Kutsu kauneuteen ja Sokos-lahjakorttiarvonta

09.3.2016

Sokoksen, jo monille tutut, Kutsu Kauneuteen -tarjouspäivät ovat siis jälleen käynnissä! Etuja kosmetiikasta ja kauneustuotteista on tarjolla aina tämän viikon sunnuntaille asti Sokoksella, Emotionilla ja Sokoksen verkkokaupassa.  Itse olen mukana Kutsu kauneuteen kampanjassa Sokoksen ja Indiedaysin yhteistyön myötä, ja sain tehtäväkseni vinkata omat suosikkini kosmetiikkavalikoimista. Postauksen lopussa on myös kiva arvonta, eli kannattaa pysyä linjoilla. 🙂

kutsu kauneuteen 1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska mulle itselleni ainakin kosmetiikkaosastot on vähän kuin karkkikauppoja, valitsin omia lemppareitani kolmessa eri kategoriassa, jottei homma lähtisi täysin lapasesta.

Meikin hintabongaukset ja suosikit:

Yves Saint Laurent Touche Éclat -valokynä on klassikkojen klassikko, joka on kuulunut jo useamman vuoden meikkipussini vakiosisältöön. Tämä tuote on sekä suosikkini, että hintabongaus, sillä silloin kun luottotuotetta saa edullisesti se kannattaa ostaa varastoon vanhan loppumista odottelemaan. YSL:n valokynää multa itseltä löytyykin lähes aina avaamaton pakkaus käytössä olevan lisäksi. Käytän itse sävyä 2, joka alkuperäiseen (siihen ensimmäiseen valokynään) verrattuna myös peittää pikkuisen. Lämmin sävy antaa kyytiä tummille silmänurkille, mutta toimii kulmaluulla, amorinkaarella ja silmän ulkonurkassa ihan yhtä hyvin.

Toinen saman kategorian tärppi on Lumenen Gel Effect -kynsilakat. Jos olet kova kynsien lakkailija, ja etsit edullisia mutta hyviä lakkoja, nämä ovat se juttu. Kevään uutuussävyistä löyttyy ihania pastelleja, mutta mukana on myös klassisempia sävyja ja tummaa punaista. Gel Effect -lakkoja meillä on kylppärin laatikossa mitä erilaisimmissa sävyissä ja glitterillä tai ilman. Nämä ovat nimittäin meillä käytössä myös satunnaisesti Klaaran hemmotteluun ja erityisiin tyttöjenhetkiin.
kutsu kauneuteen 3

Ihonhoidon luottotuotteet ja uutuudet:

Tähän kategoriaan valitsin yhden tuotteen, joka on sekä uutuus, että luottotuote. Nimittäin uudistuneen Lumenen Bright Now -sarjan  360° -silmänympärysvoide.
Näistä Bright Now -tuotteista kirjoittelinkin jo tovi sitten, ja tosiaan koko sarja on nyt Kutsu kauneuteen -kampanjan ajan myynnissä edulliseen hintaa. Suosittelen edelleen kokeilemaan tätä voidetta, joka sopii niin silmän alaluomelle, kuin yläluomellekin, ja toimii myös meikin alla älyttömän hyvin.

Kevään herkulliset uutuudet:

Olen itse kosmetiikankäyttäjänä vähän jumittujaluonne, joten tämän kategorian kanssa olen luonnollisesti aika innoissani. Mulla on kuitenkin ollut etsinnässä hyvä irtopuuteri, joka pakkauskooltaan peittoaisi Chanelin puuterin, sekä pohjustustuote, joka saisi tasoitettua ihon pinnan ja auttaisi meikin kestävyydessä.

Luulin aikoinani, rasvaisen ihon kanssa kärvistellessäni, että ainoastaan rasvoittuva iho saa meikin katoamaan kasvoilta päivän mittaan. Tuolloin kokeilin jos jotakin primeria, jotta meikki ei muuttuisi öljyiseksi mössöksi päivän aikana. Kun rasvainen iho sitten muuttuikin kuivakaksi, olin ihmeissäni, kun meikki ei silti kestänytkään kasvoillani  kuten olin ajatellut. Tiedätte varmasti tunteen, kun kotoa lähtiessä naama näyttää ihan hyvältä, mutta muutaman tunnin päästä vilkaistessa tuntuu, kuin meikkivoide olisi kadonnut tuhkana tuuleen. No, hyvä primer on ollut etsinnässä jo pitkään ja nyt päätin kokeilla Diorin Forever & Ever Wear -pohjustustuotetta. Tuote lupaa juuri toivomiani asioita, eli tasoittaa ihon pintaa ja auttaa meikkiä kestämään.

