönti rauhassa -ennen lasten ja miehen heräämistä.

    Astiat ovat minun mieleeni.

  146. Emmi-Noora says:

    Lukion stressin ohella paras rentoutumishetki on koulun jälkeen kuppi vihreää teetä kynttilänvalossa.Tai päiväunet koiran kanssa 🙂 Tuo vaaleanpunaiset tuotteet ovat kyllä aivan ihania! 🙂

  147. Laurs says:

    Aamukahvit ehdottomasti :)! Mukana arvonnassa!

  148. Riikka says:

    Rauhoittava hetki on se, kun pääsen töistä kotiin, nappaan kupin kahvia ja käperryn sohvalle lukemaan blogipäivitykset tabletilla.

    Mallistossa parasta ovat astiat, varsinkin vaaleanpunaiset lautaset 🙂

  149. Emmu says:

    Rauhallinen iltalenkki yksin sekä
    päiväuniaikaan oma pieni kahvihetki tuo tarvittavan tauon arjen hulinaan lasten kanssa.

  150. Jesper says:

    Aamun kahvihetki kun muut perheenjäsenet vielä nukkuu ja luonnossa liikkuminen.

  151. Venla K. says:

    Kyllä ehdottomasti rentouttavin hetki arjesta löytyy se lyhyt hetki teekupposen kanssa. Yleensä illalla kun juon rauhoittavaa kamomillateetä kotisohvalla. Tai sitten vaihtoehtoisesti aamulla hempeän makuisen yrttiteen kanssa 🙂 Aamupala itsessään on jo päivän ihanimpia hetkiä.

    Mä rakastan tuossa mallistossa eniten nuita epäsymmetrisiä lautasia ja hempeää vaaleanpunaista väriä… Myös mukit ja kupposet sulattavat sydämeni 😉

  152. Lumikide says:

    Minulle paras hetki on ilta, kun lapset on peitelty nukkumaan ja saan rauhassa juoda lämmintä teetä, lukea lehtiä ja ihan vaan nauttia hetken hiljaisuudesta ennen nukkumaan menoa.
    Tykkäsin eniten valkoisista lautasista.

  153. Nia says:

    Arjen rauhoittavin ja harmonisin hetki on, kun ajelen autolla töistä kotiin ja huokaisen työpäivän kiireet pois mielestä; näen auringon pilkahtelevan puiden lomasta sekä koen viljapeltojen, maatilojen ja joen rauhoittavan vaikutuksen. Vaaleanpunaiset astiat ovat suosikkejani.

  154. Aila says:

    Koska olen yöluuta, nautinnollisin hetki on yöllä, kun kiehautan teeveden, sytytän kynttilät ja nautin hämyssä ilman tohinaa voileivän ja kupillisen saikkaa. Kesällä teen saman ulkona, ison, vanhan pihlajan tai tammen alla. Silloin seurana hyppelee muutama punarinta, yöperhosia ja nurtsilla viilettää pieniä päästäisiä…
    Harmaille graniittipöydille sopii mainiosti nuo vihreät tekstiilit ja astiat.

  155. noora says:

    Minulle harmonisin hetki on se,kun lapsi on nukahtanut päivä- tai yöunille ja itselläni on hetki aikaa hengähtää. Myös nukkuvan lapsen katselemisessa on jotain todella rauhoittavaa,usein unettavaakin 😉 Pidän eniten malliston astioista.

  156. Johanna says:

    Rentouttavin hetki arjessa on, kun pääsen kuntosalin jälkeen pulahtamaan altaaseen ja sen jälkeen infrapunasaunaan lämmittelemään ja lukemaan lehtiä. Se on arjen luksusta! <3

  157. Elise H. says:

    Rauhallisin hetki minulle on, kun muu perhe on mennyt jo nukkumaan ja saan rauhassa puuhata mitä haluan, vaikka olla tietokoneella, lueskella tai katsoa televisiota 🙂
    Suosikkejani mallistossa ovat lautaset 🙂

  158. Ewa says:

    Harmonisuus on mielestäni ne hetket kun kaiken keskellä yhtäkkiä havahtuu siihen miten hyvä itsellä on olla juuri siinä hetkessä, niiden ihmisten ympyröimänä. Lautaset ovat ihanat!

  159. LiisaK says:

    Harmoninen hetki on, kun siivoa illalla kodin illan leikeistä, sytyttää kynttilän lyhtyyn ja istahtaa sohvalle ja on väsynyt mutta onnellinen siitä kaikesta mitä ympärillä on.

  160. Jenni says:

    Päivän rentouttavin hetki on ilalla, kun lapsi on unilla ja juon kupin teetä ja katson elokuvan tai luen lehden kaikessa rauhassa 🙂

  161. Kaisa says:

    Tykkään siitä, että kotona on tavarat paikallaan ja muutenkin on siistiä. Jos näin ei ole, niin en pysty kunnolla keskittymään siihen, mitä olen tekemässä. Myös rauhalliset illat kynttilän valossa teekupposen kanssa ja kiireettömät aamut hyvän aamiaisen kanssa tuovat harmoniaa. Tykkään myös soittaa omia sävellyksiäni pianolla ja antaa inspiraation viedä, se jos jokin on “musiikkimeditaatiota”. 🙂 Kauniita nuo astiat, keksisin niille paljon käyttöä kodissani. 🙂

    • Kaisa says:

      ..Niin ja pidin erityisesti noista tumman vihreistä kupeista ja lautasista, myös valkoiset olivat mieleeni. Kaunein yhdistelmä syntyisi noiden kaikkien värien yhdistelmästä. 🙂

  162. Tea says:

    Kyllä minulle rauhoittavin hetki keskellä arkea on se kun iltavuorosta joskus tosi väsyneenäkin ajelen kotiin ja makkarissa saan nostaa jalat muutamiksi min. ylös; usein vielä jonkun hyvän leffan/jätskin/pikkusuolaisen kera; joskus vaan lukuhetkikin rauhoittaa…Minun makuuni ovat nuo vaaleanpunaiset astiat ja muut ihanuudet…

  163. AMD says:

    Paras hetki päivässä on kun lapset menevät nukkumaan ja saan hetken olla omassa rauhassa suosikkisarjaa katsoen ja teetä juoden. Välillä taas on ihana vaan olla ja kuunnella rentouttavaa musiikkia. Tyynynpäälliset oli mun suosikkeja tästä sarjasta.

  164. hanna says:

    Minulle tällainen harmoninen hetki on päivän kiireiden jälkeen rauhoittuminen teekupin äärellä. Lämmittää niin mieltä kuin kroppaakin näin viileinä aikoina!
    Ihan lempparituote mallistosta on tuo laukku! Tykkään myös kovasti noista epäsymmetrisistä lautasista ja vadeista.

  165. Riina Isomursu says:

    Pyöräillessäni aamulla yliopistolle, kierrän kenties hieman epäkäytännöllistä reittiä kauniiden siltojen yli, jotta näkisin rauhoittavan meren. Aamun usva siihen päälle ja avot!

    Tuotteista kassi teki vaikutuksen, mutta kyllä nuo herkät lautaset ovat kaikkein ihanimpia.

  166. Anna says:

    Se hetki, kun tulen töistä kotiin ja laitamme poikaystävän kanssa yhdessä ruokaa, siinä on harmoniat kohdallaan hänen pilkkoessa ja minun hämmentäessä. Katamme aina myös pöydän kauniisti ja luomme näin tunnelmallisia hetkiä arjen keskelle.

