Pääsiäisen aloitusta

24.3.2016

Tervehdys!

Kiirastorstai on vähän sellainen kiiretorstai, kun pitäisi jotenkin saada niin monta juttua pyhiksi tehtyä. Kauppaankin pitäisi toimertua oikein ajatuksen kanssa, ja kai sitä kotiakin jonkinlaiseen pääsiäiskuosiin pitäisi laittaa. Silti mulla on pääsiäistä kohtaan lempeät tunteet. Joulu on pitkän linjan valmistautumista, suorittamista ja perinteitä, mutta jotenkin pääsiäinen on sellainen enemmän pysähtymisen ja rauhoittumisen juhla – ja paljon pienemmällä vaivalla. Tai niin sen ainakin pitäisi olla. Meillä valitettavasti työjutut sotkevat aina näitä vapaita, joten luovitaan tämäkin juhla vähän soveltaen.

Täällä meillä koettiin eilen ihan kunnon takatalven tuleminen, mutta jostain syystä se ei nyt latistanut keväistä mieltäni ollenkaan. Toki ärsyttää, kun kuivat tiet muuttuivat taas sohjoksi ja lentäväksi kuraksi, mutta muuten kevään tuleminen ei noin henkisesti ottanut yhtään takapakkia. Tosin ehdin jo kuvitella pääsiäisenä viipottavani uudessa trenssissäni, mutta jätetään ne haaveet sitten vaikka vapulle. Hassu juttu, mutta tuo hiusten pätkäisy jotenkin vaikutti myös kevätfiilikseeni. Helppous ja keveys ovat edelleen miellyttäneet, eikä kaduta kyllä lyhempi kuontalo ollenkaan. Pesusta viimeistelyyn hiusten kanssa on nyt vain niin paljon helpompaa. Jotakin hiusjuttuja voisin teille tänne muutenkin rustailla. Lähinnä vinkkejä näihin helppoihin kampauksiin ja tuotteisiin, joilla saa aika näppärästi sähköisetkin hiukset kuriin.

beso 3beso 6beso 1

Kevät ja kesä on aina sellaista aikaa, jolloin sisältäni herää pieni hippityttö, joka kietoo ranteeseensa paljon erilaisia koruja. Nämä kolme ovat tosin jo viime syksyltä, mutta ovat olemukseltaan juuri sitä sellaista keväistä semihippiä. Korut sain blogin kautta ja ne ovat merkkiä BESO Helsinki. Suomalaista käsityötä, eli siinäkin mielessä näitä ihan ylpeydellä kantaa ranteessaan. Tuolla BESO Helsingin FB-sivuilla on myyntikorut -kansio, mutta Taru tekee koruja kyllä ihan tilauksesta, eli vaikkei siellä omaa suosikkia olisikaan juuri oikeassa värissä, niin koruja voi tilata myös ihan omien toiveiden pohjalta.

Mutta oli pääsiäisenne sitten vapaata tai työntekoa, toivottelen teille kaikille mukavaa kiirastorstaita. Olkaa varovaisia liikenteessä ja jos syötte suklaata, syökää minunkin puolesta. Se olis nimittäin kohta kolme viikkoa sokeritonta takana. Wohooo!!!! Pakko myöntää, että ihan helppoa ei ole ollut, mutta kun se alun kipu ja särky (kauheat vieroitusoireet) ja himputin kireä pinna oli voitettu, niin sitten onkin sujunut helpommin. Mutta turistaan tästäkin aiheesta vielä enemmän toisella kertaa.

Nyt moit kaikille!

Rannekorut saatu / Beso Helsinki


11 Responses to “Pääsiäisen aloitusta”

  1. Marja says:

    Voi apua miten upealta näytät näissä kuvissa <3 Kauniit korut ja niin keväinen fiilis (siitä sohjosta huolimatta, jessus sitä lunta tuli eilen täälläkin!). Mistä nuo sun housut on? Tosi kivan näköiset leikkauksineen, tahtoo tollaset myös!

    Aurinkoista pääsiäistä sinne suunnalle!

    • No voi apua: Kiitos. 🙂

      Housut on täältä: http://noisymay.com/vero-moda/jeans-solid/nmex-lucy-nw-biker-jeans-noos/10140894,fi_FI,pd.html?dwvar_10140894_colorPattern=10140894_Black
      Olen näitä täällä jo joskus hehkuttanutkin, mutta lähinnä superpitkien lahkeiden vuoksi. Saa näitä toki lyhempänäkin.
      Mulla on kahdet näitä housuja ja olen niitä jo mustan värin palauttajalla pessytkin, kun ovat niin kovassa käytössä. Ihan lempparihousut, suosittelen! 🙂

      Aurinkoa sinnekin ja ihanaa pääsiäistä! Toivotaan, että toi sohjo nyt ymmärtäisi sulaa ja paikat kuivua. 🙂

      • Marja says:

        Ai ne on Noisy Mayt. Tuttu merkki. Ja mulla kanssa melkein kaikissa housuissa liian lyhyet lahkeet joten nuo pitänee siis tilata 🙂 Kiitos vinkistä!