No entä miten kävi? Hellelujaa, tämä tuote on mahtava! Koska kyseessä oli aika hintava meikkipussintäydennys, ajattelin, että tämä hienous kuuluu sitten vain erityisiin tilaisuuksiin. Ja pah, kun pari kertaa olin tuotteen testannut, päätin, etten halunnut lähteä minnekään ilman sitä. Mikään pohjustustuote ei ole koskaan toiminut näin hyvin. Täydellinen pohja meikille!

Entä puuteri? Olen tosiaan käyttänyt Chanelin irtopuuteria, joka on laadultaan sekin huippu, mutta pakattu hirmuisen isoon rasiaan, jonka kuljettaminen on vähintäänkin työlästä. Tämä Diorin Diorskin Forever -irtopuuteri siis houkutti minut liikkeelle (myönnetään) vain pienemmän rasiansa vuoksi. Mutta, en sitten tiedä johtuuko se hyvästä siveltimestä ja puuterirasian näppärästä verkkomekanismista (sutia pyöritetään kevyesti verkon päällä, ja se annostelee älyttömän hienojakoista puuteria siveltimeen ohuesti), vai voiko puutereilla olla näinkin iso ero, mutta tämä taisi oikeasti kiilata kestosuosikkini edelle. Vähän kuin ei olisi puuteria ollenkaan, mutta silti meikki kiinnittyy, ja se meikkivoiteen pinnan suurin kiilto häipyy luonnollisesti. Tykkään tästäkin oikeasti tosi paljon!

kutsu kauneuteen 2

Kaikki muut tuotteista löydät Sokoksen verkkokaupasta, mutta Diorin tuotteet ovat myynnissä vain myymälöissä. Huomaathan myös, että joka päivälle on oma erikoistarjouksensa, eli esimerkiksi tänään tärppinä on Diorin Capture XP Eye Cream -silmänympärysvoide.

Ja sitten se arvonta!

Itseäni jäi vielä kutkuttamaan sekä Diorin Forever -meikkivoide, että YSL:n Touche Éclat Le Teint -meikkivoide. Kumpaakin noista haluaisin päästä testaamaan. Mutta kerro sinä minulle mitä kosmeetiikka/kauneustuotetta itse tahtoisit kokeilla Kutsu Kauneuteen -tarjoustuotteiden joukosta. Vastaamalla kommenttiboksiin, voit voittaa 50 euron lahjakortin Sokokselle.

Jätä kommenttisi viimeistään perjantaina 11.3. ja olet mukana arvonnassa!


240 Responses to “Kutsu kauneuteen ja Sokos-lahjakorttiarvonta”

  1. Päivi says:

    Jokin meikkivoide voisi olla kokeilun kohteena. Olen niin huono niitä käyttämään, niin jos vaikka löytäisi itselleen sellaisen vakituiseen käyttöön.

  2. Sandi Österlund says:

    Pitäisi heti päästä kokeilemaan ikisuosikkisarjasta, anti-age, atoopikkona minulle sopivat uudenuutukaiset lisätuotteet sarjaan loistavia LUMENEN Bright now Vitamin C-tuotteita eli HYALURONITIIVISTE, 360o silmänympärysvoide sekä vielä Sleeping Creme, nämä haluaisin ihan hirmusti heti käyttöön nyt alkukevääksi:)

  3. Piia Ovaskainen says:

    Mie olisin kovasti hyvän silmänympärysvoiteen tarpeessa! Terkuin, Viivu 🙂

  4. Anu says:

    Tuo Lumenen silmänympärysvoide olisi kokeilemisen arvoinen ja toisena haluaisin kyllä kokeilla tätä sinun kehumaasi Diorin Forever & Ever Wear -pohjustustuotetta.

  5. Riitta Lehtonen says:

    Olen joskus aikaisemmin käyttänyt Diorin silmänympärysvoidetta ja nyt olisi kiva päästä kokeilemaan tuota Capture voidetta.

  6. Sanna says:

    Tuo Diorin irtopuuteri kuulostaa niin houkuttelevalle , että sitä olisin innoissani testaamassa!