  167. Kaura says:

    Rauhoittava hetki on liikunta, kun luen salilla juoksiessani kivaa naistenlehteä. Tai kun illalla laitan ruokaa, ja kuuntelen musiikkia. Nuo tyynynpäälliset ovat upeita!

  168. Mervi says:

    iltahetki, kun mies on jo mennyt nukkumaan. otan jääkaapista iltapala-herkkuni ja päivän sanomalehden. Se rauhoittaa kohti nukkumista. SE syöminen on vähän salasyömistä, joten kukaan ei saa silloin olla näkemässä…

    Vähän itsellenikin yllätykseksi valitsen vaaleanpunaisen tyynynpäällisen. Luulen, että se sopisi (näin keväällä) olohuoneen sohvalle.

  169. Lauram says:

    Kolmivuorotyötä tekevänä minulle rauhoittava ja nautinnollinen hetki on arkivapaapäivää edeltävä ilta. Tuohon päivään itsessään liittyy joka kerta erityinen kaava; pyrin työpäivän jälkeen heti laittamaan paikat siistiin kuntoon ja tekemään päivän urheilusuorituksen vaikka miten uuvuttaisi.

    Tietoisena siitä, että seuraava päivä on kokonaan vapaa eikä tarvitse herätä kukonlaulun aikaan, on ihana tehdä tavallista parempi iltapala ja nautiskella se esimerkiksi hyvän elokuvan kanssa. Keskellä viikkoa tuo tuntuu miltei paheelliselta 😉

    Ihastuin uudessa mallistossa erityisesti noihin lautasiin. Valkoista sisustuksessa ja astioissa suosivana tuo vaaleanpunainen ei näyttäisi ollenkaan pahalta, varsinkin kun väriä on hiipinyt kotiin jo parin kynttilän ja astiapyyhkeen muodossa.

  170. apa says:

    Rentouttavinta on kun asunnon siivouksen jälkeen saa istua vain sohvalle ihailemaan siistiä kotia. 🙂

  171. Hane says:

    Päivieni harmonisen hetki on lasten (8vk ja 2v) päiväuniaika. Aamu-ulkoilut tehtynä ja lounas syötynä, mies töissä, koira käytetty. Mahdollisuus nukkua päiväunia tai juoda ihan rauhassa kuppi kuumaa kahvia. Parasta on kuitenkin hiljaisuus!

  172. Pia says:

    Oma harmoninen hetkeni on hissukseen heräily mieheni kanssa viikonloppuisin samalla kohta syntyvän esikoiseni potkuja tunnustellen 🙂

    Kyllä tuo hempeä vaaleanpunainen on muuten noissa tekstiileissä ja astioissa rakkautta!!

  173. Melleriini says:

    Rauhoittava rituaali on kasvojen puhdistus ja sen jälkeen koti-tai yöasuun pukeutuminen. Siitä alka rauhoittuminen ja päivän kiireet loppuvat.

    https://store.iittala.fi/Uutuudet/Iittala-X-Issey-Miyake-Tyynynpaallinen-50×50-cm-vaaleanharmaa/p/K365450 Tämä on suosikkini!

  174. Maarit says:

    Metsälenkki koiran kanssa työpäivän jälkeen rauhoittaa ja antaa voimia. Malliston kaikki tuotteet ovat tosi kauniita, suosikkejani ovat lautaset.

  175. kirsikka says:

    salitreenin jälkeinen huikea fiilis on sitä itseänsä.. on seesteinen ja hyvä olo..
    Tuo vaalenpunainen ja valkoinen olisi kiva yhdistelmä.. musta ei niinkääåän..
    Aurinkoista kevättäää…

  176. Nina says:

    Pitkä kävelyretki on rentouttavaa ja voimaannuttavaa.

  177. Saris says:

    Otan arkena hetken lepoaikaa töistä tultuani ja ruuat tehtyäni kun tulee lempisarjani telkkarista. Tänä aikana en vastaa puhelimeen enkä tee muutakaan ja kaikki antavat olla rauhassa 🙂 Sen jälkeen jaksaa taas tehdä kotitöitä ja seurustella perheen kanssa.

  178. Paula says:

    Rakastan aamupalahetkiä arkipäivinä, vaikkei ne välillä maitokahvia ja näkkäriä kummempia ole. Varsinkin jos on aikaa lukea pari sivua kirjaa kahvikupin kanssa. Toinen ihana hetki on illalla urheilun ja suihkun jälkeen kun saa hyvillä mielin pompata sängylle köllöttelemään ja lukemaan.

  179. Paula says:

    Rakastan aamupalahetkiä arkipäivinä, vaikkei ne välillä maitokahvia ja näkkäriä kummempia ole. Varsinkin jos on aikaa lukea pari sivua kirjaa kahvikupin kanssa. Toinen ihana hetki on illalla urheilun ja suihkun jälkeen kun saa hyvillä mielin pompata sängylle köllöttelemään ja lukemaan.

    Suosikki on kupin ja pienen lautasen yhdistelmä eri väreissä, myös vaaleanpunainen tyynyliina on ihana!

  180. Sirpa Mettovaara says:

    Kyllä luonnossa liikkuminen koiran kanssa on ihan parasta. Se antaa virkeyttä ja mielenrauhaa.
    Mallistosta miellytti silmää kassi!

  181. Ismo Leinonen says:

    Päikkärit

  182. Minnakaro says:

    Tää olis ehdottomasti sauna keskellä viikkoa. Juuri eilen oli niin ihana tulla iltatöistä kotiin, kun puusauna oli lämmitetty. Saunan jälkeen on niin täysin rentoutunut olo 🙂

    Tykkään lautasista ja tuosta isommasta tarjoiluastiasta tosi paljon. Ja vielä vaaleanpunaisena kaikkien normi valkoisten lautasten keskellä olisi kivan piristävä.

  183. Johanna K says:

    Rentouttavinta on hetki hyvän kirjan parissa sohvalle käpertyneenä.

  184. klaara says:

    Oma ihana hetkeni on aamulla kun muut vielä nukkuvat. Saan rauhassa lukea aamun lehden ja juoda teetä tai kahvia. Radio ja TV ovat kiinni, kesällä voi kuunnella linnun laulua avoimesta ikkunasta.

  185. Jessika says:

    kahvihetki koneella, blogeja ja pinterestiä selaten. Vaihtoehtoisesti myös hiljainen neulomis- tai virkkaushetki.

    Suosikki on tummanharmaa kassi

  186. Riika says:

    Minun rauhoittava hetkeni keskellä arkea on vapaa-ajan vietto yksin kera rauhallisen aamun. Hyvä ja rentouttava musiikki soimaan, iso motti kahvia ja kunnon aamiainen, jossa seurana uusin naistenlehti. Parhautta!

    Vaaleanpunaiset lautaset ovat aivan ihanat! Ne sopisivat hyvin keväiseen kotiini 🙂

  187. Heli says:

    Minulle SE hetki on aamuisin. Herään tarpeeksi ajoissa, jotta voin rauhassa juoda kahvia ja nauttia aamiaista ja samalla luen päivän lehden. Ja tämä kaikki ilman kiirettä. Kaikki tuotteet näyttävät ihanilta, sopisivat meille 😉 Lempparit ovat kassi ja tuikkukipot!

  188. Tuija Tiainen says:

    Ihanat suloiset kupit ja lautaset, hempeän vaaleat rosat ja puhdas valkoinen. Voi yhdistellä sikin sokin eri lautasia. Niin; oma hetkeni on hyvää teetä tai kahvia juuri pian kun sopivan lämmin auringonpaiste hyväilee lämmöllään rauhallisella ulkoterassilla minua. Päälläni on ihana villatakki, reiskat jalassa sekä viltti niskassa. Siinä sitten haaveilen ja suunnittelen kevään ja kesän pihajuttuja.