        Täällä toiselle tytölle nousi kova kuume joten pääsiäiseksi suunniteltu mummiukkilareissu vaihtuu kotioloihin. Harmittaa – mutta toisaalta, mulla riittää kyllä täällä kotona tekemistä vaikka kuinka…

        • Juu, edulliset pöksyt ja oikeesti tosi ihanat, että nyt kipin kapin ostoksille. 🙂

          Äh, tuntuu olevan nyt flunssa-aalto liikkeellä. Paranemisia sinne!
          Mulla olis kanssa kotona vaikka mitä tekemistä. Pari lipastoa ja vaatehuone on odottanut siivousta jo pitkään, puuuh! 😀 Vähän olis tarkoitus taas lasten kanssa mennä T:n mukanakin, niin tulis sitä kuuluisaa “perheaikaa” edes hiukan pääsiäiseen. 🙂

  2. LS says:

    Moikka!
    Mä kysyn nyt sitten tuosta kauniista lintukorusta, mistä niitä saa?
    Kaunis olet kevyissä hiuksissa ja kesäisessä topissa! Kyllä se kevät ja kesäkin sieltä saapuu.
    Hyvää pääsiäistä!

    • Lintukoru on Pernille Corydonin, ja Nougatista. Tää on siis samaa, kuin ne mun synttärikorvikset, jotka ei kuvissa näy. 🙂

      Ihanaa pääsiäisenaikaa sinne teille! Josko se kevätkin taas jatkaisi tuloaan. 🙂

  3. himpsis says:

    Hyvää pääsiäistä!:)

    Ja asiasta kukkaruukkuun kirjaimellisesti…miten kauan sinulla on jo tuo kuvassa näkyvä oliivipuu ollut? Minä ostin tällä viikolla vähän pienemmän version parin vuoden pähkäilyn jälkeen, mutta katsotaan, miten käy. Yleensä onnistun tappamaan kaikki muut kasvit paitsi orkideat. 😀

    Hoito-ohjeita oliivipuulle olen tsekkaillut ympäri nettiä ja myös sinun blogistasi. Puun talvehtimista ajatellen mietin jo, että mistä sellaisia kohtuuhintaisia kasvilamppuja voisi ostaa. Olisiko vinkkejä?

    • Voi tuo kuvan oliivipuu ei ole aito! 🙂 Se on Mr Plantin, mutta kovin aidon näköinen kyllä. Oikeasti tuossa muurin lähellä ei kyllä mikään oliviipuu jaksaisi talvehtia. 🙂

      Mutta olkkarissa mulla on oliivipuu, jonka hankin tänne muutettuamme, kun edellinen ei kestänyt muuttoa.
      Oliivipuu tarvitsee kosteutta, valoa ja lämpöä, mutta tosiaan lepokaudella sitä viileyttä voi kompensoida valolla. Meillä onneksi (tässä kohtaa) olkkari on viileä, ja kylmäkin, joten siellä puu menestyy hyvin talven ajan.

      Kasvilamppuja saa ihan sieltä kaupan lamppuhyllystä. Niissä on yleensä jonkin kasvin kuva paketissä, ja teksti “Plant”. Näitä on ledeinä ja varmaan aika paljon vielä myös energiansäästölamppuina.
      Lampun voi sitten laittaa mihin valaisimeen tahansa, mä olen itse tykännyt esim. Ikean jalkalampuista ja klipsivalaisimista, joita voi suunnata tarpeeen mukaan. Jos haluaa rispustaa kattoon ihan oikean kasvivalaisimen, niitä löytyy sitten alan liikkeistä (puutarha/sänkö). Mulla on itselläni yksi Nelson Gardenin, ja se on aika hieno. Sellainen musta ja melko moderni.:)

  4. Isla says:

    Kauniita kuvia ja yksityiskohtia.

    Auringonsäteitä viikonloppuusi!

  5. Kristiina says:

    Olet kyllä ihana kaunotar!!! Kuviasi on kyllä ilo katsella, siis kaikkia kuvia blogissasi. Muutenkin suurkiitos ihanasta, arkea ja mieltä piristävästä blogista, aina ihanaa tulla tänne!

    Mulla vaihtui yllättäen pääsiäisen vietto sairasteluun, joten täältä sängynpohjalta käsin haeskelen keväisiä fiiliksiä blogien maailmasta:D Hyvää pääsiäistä teille!

Kommentoi