  7. Elena Ronkainen says:

    Sensein maskara joka oli tarjouksessa, sen voisin kipaista hakemassa, joskus kokeillut heidän maskaraa ja jäi hyvä fiilis siitä, myös diorin kaikki ihat tuotteet joita ei normaalisti raaski ostaa…

  8. jaana says:

    lumenen kynsilakkoja olisi tarkoitus testata

  9. Riikka says:

    Vinkistäsi kävin ostamassa Lumenen Bright now 360′ silmänympärysvoiteen. Ehkäpä haluaisin kokeilla saman sarjan hyaluronitiivistettä, jota ei kaupassa vielä silloin ollut.

  10. Outi H says:

    Meikkivoide olisi sellainen jota voisin kokeilla.

  11. Tuija says:

    Hyvä pohjustusvoide tulisi tarpeeseen eli ehdottomasti kokeilisin tuota mainisemaasi Diorin pohjustustuotetta 🙂

  12. Minullakin on hakusessa hyvä irtopuuteri eli haluaisin päästä kokeilemaan tuota Diorin puuteria:)

  13. Pippanen says:

    Sensain maskara on loppu ja uusi pitäisi hankkia. Se on kaikkein paras tälläiselle itkusilmälle.

  14. Elisa says:

    Valokynää haluaisin testata!

  15. Anu says:

    Moi
    Haluaisin kokeilla niin monia. Omistan aika pienen meikkipussin mutta ehkä eniten haluaisin koittaa Diorin valokynää.
    Iloista keskiviikkoa!

  16. Lotta-Mari says:

    Hyvä meikkivoide ja irtopuuteri kiinnostaisi kyllä! Valokynäkin pitäis hankkia pitkästä aikaa meikkipussiin.

  17. Sari says:

    Lumenen kynsilakkaa!

  18. Pia L says:

    Ehdottomasti Yves Saint Laurent Touche Éclat -valokynä! =)

  19. Minä kokeilisin mielelläni tuota YSL:n valokynää. Tähän mennessä käytössä on ollut vain Lumenen kynä ja sekin alkaa olla lopuillaan. Mielelläni kokeilisin välillä jotain uutta! 🙂

  20. Tiinuska says:

    Oi, olisi niin monta tuotetta mitä olisi ihan testailla… mutta ainakin listalle pääsee Lumenen Bright Now -sarjan 360° -silmänympärysvoide.

  21. Noora says:

    Diorin pohjustusvoidetta haluaisin päästä kokeilemaan kun vielä en ole tarpeeksi hyvää löytänyt

  22. Tsinnia says:

    haluaisin kokeilla noita LUMENEN Bright now Vitamin C-tuotteita, josko niistä löytyisi iholleni oikeanlaiset tuotteet estämään tätä rupsahtamista 🙂

  23. Julia says:

    Kotimeikkiin haluaisin jonkun sävyttävän kosteusvoiteen, jonka voisi nopeasti sutasta naamaan. Pitääpä mennä liikkeeseen kysymään neuvoa. 🙂

  24. Niina says:

    No tuota pohjustusvoidetta kyllä houkuttelis kokeilla! Liiankin tuttua tuo meikin katoaminen :p

  25. Ina says:

    Haluaisin kovasti testata Sensain Fluid finish meikkivoidetta! 🙂

  26. seija says:

    Hei, kiva kirjoitus!
    Ja onnea synttärisi johdosta tyttönen!
    Minä olen puuterin vähäinen käyttäjä kuivan ihoni takia, koska pelkään ihon kuivuvan entistä enemmän. ja siksi hyvälaatuinen puuteri kiinnostaa.
    Seija

  27. Katja says:

    Höyrysinkin parhaat Sokkarin löydöt tänään blogiin eli Biothermin kaikki setit! 🙂 Nyt olisi kivaa voittaa lahjakortti, sen verran menikin rahaa eilen. 😀

  28. Paula says:

    Hei! Mulla ei ole koskaan ollut valokynää! Sen haluaisin päästä kokeilemaan

  29. Tuikku says:

    Lumene Bright Now tuotteita haluaisin kokeilla 🙂

  30. Anne says:

    tuo puuteri alkoi houkuttaa, Diorin hyllylle siis

  31. Jonna says:

    Lumenen uusi bright now-sarja kiinnostelisi täällä kovasti sekä ysl:n valokynä.

  32. Katja says:

    Hyvä,kestävä ja peittävä meikkivoide olisi hakusessa!