  189. Marja-Liisa says:

    Aamun kahvihetki rauhassa ja itseä kuunnellen. Sauna joka toinen ilta, rentoutumisen ja hyvän olon hetki lauteilla.

  190. eekku says:

    Kun vauva saatu nukkumaan ja saa hieman omaa aikaa yleensä tv:n parissa.
    Lautaset

  191. Maria says:

    Rauhalliset viikonloppuaamut, kiireetön aamukahvi makean kanssa on luksusta arjessa.

    Suosikkituotteet on astiat, kauniita ja käytännöllisesti yhdistettävissä muihin astiastoihin.

  192. Miia says:

    Harmoninen hetki on kiireetön aamukahvi, kun muut vielä nukkuvat.

    Pidin pitkänomaisesta vadista. Kassikin on kyllä makea ☺

  193. SaraGalaxy says:

    Oma harmooninen hetkeni on se, kun pääsen töistä, puoliso ei ole vielä saapunut, keitän kahvia ja avaan Netflixin, ihanaa :3

    Tämä Iittala X Issey Miyake kokoelma on aivan ihana, haluaisin kaiken! Jos on pakko valita, niin lemppareitani on vati ja maljakko. Tuo vaaleanpunainen lautanen on todella suloinen :3

  194. inni says:

    Nuo tekstiilit vei sydämen! Olen aina tykännyt roosan ja harmaan yhdistämisestä. Haaveilen vanhuudesta, jolloin tukka olisi upean harmaan ja silloin käyttäisin vanhan roosan värisiä shaaleja ja huiveja aina. Samalla tavalla tämä sävymaailma uppoaa täysin! Helpompi toteuttaa nyt, kun ikää on vasta 26 ja tukka ruskea 😀

    Rentouttava hetki on työmatka. Sopivan pituinen ja varsinkin tähän aikaan vuodesta tuo matka peltojen poikki, aamuauringossa, vähän utua pelloilla, peuroja ja lettuja näkyy paljon. Se on oma lataamoni.

  195. Titu says:

    Rauhoittavin hetki on aamulla pöydän ääressä teetä juoden ja aamupalaa syöden. Pidän eniten vaaleanpunaisista astioista 🙂

  196. Anne says:

    Rauhallinen hetki kahvikupin kanssa. Lenkki aurinkoisessä säässä koiran kanssa. Ja mieleisiä ovat kaikki mitä esittelit postauksessa,olisi vaikea valita mitä ostaisi. Astiat juurikin monivärisinä on juuri SE.

  197. Tuula says:

    Viikonlopun aamut ja aamiainen, kun syödään aamupalaa ja luetaan miehen kanssa puoliksi jaettua Helsingin Sanomia ja kommentoidaan toisillemme uutisotsikoita 🙂

  198. Sofia says:

    Olla rauhassa,kun muu perhe on pois,sitä on harvoin mutta sitäkin ihananpaa. Tyynynpäälliset tai astioita valkoisena.

  199. Satu P. says:

    Oma hetkeni on kun koiran kanssa aamulenkin teen lähimetsässä rauhassa nauttien ja sen jälkeen kuppi teetä hiljaisuudessa sängyn päällä viltin alla.

  200. Maria M says:

    Minun harmoninen hetki on kun saa käpertyä sohvalle hyvän kirjan pariin.

  201. manna says:

    Paras hetki on kesäaamuna kun ei ole kiirettä mihinkään, juo aamukahvia parvekkeella ja näkee että on tulossa kaunis päivä.

  202. Jatta says:

    Minulle rauhoittavin hetki päivässä on se, kun tulen töistä/koulusta pitkän päivän jälkeen kotiin ja saan hetken aikaa olla vaan ihan rauhassa ilman mitään kiireitä. 🙂

    Suosikkini kokoelman tuotteista on tuo ihana maljakko!
    https://store.iittala.fi/Uutuudet/Iittala-X-Issey-Miyake-Maljakko-180-mm-tummanharmaa/p/K365508

  203. Roosaaa says:

    Kyllä itelleni aamut on se juttu. Olen aina ollut aamuihminen ja rakastan aamuja jolloin ei ole kiire minnekkään, voi rauhassa tehdä hyvää aamupalaa, juoda ison kupin teetä ja katsoa omia lempisarjoja. Vaikka rakastan eniten näitä kiireettömiä aamuja, rakastan myös ylipäätään aamuja, olen koulussa töissä joten teen päivätyötä eikä ne aikaisetkaan herätykset arkisin tunnu aina pahalta, niissäkin pyrin nauttimaan hyvän aamupalan ja juon aina sen ison kupin teetä! 🙂 Aamuissa on se jokin taika!

  204. Tutu says:

    Voi että ovat tyylikkään värisiä kaikki. Kyllä noiden astioiden parissa nauttii herkuista.

  205. teija says:

    Oma hetki on joogaharjoitus – mahdollisuus rauhaan ja harmoniaan minkä tahansa keskellä.

  206. Kaisa says:

    Aika pian herättyäni pitää lähteä käyttämään koira ulkona. Sen jälkeen valmistelen herkkuaamiaisen, laitan hyvää musiikkia soimaan ja nautiskelen.

  207. Milja says:

    Rentouttavinta on kun on juuri saanut siivottua ja kaikkialla on raikasta ja voi istua rauhassa alas lukemaan aikakauslehtiä.

    Nuo servietit varastivat sydämeni!

  208. Iidanana says:

    Arjen oma hetki mahdollistuu lasten syötyä aamupala ja sännätessä leikkeihin, sen jälkeen itselleni tulee hetki itselleni ja kupilliselle kahvia. Lemppari sarjasta on tuo valkoinen tyynyliina ja vaaleanpunaiset astiat.

  209. eeva says:

    Rentouttavin hetki on se kun nukkumaan käydessä lukee jotain ihanaa kirjaa niin kauan kun on ihan pakko vain sulkea silmät ja nukahtaa.

    Epäsymmetriset lautaset ja hempeän väriset tyynynpäälliset ovat minun mieleeni.

  210. ST says:

    Rentouttavin hetki päivässäni on pitkä ja lämmin suihku töiden ja tanssitreenien jälkeen. Siinä vaiheessa mieli ja keho pääsevät vihdoin rauhoittumaan hektisen päivän jälkeen, joten iltapalan jälkeen uinahdan yöunille kuin taikaiskusta.

    Suosikkini tuon ihanan kokoelman tuotteista ovat lautaset ja tyynynpäälliset. 🙂

  211. Mira says:

    Rentouttava hetkeni on aamuteen nauttiminen kaikessa rauhassa.
    Suosikkejani ovat vaaleanpunaiset astiat! 🙂

  212. Eeva says:

    Hektisen arjen keskellä kävely merenrannalla auttaa rauhoittumaan.
    Innostuin malliston nähdessäni erityisesti erikokoisista lautasista ja vadeista. Olisi ihanaa päästä yhdistelemään näitä eri väreissä omaan kattaukseen.

  213. Liina says:

    Meidän arki on melkoista kaaosta; vaativat työt, kaksi villiä lasta, uuden kodin remontti. Ihan pään kasassa pysymisen vuoksi on välillä otettava rauhan hetkiä, hulinan lomassa. Minulle se on usein kuppi hyvää kahvia, naistenlehti tai hyvä kirja. Korvien sulkeminen melulta, mielen sulkeminen siltä mitä kaikkea pitäisi tehdä. Hengittäminen, pysähtyminen. Ja kohta jaksaa taas.