  33. Maria says:

    Diorin meikinpohjustus, koska sama ongelma täällä. Meikki katoaa parin tunnin jälkeen jonnekin ja naama näyttää kiiltävältä ja ei niin siistiltä. 🙁

  34. Essi says:

    Minä kokeilisin mainitsemiasi Diorin pohjustustuotetta ja puuteria. Ensinnäkin kärsin juuri samasta meikkivoiteen ihmehaihtumisesta, enkä ole löytänyt vielä siihen auttavaa tuotetta. Tämänhetkinen puuterini puolestaan on sellainen, että iho näyttää samealta ja tukkoiselta laiton jälkeen, mutta tunnin-kahden jälkeen kiiltää. Siis ei hyvä! Kivipuuterini vieläpä hajosi, joten joudun murskaamaan puuterihuiskun toisella päällä paloja hienoksi jauheeksi. Hehe, kylläpä meikkausrutiinini kuulostaa ammattimaiselta ja toimivalta… :p

  35. Heini says:

    Olen nyt käyttänyt melkeinpä ainoastaan BB-voidetta, mutta kiinnostaisi kokeilla jotain uutta meikkivoidetta, kuten vaikka Lancôme Teint Miracle meikkivoide SK15.

  36. MinnaM says:

    Lumenen 360o-silmänympärysvoide olisi hankintalistalla.

  37. Outi says:

    Äähh – tiedän niin tuon rasvaisen ihon ongelman kun meikki vaan tuntuu katoavan johonkin! Kiitti hyödyllisestä vinkistä ja lahjakortin sijoittaisin mielelläni Diorin Forever & Ever Wear -pohjustustuotteeseen. Pitäisikin lähteä päivittämään meikkipussukan sisältöä, oikein ärsyttää miten sitä nuukailee itseensä panostamiseen näin pikkulasten kotiäitinä!

  38. Anna-Mari says:

    Tarvisin herkän ihon tuotteita, perusvoiteesta lähtien.

  39. Anna-Mari says:

    Tarvisin herkän ihon tuotteita, perusvoiteesta lähtien.

  40. Johanna says:

    Noita Lumenen bright now -sarjan tuotteita haluaisin itsekin testata. Ymmärtääkseni hinta-laatu on enemmän kun kohdallaan. 🙂

  41. Minttu says:

    Diorin pohjustustuotetta haluaisin kokeilla:)

  42. marika says:

    Hei, Diorin meikinpohjustus olisi ehdottomasti saatava 🙂

  43. SP84 says:

    Irtopuuteri rupesi kiinnostelemaan eritoten. 🙂

  44. Sarppa says:

    Tuo diorin pohjustus tuote alkoi nyt kyllä kiinnostamaan 🙂

  45. Kirsi says:

    Meikin pysyvyys on ollut minunkin ongelmani, joten tuo Diorin primer lähtisi testiin seuraavaksi. Irtopuuterikin kuulostaa mainiolta tuotteelta 🙂

  46. JennaM says:

    Lancomen Teint miracle lähtisi kokeiluun! 🙂

  47. Eeva says:

    Diorin meikkivoide

  48. ulla aittoniemi says:

    koko päivän kestävä meikkivoide couperosa iholleni

  49. Suffeliini says:

    Puuteri ja valokynä on loppuneet, eli ne olisivat listan kärjessä. 🙂

  50. Maisa says:

    Minua houkuttelisi Escadan uusi kesätuoksu, joka on kovin kehuttu! 🙂 Lisäksi nuo Lumenen kynsilakat houkuttelevat aina..

  51. riikka says:

    Tuo lumenen uusi sarja sekä ihanan kalliilta kuulostava puuteri!

    • Tiina Kaukonen says:

      Diorin uusi meikinpohjustus, meikkivoide ja irtopuuteri. Olen Diorin meikkeihin tottunut ja hyviksi havainnut.

  52. Aino says:

    Minun hankintalistalla seuraavana löytyy mm. Diorin poskipuna (Diorblush) sekä YSLn Poudre Compacte Radiance Perfection Universelle -puuteri. Molemmista olen lukenut hyviä arvosteluja ja haluaisin kovasti testata, mutta budjetti ei toistaiseksi salli.

  53. Riitta Ahola says:

    Kyllä noi meikkivoiteet(Lancome ja YSL) kiinnostaa.Täytyy lähteä ostoksille 🙂

  54. Ida says:

    Diorin meikin pohjustustuotetta haluisin testata :)!