    Niin ja suosikki on tuo herkullisen kaunis tummanvihreä vati. <3

  214. Kaija Kurula says:

    Rauhoittunut, mutta taukoamaton liikenteen ääni. Ihminen on. Ja elossa. Iltataivaan vaihtuvat sävyt.

  215. Aino says:

    Ihanin hetki on aamulla Hesarin ja aamukahvin kanssa, kun saa antaumuksella lukea lehden alusta loppuun. Vaaleanpunaiset kupit on mun suosikit!

  216. Margaret says:

    Tummanvihreä kuppi on suosikkini, siitä päästäänkin rentouttavimpaan harmonia hetkeeni: kahvit töiden jälkeen kumppanin kanssa sohvalla.

  217. Minulle ehdottomasti tärkeä hetki arjen kiireiden keskellä on saada istua kahvikuppi kädessä ihan rauhassa. Rakasta kyllä arjen kauneutta eli tykkään sinunlailla myös harmoonisesti ja siististä kodista. Ainahan sitä ei toki lapsiperheessä ole 🙂

    Suosikkejani ovat kauniit astiat. Erityisesti lautaset ovat malliltaan todella hienoja!

  218. Rosa-Mari says:

    Minulle rentouttavin hetki on arjessa se kun kaikki hommat on tehty ja saa istua illalla tee kupposen kanssa sohvalla.

    Mä pidän tuosta mallistossa valkoisista teema lautasista ja tarjoiluastioista.

  219. Maarit says:

    Olen ollut poissa työelämästä jo jonkin aikaa sairauteni vuoksi. Rauhallinen hetki on,ku olen vienyt koirat ja keitän ensimmäiset aamukahvit…Koirat ruokittuina tuhisevat vieressäni juodessa aamukahvia…
    Tuo kassi on ihana!!!! (kassihullu kun oon…mm. 🙂 )

  220. Laura says:

    Olen kotona kolmen pienen pojan kanssa ja rentouttavin ja harmonisin hetki on päivällä, kun lapset nukkuvat päiväunia ja saan juoda rauhassa kupin teetä. Jos koti on siisti ja maljakossa tuoreita kukkia, nautin hiljaisuudesta ja kauneudesta. Jos taas lelut ja muu sekasotku on vallannut kodin, haen kauneutta sisustusblogeista.

    Suosikkini ovat vaaleanpunaiset tyynyt, jos sopisivat täydellisesti sisustukseemme <3

  221. Arki paranee hurjasti, kun yhtäkkiä raskauspahoinvoinnin jälkeen voikin taas juoda kahvia. Ihan parasta on luova kahvitauko kotona. Kun pysähtyy katsomaan, mitä kaikkea kaunista ympärillä on, saa hurjasti virtaa. Parhaat ideani ovat tulleet maitokahvi kädessä. Ei ihme, ettei oikein noina ensimmäisinä odotuskuukausina mikään liikkunut päässä. 😉

    Tykkään eniten noista lautasista. Ja tuo vaaleanpunainen! <3

  222. Timo says:

    Salilta kotiintulo ja sen jälkeinen ruokailu rentouttaa aina sopivasti niin, että alkaa väsyttää juuri kun on nukkumaanmenohetki.

  223. Sirius says:

    Iltahetki, kun sytytän kynttilät, keitän pannullisen rooibosta ja uppoudun hyvää kirjaan.

    Suosikkejani ovat valkoiset ja vaaleanpunaiset astiat.

  224. Päivi says:

    Illalla,kun tulee telkkarista hyvä leffa tai sarja. Iltakaffetta ja banaanirahkaa!

  225. Pilvi says:

    Rauhalliset ja hitaat viikonloppu- ja loma-aamut ovat parasta. Silloin on kiva kattaa aamupalapöytä kauniilla astioilla ja nauttia astetta parempi aamiainen kuin arkiaamuina.

    Olen hulluna astioihin, joten suosikikseni mallistosta nousevat astiat kaikissa väreissä!

    -Pilvi

  226. sonjam says:

    Tykkään kiireettömistä (aikaisistakin) aamuista. Ongelmana tosin on se, etten oikeasti ole lainkaan aamuihminen, eli herääminen aamulla on äärimmäisen vaikeaa. Aikaiset aamuni ovat siis poikkeuksetta todella kiireisiä – hyvä kun aamupalan kerkeää syödä ennen kuin bussiin juoksee. Kadehdin aina niitä ihmisiä, joiden sisäinen kello herättää viikonloppuinakin aikasin, ja jotka kerkeävät aamulla tehdä kaiken tarvittavan ja lisäksi vielä esimerkiksi lukea lehteä. Aamut ovat ihanan rauhallisia, kun koko muu talo nukkuu vielä – jotenkin kivempia kuin illat, vaikka iltaihminen olenkin.
    Minun lemppareitani mallistosta ovat maljakot, mutta kokonaisuutena kyllä kivan näköisiä kaikki!

  227. emillia says:

    Oma aika, kun vauva jo nukkuu yöunia. Saa rauhassa puuhata, tai olla puuhaamatta, mitä haluaa.

    Ihastuin heti noihin maljakoihin, niin yksinkertaiset ja kauniit! Toki paljon muutakin kivaa löysin..:D

  228. tt3 says:

    Iltateehetki. 🙂

  229. Tytti says:

    Hyvä elokuva rakkaan seurassa ja kaakeliuunin lämmössä on arjen juhlaa.

    Pidän todella näistä kauniista puhdaslinjaisista vaaleanpunaisista
    astioista. Hurmaavia!

  230. Nina says:

    Hunajainen teehetki omalla parvekkeella omasta kolmen desin mukista. Oli aamu tai ilta tai vuodenaika mikä hyvänsä. Viltti päälle, villasukat jalkaan ja hetki aikaa ja hiljaisuutta itselle. Suosikkini on ehdottomasti tuo kassi.

  231. Mari V says:

    Parasta aamut kun ei ole kiire minnekään saa juoda kahvin rauhassa, kesällä terassilla ja talvella takan tulen valossa. Suosikkejani ovat maljakot ja kynttilälyhty.

  232. harri palsanen says:

    kaljapullo auttaa kaikkeen 😉

  233. Lellu says:

    Aamulla aamupalaa syödessä on se paras hetki, ihan arkenakin rauhassa.

  234. miuku says:

    minun lempparit ovat aikaisetaamuherätykset kesällä jolloin ei vielä ketään liiku ja linnut aloittavat aamukonserttnsa

  235. maisamiisa says:

    Tällä hetkellä siihen riittää se kun välillä saa viettää hetken yksin sohvannurkassa ja lueskella lehtiä, koirat kainalossa.
    Paljon oli ihanaa mallistossa, suosikkina iso valkoinen lautanen ja yhden kukan maljakot.

  236. Sarppa says:

    Lehtien lukeminen 🙂 Ja suosikkeja ovat tyynyliinat ja kassi.

  237. Päivi says:

    Rauhoittumis/rentoutumishetki on illalla päivän toimien jälkeen kaunistunut nojatuolissa vihreätee kuppi kädessä.
    Ja ihanin näillä näkymillä on juurikin tuo laukku. Niin tyylikäs ja ihana!
    -päivi-

  238. Helmi H says:

    Minulle arjen lumoavin hetki on se, kun joudun kerran viikossa heräämään ennen auringon nousua ja viemään koira kävelylle. On mahtavaa nähdä auringon nousu ja jatkaa siitä päivää koulussa!

    – Nuo hempeet lautaset ovat jotain ihanaa.