  55. Helena says:

    Lumenen uudet Bright Now -tuotteet olisi kiva saada testiin.

  56. tartsu says:

    YSL:n Touche Éclat Le Teint -meikkivoide

  57. Sinzu says:

    Mua kiinnostais kovasti tuo Diorin irtopuuteri. Sain siitä sellasen paperiläpyskänäytteen, mutta eihän siitä riittänyt edes yhdelle käyttökerralle…

  58. Hyviä tärppejä. Olen myös testaillut tuota Lumenen Bright Now 360° -silmänympärysvoidetta, sitä kun on monessa blogissa ja lehdissäkin kovasti kehuttu -erinomainen hinta-laatusuhde. Näistä tärpeistäsi haluaisin ehdottomasti testata Diorin primeri, koska itsellänikin on etsinnässä täydellinen pohjustustuote.

  59. AP says:

    Kuvastossa huomioni kiinnittyi tuohon Diorin pohjustajaan. Sitä pitää jossain vaiheessa kyllä testata.

  60. elel says:

    Diorin irtopuuterin hinta vähän hikoiluttaa, mutta älyttömän hyvältähän se kuulostaa 🙂

  61. Mustikka says:

    Diorin meikkivoidetta 🙂

  62. Jesper says:

    Meikkivoide ja valokynä olisi tarpeen tällä hetkellä.

  63. mjai says:

    Tuo Lumenen sy-voide!

  64. K says:

    Tuo YSL:n valokynä kiinnostaa todella! Niin monelta kuullut siitä pelkkää hyvää palautetta.

  65. marika.t says:

    Yves Saint Laurent Touche Éclat -valokynä 🙂

  66. Tuula says:

    Diorin pohjustustuote, meikkivoide ja puuteri kiinnostaisi.

  67. MinnaS says:

    Lumenen silmänympärysvoide on vielä kokeilematta. Se kiinnostaa.

  68. pimassou says:

    YSL valokynää.

  69. Tintti says:

    Haluaisin testata jotain ihanaa uutta meikkivoidetta esim. juuri YSL Touche éclat le teint:iä tai sitten YSL:n uutta huulipunaa, joka oli tarjousesitteessä.

    Mukavaa kevään alkua! 🙂

  70. Maisa says:

    Ehdottomasti YSL:n valokynä koska kärsin tosi tummista silmänalusista!

  71. s says:

    tuota diorin primeria! 🙂

  72. A says:

    Itse ostan tarjouksesta usein luottotuotteitani, mutta tällä hetkellä mikään lempituotteeni ei ole lopussa, joten voisin mielenkiinnolla lähteä kokeilemaan jotain uutta selektiiviseltä puolelta. Esittelemääsi Diorin puuteria voisin kokeilla!

  73. Ikke says:

    Tahtoisin testata Lancômen uutuustuotetta, Juicy Shakeria!

  74. Alli says:

    Irtopuuterille olisi kova tarve ja itseasiassa mulla ei ole Diorilta kuin yksi huulikiilto! Haluaisin siis kokeilla irtopuuteria.

  75. Sari Ylitalo says:

    YSL valokynän tarviis ostaa ja Diorin jauhepuuteri kuulosti hyvälle.

  76. Nelli says:

    Lumenen Bright now- tuotteet haluisin testata 🙂

  77. Hanna says:

    Hei Emilia!
    Tuo YSL:n valokynä on ollut jonkinaikaa ostoslistalla ja ehdottomasti haluaisin sitä kokeilla, koska olen kuullut siitä pelkkää positiivista 🙂 Toivottavasti arpaonni suosisi kerrankin! Ihanaa kevättä 🙂

  78. Päivi says:

    Diorin pohjustajaa olisi kiva kokeilla, samoin Lumenen uutuuksia.

  79. Sanna says:

    Diorin pohjustajaa täytyy testata, kiinnostuin kun kerroit siitä ja kehuit tuotteen sopivan kuivalle iholle.

  80. VirpiM says:

    Lumene Bright Now 360° silmänympärysvoidetta voisin testata.

  81. Marika says:

    Rasvaisen ihon omaavana palan halusta päästä kokeilemaan Diorin meikinpohjustusvoidetta sekä meikkivoidetta.
    Luminen gel kynsilakat ovat myös uusi tuttavuus.
    Lauantaina on tärppinä luottoripsariluottoripsari ja sitä pitää ehdottomasti hakea.
    Värikästä kevättä ja onnea, niin minulle kuin muillekin, arvontaan.

  82. Sini says:

    Tuo Diorin irtopuuteri kiinnostaisi! 🙂

  83. Suvi says:

    Itsellä olisi tarve myös hyvään pohjustusvoiteeseen. Joten tuo Diorin kuulostaa hyvältä. Samoin tuo irtopuuteri 🙂

  84. Meri says:

    Lumenen Gel Effect kynsilakat ovat huippuja!

  85. Mini says:

    Diorin pohjustusvoide ja irtopuuteri lähtisivät kokeiluun!

  86. Henna says:

    YSL valokynä ehdottomasti!

  87. SAMP says:

    Lancomen juicy shakeria olisi kiva kokeilla, herkulliset värit!!

  88. Lena says:

    YSL valokynä on hyväksi todettu 🙂

  89. Päivi says:

    Lumenen kynsilakat ja ysl valokynä kiinnostavat!

  90. Milla says:

    Tota YSL valokynää olisi kiva kokeilla tai diorin meikkivoidetta. 🙂

  91. Hennariikka says:

    Lumenen Bright Now hyaluronihappo-seerumi tulisi kokeiluun 🙂

  92. Anne.H says:

    Hei. Hankkisin lahjakortilla YSL-valokynän tai meikkivoiteen.

  93. Riinukka says:

    Diorin pohjustustuote kiinnostaa ja hankintalistalla on hyväksi jo havaittu kestosuosikki sensai 38 mascara.

  94. Satu Aho says:

    Diorin irtopuuteria olisi ihana kokella.

  95. Laura says:

    Diorin irtopuuteri kiinnostais! 🙂

  96. Ripi says:

    Diorin pohjustusvoidetta testaisin mielelläni!

  97. Hanna says:

    Lumenen uutuus sarjaa haluaisin kokeilla:).

  98. Jenni says:

    Lumenen blur-meikkivoidetta ja kasvorasvoja 🙂

  99. Veera says:

    Moikka! Haluaisin saada testiin lumenen uuden meikkivoiteen ja samaan sarjaan kuuluvan pohjustusvoiteen:)

  100. Tiffany says:

    Lancôme Teint Miracle meikkivoide (koska etsin vielä sitä oikeaa). Lisäksi Lumenen Lumene Arctic SPA vartalokuorinta kiinnostaa, koska suihkugeelinä ja vartalovoiteena tuote on ihana. Kuorinta vielä kokeilematta ja hyväksi havaitsematta 😀

  101. Lea says:

    Lumenen Gel Effect lakat!

  102. Marjatta says:

    Diorin uusi pohjustusvoide! 🙂

  103. Neaa says:

    YSL:n valokynää olisi ihana päästä testaamaan koska minulla on todella tummat silmänaluset!

  104. Suski says:

    diorinin meikinpohjustus!

  105. Riitta says:

    Dior meikinpohjustus vois olla kiva kokeilla.

  106. Niina says:

    Diorin pohjustusvoide kuulostaa kyllä kokeilun arvoiselta 🙂

  107. petra says:

    Sensai Cellular Performance Emulsion II, vaikuttaa hyvältä 🙂

  108. Sara says:

    Diorin Diorskin Forever -irtopuuteri!

  109. Johanna L says:

    Diorin pohjustustuote on itsekin pakko testata

  110. Tiina says:

    Diorin meikinpohjustus!!

  111. Tiina says:

    Diorin meikinpohjustus ois kiva!!

  112. Sarp says:

    Ehdottomasti Diorin meikkipohjustusta.

  113. Laura says:

    Tuota Diorin meikkipohjaa sekä puuteria haluaisin ehdottomasti päästä testailee, josko ne vaikka piristäisivät ihon taas kevääksi täältä raksapakumme keskeltä 😉

  114. Fansku says:

    Lancomen La Vie Est Belle -hajuvesi lähtisi _ehdottomasti_ mukaan!

  115. Katih says:

    Tuo Diorin pohjustusvoide kuulostaa kiinnostavalta, sitä haluaisin kokeilla!

  116. Donja says:

    kaikki Sensain tuotteet

  117. Ulla says:

    Irtopuuteri hakusessa, voisin kokeilla tuota Dioria!