  239. Miukkis says:

    Pyrin aina järjestämään aamun ensimmäisestä kahvihetkestä kiireettömän ja rauhallisen tuokion, jossa hengähdän ja rentoudun. Suosikkini on Iittala X Issey Miyake vaaleanpunainen tyynynpäällinen. Yksinkertaisen kaunis ja tyylikäs!

  240. Ronja says:

    Minulle päivän rauhoittavin hetki on aina iltalenkki, ilman sitä en pystyisi päästämään irti esimerkiksi työstressistä ja vain rentoutumaan.
    Lempparini olivat ehdottomasti tuikut!

  241. Saniri says:

    Päivän rauhoittavin hetki on aamukahvin juominen hiljaisuudessa, muiden vielä nukkuessa.

    Epäsymmetriset lautaset on kivat. Ja laukku <3

  242. Ninnu says:

    Suihkussa käynti yksin tai kuppi kahvia sohvalla töiden jälkeen. 🙂

  243. Julia H says:

    Aamukahvi rauhassa ja hyvin nukkuneena. Tai rauhallinen ilta pitkän päivän jälkeen lempparisarjan parissa. Kyllähän näitä riittää ja hetkiä löytää vaikka mistä kunhan vain osaa nauttia niistä. 🙂 Lautaset on suosikkeja!

  244. Sanniba says:

    Illat ovat omaa rauhoittumisen aikaani. Kun saan lapseni nukkumaan, otan kupin iltateetä, nostan jalat sohvalle ja haaveilen puolisen tuntia. Katson kotiamme, yleensä tietokoneella työskentelevää miestäni, koiriamme tuhisemassa lattialla ja kuuntelen kun tiskikone pesee päivän astioita puhtaiksi. Kotiin on laskeutunut iltarauha ja minuakin alka pikkuhiljaa väsyttää. Rauhoitun ja nautin hetken aikaa kiireettömästä tunteesta ja siitä, että juuri nyt kaikki on niinkuin pitääkin.

    Ihastuin tähän kokoelmaan täysin rinnoin! Mallistosta on vaikea valita suosikkia, koska nyt kolahti korkealta ja kovaa, kaikki. Silti, sydämeni läikähti smaragdinvihreälle kassille (Iittala X Issey Miyake Kassi 54×52 cm smaragdi) .

  245. Elina says:

    Minulle rauhoittavin hetki päivässä on, kun tulen koulusta kotiin, ja saan istua rauhassa syöden välipalaa katsoen samalla lempisarjaani.

  246. HeiniU says:

    Jooga takkatulen ääressä paukkupakkasella.

  247. Minna says:

    Työpäivän jälkeen metsälenkki koiran kanssa. Kaikki tuotteet ihania, tyynynpäälliset miellyttävät erityisesti.

  248. Miia says:

    Kiireetön aamukahvihetki on rauhoittava -toki myös iltapäiväkahvihetkikin. Olennaista on se, että sen saa nauttia rauhassa.Iittala X Issey Miyake Tyynynpäällinen (50×50 cm vaaleanharmaa) on suosikkini, myös 35×35 kokoinen smaragdinvärisenä on kaunis!

  249. Risto Vanhanen says:

    Aamut…..päivät ja illat
    Iittala X Issey Miyake
    Kassi 54×52 cm smaragdi
    Miyake Design Studio

  250. -Hansu says:

    Minulle tärkeitä ovat aamun hetket ennenkuin muu perhe on herännyt. Saan juoda kahvini rauhassa ja heräillä pikkuhiljaa.

  251. -Hansu says:

    Ja suosikkini ovat vaaleanpunaiset astiat!

  252. päiväkävelyllä ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin kävellä.

  253. hese says:

    Teehetki omassa rauhassa sohvan nurkassa.

  254. Henna says:

    Rentoudun illalla, kun lapset ovat menneet nukkumaan ja kun istumme mieheni kanssa keittiön pöydän ääressä, syömme ja juttelemme. Vaikka se on ” vain” tavallisista asioista puhumista, se on tärkeä yhteinen hetki ja sitä on kiva odottaa kiireisen päivän päätteeksi.

    Iiittalan X Issey Miyake tuotteista suosikkini on ehkäpä tuo vaaleanharmaa tyynyliina, kaksi niitä täydentäisi olohuoneen sisustusta kyllä kauniisti. Vaikka tummanharmaa kassi ja vaaleanpunaiset astiat ovat myös erityisen kauniita.

  255. Mariel says:

    Kylpy <3 Ja ehdottomasti lautaset ja suloiset kupit. Kaikissa väreissä.

  256. matonen says:

    Ihana arvonta! Minulle arjen harmoninen hetki on pieni hetki omaa aikaa, kun lapsi on jo nukkumassa, koti on siistitty ja lelut kerätty päivän leikkien jäljiltä. Sohvanmutka ja hiljaisuus pitkän päivän jälkeen tuntuu tuolloin ihanalta. Oma suosikkini kokoelman tuotteista on astiat, etenkin lautaset.

  257. Tuke says:

    Kahvi paussi. Nuo valkoiset lautaset ovat hienoja.

  258. cami says:

    Netflix & tee on takuuvarma ajatusten nollaukseen ja rauhoittumiseen, ihan vaan vaikka puolikaskin jakso jotain hauskaa sarjaa 🙂 Ja suosikki mallistosta on lautaset, niissä on niin makea muoto <3

  259. Katri says:

    Se hetki ennen kannettavan avaamista, kun istun kauniisti organisoidun työpöydän ääressä ja katson ulos ikkunasta. Etenkin nyt kun sisään paistaa aurinko. 🙂 Tuosta mallistosta omat suosikkini ovat ehdottomasti nuo kirkkaat pikkumaljakot sekä erikoisen muotoiset lautaset – niitä on hypistelty jo muutamaan otteeseen outlet-myymälässä. Todella huippu arvonta kyseessä!

  260. KAISA says:

    Ulos luontoon

  261. Josefina says:

    Oma rauhoittava rituaali arjessa on kahvihetki sisustuslehden kera. Senpä vuoksi suosikkini Pause for harmony -kokoelman tuotteista ovat tummanvihreät kupit ja niiden lisäksi valkoiset lautaset.

  262. Isla says:

    Mahtavia kuvia ja yksityiskohtia, jäin miettimään miten Iittalan uutudet ovat menneet aivan ohi minulta. Hyvännäköisiä kuitenkin!

    -Isla

  263. Nekku says:

    Minusta on rauhoittavaa, kun saan vaan olla hetken yksin, katsoa lempisarjaa tai jotakin kivaa leffaa. Tai sitten luen sängyssä kirjaa/lehteä viikonloppuna, nousen sängystä omaan tahtiini ja hengaan koko päivän pyjamassa.

    Suosikkini Pause for Harmony-kokelmasta on Iittala X Issey Miyake
    Tyynynpäällinen värissä smaragdi. 🙂 Koko kokoelma on kyllä todella kaunis.

  264. Tuija says:

    Suosikkeja useampia, mutta esim.. tyynynpäällinen harmaa.

    Harmoninen hetki, kun lapset nukkuu ;D tai kaikilla maha täynnä ruokaa ja ovat tyytyväisiä + keittiön siistitty sen ruokailun jälkeen.

  265. Niica says:

    Mukana arvonnassa!

    Ihanin tunne on istua kivelle järven rantaan ja kuunnella tuulen pauhua ja järven kohinaa tai pimeässä syksyssä ulkona sateessa piilossa kaikelta kävelyä katulamppujen valossa.

    Iittala X Issey Miyake
    Maljakko 180 mm tummanharmaa 

  266. hannami says:

    Minun oma harmoninen hetki on kun päivän päätteeksi istahdan sohvan nurkkaan, sytytän kynttilät ja otan esille kutimen… hetki ihan itsekseen puikkojen kilinän ja kehrävän kissan kanssa rauhoittaa mielen ja ruumiin.

  267. Melissa/ Melissa's Take on Life says:

    Rentoutuminen laten ja sisustuslehden parissa sohvalla.

    Suosikkini on tämä tyynynpäällinen https://store.iittala.fi/Uutuudet/Iittala-X-Issey-Miyake-Tyynynpaallinen-50×50-cm-vaaleanharmaa/p/K365450

  268. Karkku says:

    Mulle myös siivottu koti ja sen jälkeen sohvalle istahtaminen kukka-asetelmaa ihaillen on harmoninen hetki. Tykkään noista tyynynpäällisistä.

  269. PiaA says:

    Lapset päiväunille, kupillinen hyvää kahvia ja uusi lehti tai kirja…aah..

    Lempituoteita ovat ehdottomasti vadit ja tyynynpäälliset <3

  270. Liisukka says:

    Harmoninen hetki on rentoutuminen hyvän kirjan parissa.
    Valkoiset lautaset ovat kivat.

  271. Pulmu says:

    Kyllä se on iso kuppillinen teetä, joka saa minut rauhoittumaan, oli mikä tahansa hetki päivästä. Sen kupillisen aikana saa istua alas ja olla hetken ajatuksissaan. Hetki auttaa aamulla heräämään rauhassa, katkaisee päivällä mukavasti työkiireet ja toimii hyvänä rauhoittumisen “siirtymäriittinä” töiden jälkeen.

  272. Marjo says:

    Rentoudun parhaiten saunassa tai luonnon keskellä rauhoittuen. Suosikkini tuotteista on yhden kukan maljakko.

  273. Hemy says:

    Kun haluan rauhoittua, teen yleensä itselleni kupin teetä. Teehetken jälkeen on levollinen olo.
    Pidän eniten vaaleanpunaisesta tyynynpäälusestä.

  274. sannikas says:

    Kahvi hetki tv:tä katsellen rauhoittaa.Malliston tuotteista tyynyliinat houkuttivat.

  275. OJ says:

    Rauhoittava hetki keskellä arkea on se, kun voin istahtaa katsomaan hyvää tv-sarjaa, toisessa kädessä kuppi teetä. Suosikkejani ovat maljakko ja vati. 🙂

  276. Anniina says:

    Itse rauhoitun kaiken hälinän ja hektisen arjen keskellä parhaiten iltaisin, kun otan kupin teetä tai kaakaota ja samalla lueskelen lehtiä tai sisustusblogeja. Vaikea sanoa tuosta mallistosta yhtä suosikkia, kun mallisto on kokonaisuudessaan niin onnistunut. Pakko silti sanoa, että varsinkin astiat mielyttävät silmääni.

  277. Elli says:

    Aamupäivisin kahvin ja lehden äärellä kun talo on rauhallinen.

    Lautaset suosikkina

  278. Veera says:

    Tällä hetkellä minulle harmoninen hetki on se kun olen saanut lapsen nukkumaan, siivottua lelut paikoilleen ja saan istahtaa hetkeksi sisustuslehden tai blogin pariin.

    Lempparini ehdottomasti valikoimasta oli valkoinen vati joka on kooltaan 20x35cm. Siihen saisi ihanasti tehtyä jonkin kivan asetelman sisustusjuttuja tai sitten ihan tarjoiluun sitä käyttäysin.

    Todella kivoja tuotteita kyllä jotka ovat ihanan ajattomia!

  279. Arska says:

    Pitkälleen sohvalle ja antaa kissan tulla tassuttelemaan vatsan päälle mukavan hyrisevän kehräyksen kera.

  280. salli says:

    Koiran kanssa ulkoilu aamuvarhaisella metsässä linnunlauluja kuunnellessa on rauhoittavaa ja nyt suosikkejani ovat tyynynpäälliset etenkin harmaan ja vihreän värisenä.

  281. Tiia says:

    Rauhoittuminen, sitä kyllä kaipaa erityisesti nyt, kun kesään on vielä matkaa ja talven jäljiltä akut alkavat olla hiipumassa. Rauhoittumiseen auttavat kirjan luku ennen nukkumaan menoa, ulkoilu valoistuvissa illoissa sekä kiireetön aamiainen viikonloppuisin. Ihan siis pienillä arjen hengähdystauoilla jaksaa odottaa valon lisääntymistä.

    Suosikkini mallistosta ovat ehdottomasti nuo lautaset eri koossa ja sävyissä. Ja aivan loistava idea nimenomaan hyödynnettäväksi keittiön ulkopuolellakin, koska lautaset ovat jo itsessään koriste-esineitä kauniin muotoilunsa ansiosta.

  282. Kipsuli says:

    Pieni hetki kahvin, suklaakeksin ja sisustus- tai puutarhalehden parissa on parasta arjen rauhoittumista.

    Mallistosta suosikiksi nousi harmaa kassi, koska minulla kulkee aina mukana kangaskassi ostoksia varten. Tämä kassi olisi huomattavasti tyylikkäämpi kuin omat moneen kertaan pestyt kangaskassini. Tosin en tiedä kuinka paljon noin kaunista kassia edes raaskisi käyttää…

  283. Pia says:

    Lautaset ja kupit ovat todella ihania. Minä myös pidän kokonaisuudesta, jonka värit muodostavat. 🙂

    Minulle harmoninen hetki on kuppi teetä omissa ajatuksissani vauvan nukkuessa päiväunia.
    Tällöin ehtii itse rauhoittua (ja vetää syvään henkeä) ja vain nauttia omasta hetkestä.

  284. Suvi says:

    Rauhoittumisen hetki on ehdottomasti illalla sauna!

    Suosikkini mallistosta ovat lautaset.

  285. Mia says:

    Oma rauhoittumisen hetkeni on iltalenkki koiran kanssa, samaan aikaan kun murrosikäisenä laittavat perheelle valmiiksi omaa iltabravuuriaan: iltapalaa. Malliston suosikkejani olivat kaikki lautaset ja kupit, valkoisena tietenkin.

  286. Mia says:

    Oma rauhoittumisen hetkeni on iltalenkki koiran kanssa, samaan aikaan kun murrosikäisenä laittavat perheelle valmiiksi omaa iltabravuuriaan: iltapalaa. Malliston suosikkejani olivat kaikki lautaset ja kupit, valkoisena tietenkin.

  287. Ulla-Maija says:

    Aamukahvit sitten kun aamupala on siivottu pois ja sängyt pedattu. Hetken rauha ennen päivän melskeitä.

    Malliston suosikiksi nousi yhden kukan maljakot.

  288. Anna-Mari says:

    Oma rauhallinen hetkeni on, kun lapset illalla nukkuvat tai kun lähden illalla yksin lenkille.

  289. Marianna says:

    Oma rauhallinen hetki arjen keskellä on iltapala, kun lapset nukkuvat tai sitten välipala kuopuksen päiväuniaikaan niinä päivinä kun esikoinen on päiväkodissa 🙂 Suosikkini mallistosta on tummanharmaa kassi 🙂

  290. Minttu says:

    Harmoninen hetki on ehdottomasti latte ja pala hyvää tummaa suklaata työpäivän jälkeen kotisohvalla.

  291. Nina Susanne says:

    Mun rauhallinen hetki on ehdottomasti kiireettömät, rauhalliset viikonloppu-aamut, kun koti on siistinä, ikkunasta kajastaa aamu-aurinko ja aamupala on katettuna päivän sanomalehden kanssa pöydässä.