  118. Anni says:

    Diorin puuteri houkuttais aikalailla :p

  119. Anna says:

    Diorin meikinpohjustus, meikkivoide ja puuteri. Tää vois olla täydellinen trio! 🙂

  120. Minna says:

    Diorin meikinpohjustusvoide.

  121. Anette says:

    Valokynää en omista ja sellainen pitäisi ostaa. Lumenen kynsilakoista tykkään. =)

  122. Anni says:

    YSL-valokynä on monien suositusten perusteella todella hyvä -tekisi mieli kokeilla!

  123. Timotei says:

    YSL:n valokynää olisi siisti testata!

  124. hanna says:

    Estée Lauderin silmänympärysvoiteet New Dimension Firm + Fill Eye System

  125. Kinuski says:

    Varmaan kehumasi pohjustusvoidetta tai YSL:n uudistettu meikkivoidetta. 🙂

  126. Anna says:

    Tahtoisin kokeilla paljon kehuttua Yves Saint Laurent Touche Éclat -valokynää. 🙂

  127. Leena says:

    Diorin meikinpohjustusvoide on minulle uusi tuttavuus, sitä haluaisin kokeilla!

  128. Helene says:

    Tuota kehumaasi Diorin Forever & Ever-pohjustusta olisi huippua testata!

  129. Anis says:

    Vielä en ole päässyt Yves Saint Laurentin Touche Éclat -valokynää testaamaan, se houkuttelisi kovasti.

  130. Katariina M says:

    Clarinsin Shaping Facial Lift kiinteyttävä seerumi:kokeilin tänään Sokoksella ja ihastuin 🙂

  131. Sanni says:

    Diorin meikinpohjustus kuulostaa lupaavalta. Mukana arvonnassa, jospa sitä saisi starttirahaa ostoksille;)

  132. Riikka Rosalie says:

    Lumenen silmänympärysvoide ja ysl.n valokynä. Panda-rinkulat pois silmien ympäriltä

  133. Aidafoun says:

    Haluaisin kokeilla Biotherm Skin Best Wonder Mud Mask kasvonaamiota 🙂

  134. Pauliina says:

    Tuo Diorin Forever & Ever Wear -pohjustus alkoi houkuttelemaan kovasti!! Ehdottomasti valitsisin siis sen. Keväällä edessä nimittäin yo-juhlat, joten se päivä jos mikä vaatii mahdollisimman hyvän pohjustusvoiteen. Voi kunpa se pelastaja olisi tuo!

  135. Minna says:

    Meikinpohjuste on jo kokeiltu ja hyväksi testattu. Ehkä tässä iässä tuo valokynä voisi vihdoin päästä kokeiluun 🙂

  136. Annika says:

    YSL Touche Éclat -valokynä olisi kyllä aivan varmasti kokeilun arvoinen!

  137. Hankkisin ehdottomasti tuon kehumasi Diorin pohjustustuotteen! Kuvailusi parissa tunnissa naamalta katoavasta meikkivoiteesta kuulosti nimittäin varsin tutulta…

  138. Mira says:

    Diorin pohjustusvoide, ehdottomasti 🙂

  139. Lea V says:

    Tuo YSL valokynä kiinnostaisi.

  140. Marika says:

    Diorinin meikinpohjustus ja YSL valokynä 🙂

  141. iituliina says:

    Juuri tänään itseäni peilistä tölläillessä mietin, että valokynä varmaan ois fiksu hankinta, eli tuo YSL:n voisi mennä kokeiluun!

  142. HannaKoo says:

    Oi tuota Diorin irtopuuteria olisi kiva päästä testaamaan! 🙂

  143. Maiju p says:

    Dior meikinpohjustus 🙂

  144. eevi says:

    Biothermin ihonhoitotuotteet tulisivat tarpeeseen.

  145. Soja Forslund says:

    Haluaisin ehdottomasti kokeilla Diorin Forever & Ever Wear -pohjustustuotetta. 🙂

  146. Elina says:

    Ehdottomasti haluaisin päästä testaamaan Diorin meikinpohjustusvoidetta ja Lumenen gel effect-lakkoja 🙂
    Mukavaa viikkoa!

  147. Helinä says:

    No toi pohjustusvoide on ollut jo tovin hakuisessa… eli kokeiluun Diorin Forever & Ever Wear! 🙂

  148. jenya says:

    Lumenen gel effect lakat!

  149. Minna Ahonen says:

    Hyvä pohjustustusaine olisi ihana löytää!!!