    Pause for harmony malliston astiasto on erityisesti mun mieleen, vaikka kaikki kyseisestä mallistosta näyttää niin harmoniselta ja kauniilta kaikessa yksinkertaisuudessaan. <3

  292. Susanna :-) :-) says:

    Rauhallinen aamukahvihetki 🙂 Onpa ihana arvonta!

  293. Susanna :-) :-) says:

    Rauhallinen aamukahvihetki 🙂 Onpa ihana arvonta! Ja suosikki valkoiset lautaset <3

  294. Janina says:

    Jos satun olemaan yksin kotona aamupäiväkahvin aikaan! Ja itsekin rakastuin tuohon mustaan kassiin!

  295. Jose says:

    Arjen rauhoittava rituaali on mulla se hetki, kun taapero on nukahtanut päiväunille ja ehdin itse istahtaa koneen ääreen teekupposen kanssa. 🙂 Mallistosta suosikkini ovat nuo lautaset.

  296. T Antero says:

    Hetki kun huomaa kaiken ympärillään loksahtaneen juuri niille paikoilleen että hyvä on.
    Aika kun aistii sen täydellisesti.
    Pieni hetki kokonaisuudesta ,se on siinä lähes täydellisyys.
    Harmonisessa hetkessä leväten.

    Tosiaan nyt huomasin miten mukavasti vaaleanpunainen täydentää harmaata/valkoista, tätä täytyy hyödyntää, kiitos vinkistä.

    Valkoiset ja vaaleanpunaiset astiat sekä yhden kukkasen maljakot tykkäsin.

  297. Persikka says:

    Nokoset töiden jälkeen. Tuikkukupit on kivat !

  298. sallimus says:

    Minun rauhallinen hetki on kirjaston lehtiosastolla. Kassit veivät ehdottomasti sydämeni mukanaan.

  299. Heta says:

    Oma rentoutushetki tarvitsee teekupposen ja musiikkia. Usein arjen keskellä huomaan unohtavani ottaa oman aikani, jolloin rauhoittumista kaipaa enemmänkin. Teekupposeen lempiteetä ja rauhallista musiikkia soimaan, niin toimii.

    Lempparini Pause for harmony -kokoelman tuotteista on kirkas maljakko.

  300. Maippu says:

    Koulumatkat (kävellen ja junalla) opiskelupaikkakunnalleni ovat omaa, rauhallista aikaa miettiä. Sekä lisäksi hyvää hyötyliikuntaa kävellen 5km/päivä.

  301. Kristiina says:

    Mulle ihana hetki arjen keskellä on pysähtyä keittiön pöydälle lukemaan jotain (sisustus)lehteä kera teekupin, tai jos oikein villiksi heittäydyn niin espressokupposen kanssa. Ai että! Ja parasta tietty on, jos aurinko paistaa kauniisti huoneeseen.

    Tää Iittala x Issey Miyake mallisto on aivan ihana! Oon aina fiilistellyt japanilaista jännää minimalismia, jossa asioita ei kuitenkaan tehdä liian helpoksi. Malliston suosikit ovat epäsymmetrinen valkoinen ja vaaleanpunainen lautanen, origamiservetit ja laukut. Mikä ihana kevätyllätys oliskaan voittaa<3

  302. Noora says:

    Kahvikupillinen tuo minulle harmoniaa kiireen keskellä 🙂 Suosikkini kokoelmasta on tuo One Flower Vase.

  303. Repsu says:

    Päiväunet on parhautta, silloin harvoin kun niitä ehtii nukkumaan… Tykkään noista maljakoista 🙂

  304. Siinatar says:

    Oma rauhallinen hetki aamulla kahvikupin ääressä ennen kuin kukaan muu perheestä on herännyt =).

  305. Pakke says:

    Kävely luonnossa. Tummanharmaa maljakko.

  306. Helen says:

    Kirjan lukeminen ennen nukkumaan menoa rauhoittaa. Malliston maljakot ovat suosikkini.

  307. Heli says:

    Päivän paras hetki on ehdottomasti pitkä kiireetön aamu tai sitten arkena töiden jälkeen rauhassa kotona juotu kahvi ilman kiirettä 🙂
    Lempparini mallistosta on tämä kaunis vati 🙂 https://store.iittala.fi/Uutuudet/Iittala-X-Issey-Miyake-Vati-20×35-cm-valkoinen/p/K365489

  308. Arhippa says:

    Sauna rauhoittaa kiireisen päivän iltana 🙂
    Suosikkini on vaaleanpunainen kuppi

  309. Janne says:

    Aamupala ja hesari.
    Pikkulautaset on kivat.

  310. Mika says:

    Äijäjooga. Nuo kahvikupit.

  311. Janttara says:

    Maljakko on suosikkini. Minun harmoninen hetkeni on kupposellinen teetä ja hyvä kirja, siinä unohtuu kiireet ja huolet

  312. Eevi says:

    Päiväkahvihetki on itselleni se harmoninen hetki. Suosikkejani uudesta mallistosta ovat astiat, erityisesti maljakot.

  313. kka1968 says:

    Hiljentynyt talo illalla. Tieto siitä, että kaikilla läheisillä on kaikki hyvin. Hetki aikaa vain itselle muiden nukkuessa. Tuollaisista paloista esimerkiksi koostuu mun harmoninen hetkeni 🙂

    Suosikkituote tuosta mallistosta on monikäyttöinen “Sisustustekstiili 2 m tummanharmaa
    Miyake Design Studio”

  314. Mirella says:

    Oma rauhallinen hetki koostuu kiireettömästä aamusta, tuplacappucchinosta ja että saan uppoutua hetkeksi lukemaan sisustuslehtiä ja blogeja. =)
    Muutaman tuotteen olenkin jo hankkinut mallistosta. Ehdottomia suosikkeja ovat vielä pienet keraamiset lautaset ja kupit ja tietenkin koristetyynynpäälliset.

  315. Papu says:

    Metsäkävely saa mielen tasapainoiseksi.

    Nuo hennon vaaleanpunaiset lautaset ovat suosikkejani.

  316. Reettah says:

    Aamukahvi on ehdoton rauhoittava hetki päivässäni 🙂

  317. Kitty says:

    Hyvän kirjan lukeminen ennen nukkumaanmenoa rauhoittaa kiireisen päivän jälkeen ihanasti!

  318. Kaitsu says:

    Minulle kävelylenkki kiireisen arjen keskellä tuo ihanaa omaa rauhaa 🙂

  319. Riikka says:

    Rentoudun ja rauhoitun mm. joogatunnilla.

    Suosikkini on yhden kukan kirkas maljakko.

  320. Pia says:

    Kun kissani tulee kehräten syliini, on aika pysähtyä ja silitellä sen pehmoista poskea.Maljakot ovat kauniita, mutta tuo kassikin viehättää.

  321. Emmi says:

    Illalla rauhoittuminen kirjan tai lehden parissa on se juttu, tai koiran kanssa ulkoilu ja luonnon tarkkaileminen siinä sivussa. Toimii ehdottoman hyvin!

  322. Emma says:

    Kiireetön kahvihetki jonkin herkun kera arkiaamuna keskellä viikkoa, ennen töiden aloitusta. Pidän erityisesti tummanharmaasta tyynynpäällisestä.

  323. Tiina says:

    Itselleni tärkein hetki on se, kun saavun ensimmäisenä töihin aamulla aikaisin ja saan itselleni aikaa lähes pari tuntia ennen muiden saapumista. Saan tehdä töitä rauhassa ja ennen töiden aloittamista saan rauhassa valmistautua päivään pienen tovin, samalla kun odotan koneiden käynnistymistä.

  324. Lina says:

    Minulle harmoninen hetki keskellä arkea on vain oma aika kera kuppi teetä, pala suklaata ja hyvä lehti. Myös keväiset tulppaanit tuovat iloa arkeen!

    Kiitos ihanasta blogista 🙂

  325. Muumimamma says:

    Lukeminen!
    Nuo tekstiilit on ihania ❤️

  326. Susanna P says:

    Arjen harmonisiin hetkiin kuuluu kupillinen kahvia omassa rauhassa työpäivän jälkeen, kun lapset leikkivät pihalla. Hiljaisuus on minulle arjen luksusta.

    Suosikkeja mallistosta ovat tuikkukipot ja astiat valkoisen ja roosan sävyissä.

  327. Mellu says:

    Rauhalliset aamukahvit lehden parissa on ihanin hetki arjen keskellä. Erityistä ihanuutta tämä on näin parvekekauden käynnistyessä. Hetki tuo arkeen ihanaa rauhaa.

    Tykästyin erityisesti malliston tekstiileihin. Kauniita!

  328. Heidi says:

    Aamukahvi kaikessa rauhassa aloittaa päivän aivan parhaimmalla tavalla. Miyaken lautaset puhuttelevat erityisesti 🙂

  329. Saanko says:

    Aamun rauhallinen hetki ennen töihinlähtöä tai erityisesti arkivapaan aamu.
    Maljakot näyttää erityisen kivoilta, joten arpaonnea toivomaan.

  330. MammaMaria says:

    Minun niinkin arkisen harmoninen hetki on pyykin viikkaaminen. Minä vain rakastan sitä. Siinä samalla voi miettiä asioita laidasta laitaan hiljaisuuden kesken. Monen mielestä friikki, ehkä, mutta mitä sitten 🙂

  331. Sanna says:

    Meidän kahden aikuisen ja kahden lapsen perheessämme harmoninen hetki on tällä hetkellä mikä tahansa kiireetön ja velvollisuuksista vapaa hetki. Ihan omat, yksin vietetyt hetket vaikkapa kutimet kädessä ovat tärkeitä mutta ehkä kaikkein harmonisin hetki arjessamme on kun (välttämättömät) kotityöt on tehty, ruoka valmistuu uunissa ja istahdan lasten kanssa leikkimään kaikessa rauhassa. Näen miten onnellinen ilme leviää parivuotiaan esikoiseni kasvoille kun hänen lukuisat leikkiseura-pyyntönsä ovat vihdoin tuottaneet tulosta ja puolivuotiaani seuraa tyytyväisenä touhujamme.

    Suosikkini on tästä Iittalan kauniista mallistosta on tuo tyynynpäällinen.

  332. Noella says:

    Rauhoittava hetkeni arkisin osuu iltaan, kun luen kirjaa tai lehteä ennen nukahtamista.

    Susikkituotteitani ovat tyynyliinat ja tuikkukipot.

  333. Liisa says:

    Ensinnäkin, kiitos ihanasta blogista 🙂 oma hetki rauhassa vaihtelee viikottain kävelylenkistä hissukseen joogailuun, mutta keittiö-aamukahvi-hetki on jotain, mitä ei saa vaihtaa muuhun 🙂 nyt keväällä varsinkin on ihana istua hetki aauauringossa paistattelevassa keittiössä kahvikupponen kädessä yksikseen ja aloittaa sen jälkeen uusi aamu pirteänä 🙂
    ihaniia uusia iittalalta jälleen ja ihanan pirteitä värejä perusmustan lisäksi. kaikki nuo tekstiilit innostavat vaihtamaan kaikkien sohvatyynyjen päälliset pirteempiin. Kevät!

  334. Johanna says:

    Rauhoittava hetki arjen keskellä on hyvä sisustuslehti kahvin ja suklaan kanssa. Minun suosikkejani ovat ehdottomasti malliston astiat. Lautaset ja kupit ovat erityisen ihanat:)

  335. Heidi says:

    Paras hetki on illalla kun pääsee puhtaaseen sänkyyn hyvän kirjan kanssa. Vaaleanpunainen tyynynpäällinen on kaunis

  336. Marika says:

    Minulle tärkeä hetki arjessa löytyy jokaisesta aamusta. Herään tarkoituksella niin aikaisin, että ennätän tehdä aamutoimet kaikessa rauhassa. Rauhallinen aamupala ja sitten reilun puolen tunnin kävelymatka töihin luontoa ja ympäristöä ihmetellen. Tästä pienestä rutiinista saa ihan valtavasti voimaa ja energiaa arkeen. Iloa kevääseen!

  337. jenyanana says:

    Harmooninen hetki arjessa on silloin kun saa herätä kullan kainalosta. Herätys on laitettu 5-10 minuuttia aiottua aiemmaksi, silloin on hyvä painaa pää kullan rintaa vasten ja heräillä hitaasti yhdessä haliessa. Joka aamu tämä ei etäsuhteen vuoksi ole mahdollista, mutta viikonloppuisin ja rakkaani tullessa käymään koulussaan voin nauttia tästä.

  338. Laura says:

    Rentoudun parhaiten, kun saan nauttia kahvikupin rauhassa aamuauringon paistaessa sälekaihtimien läpi. Pikkulautaset sopisivat hienosti yhteen KoKo-kuppieni kanssa 🙂

  339. Minulle rauhallinen ja harmoninen hetki on juuri ennen nukkumaan menoa, kun talo on hiljainen ja pimeä, muu perhe nukkuu jo!

  340. Jaana. R says:

    Rauhallinen kahvihetki omassa keittiössä lehteä tai kirjaa lukien.
    Lieneekö vuodenajasta kysymys, mutta sarjan kaikki vaaleanpunaiset astiat ja tekstiilit houkuttelevat.

  341. Bea says:

    Minua rauhoittaa kuppi kuuma vihreä teeta… Tykkän kovasti laukusta .)

  342. Malinka says:

    Pysähdys puistoon tai johonkin muuhun kauniiseen paikkaan. Siellä ajan viettäminen ja ohikulkevaa maailmaa seuraaminen on rentouttavaa. Pieni pysähdys kaiken keskellä.
    Mallistosta ehkä eniten mieleeni jäi harmaa yhden kukan maljakko. Rakastan kauniita kukkia.

  343. Ira says:

    Rauhallinen ja harmooninen hetki päivissäni on ehdottomasti päivä lenkki koiran kanssa rantareittiä pitkin. Auringo, pitkospuut sekä veden läsnäolo saa mut useasti jäämään istuskelemaan laiturille ja nauttimaan kiireettömyydestä. Tällöin ei korviin työnnetä nappeja ja ajankohtakin valitaan siten ettei muut lenkkeilijät ole vielä lähtenyt liikkeelle.

  344. Katariina M says:

    Rentouttava hetken pidän joka ilta laittamalla tuoksukynttilän palamaan ja lukemalla kirjaa. Suosikkini on Iittalan X Issey Miyake
    Lautanen 11×11 cm valkoisena. sundvkata@gmail.com

  345. Inkeri says:

    Rentouttava hetki on se, kun olen saanut paikat kuntoon ja istahdan teekupposen kera sohvan nurkkaan ja katselen ulos takapihan puistomaiseen maisemaan ja vain olen.

  346. Hanna says:

    Rentouttava hetki on venyttäessä iltaa perjantaisin kun aamulla saa nukkua.
    Suosikki on kassi.

Kommentoi