  150. Kati says:

    Ehdottomasti haluisin testata tuota Diorin pohjustusta, sillä mulla on sama ongelma kuin sulla ja vielä en ole löytänyt ratkaisua asiaan 🙂

  151. Airiina says:

    Diorin uusi pohjustusvoide on todella hieno tuote.

    • Johanna says:

      Eiköhän sitä pikkuhiljaa olisi aika siirtyä anti-age tuotteisiin…hyvä aloitud vlisi olla esimerkiksi Clarins Multi-Active Day Cream Dry Skin

  152. Hennajenniina says:

    YSL valokynä on ehkä seuraava ostos.

  153. Peppinen says:

    Hugo Boss tuoksu

  154. Ellu says:

    Heips! Minulla käytössä Diorin pohjustus sekä irtopuuteri ja voin kertoa tuotteiden olevan tosi huippuja,suosittelen. Irtopuuteria voi kuljettaa myös meikkipussissa mukana erikoissihdin ansiosta eli ei ole pitkin meikkipussia. Wonder mud lähtisi testiin jos saisi valita♥♥ (Biotherm)

  155. Justiina says:

    YSL valokynä

  156. Johanna P. says:

    Itsellä myös hakusessa hyvä irtopuuteri, joten tuota Diorin Diorskin Wear -irtopuuteria tahtoisin kokeilla!

  157. Elise H. says:

    Haluaisin testata Lumenen Gel Effect -lakkojen uusia sävyjä 🙂

  158. Kaura says:

    Diorin porjustusvoide kiinnostaisi tai Biotherm ihonhoitotuotteet.

  159. Hannah says:

    YSL:n valokynä kiinnostaa!

  160. Emilia says:

    Haluaisin ainakin päästä testailemaan Shiseidon Cleansing Oil -puhdistusöljyä. Mun iho kaipaa hellävaraista puhdistusta ja kosteutusta, joten tuon tuotteen uskoisi toimivan mulle! 🙂

  161. Susci says:

    Jonkun seerumin haluaisin, mutta laivallakin jäivät hyllyyn, kun hinta hipoo satasta.
    Tämän lahjakortin avulla voisin sen ostaakin :).

  162. Suvi says:

    Voi mitä ihanuuksia! Haluaisin päästä kokeilemaan Shiseidon yönaamiota, mutta jos näistä pitäisi valita olisi suosikkini tuo Diorin pohjustaja!

  163. Virpi Leinonen says:

    Meikkivoide hukassa.

  164. Haiha says:

    Joku kehui minulle YSL: peitevoidetta. Jos se olisi hyvä (en ole vielä testannut), ostaisin sen tai sitten, jos löytyisi joku vielä tehokkaampi aine oikeasti tummia silmänalusia peittämään, sitten sitä. Ostin vastikään YSL:n valokynän, mutta se ei kyllä valitettavasti riitä peittämään tarpeeksi silmänalusiani, vaikka muuten ihan kivalta vaikuttaakin.

  165. Jenni says:

    YSL valokynä 🙂

  166. Laura says:

    Tuota YSL:n valokynää kiinnostaisi kyllä kokeilla!

  167. RoosaO says:

    Ainakin lumenen long wear blur meikkivoide, kun vanha on lopussa, huipputuote!
    Lisäksi joku noista hajuvesistä 🙂

  168. Aila says:

    Tummiin silmänalusiin valokynää voisi kokeilla.

  169. Paula says:

    Lancome teint miracle meikkivoidetta olisi kiva päästä kokeilemaan 🙂

  170. Heidi says:

    Tuo YSLn puuteri houkuttaa. Ihonhoidossa käytän Dr Hauchka tuotteita. Ruusuvoide on paras

  171. Sonja says:

    Houkuttelisi kokeilla klassikkoa Guerlainin Meteorites-puuteria, joka toisi hohtoa iholle 🙂 Olen tykännyt erittäin paljon saman sarjan Baby Glow -meikkivoiteesta.

  172. Päivi Louneva says:

    Hei!

    Ehdottomasti haluaisin päästä kokeilemaan Diorin tuotteita, sekä Lumenen uutta 360 silmäsympärysvoidetta. Yleensä käytän apteekin kosmetiikkaa, mutta vaihtelen niitäkin.

  173. klaara says:

    Diorin pohjustusvoidetta haluaisin päästä testaamaan.

  174. Miia says:

    Lumenen Bright Now 360° -silmänympärysvoidetta haluaisin kyllä testata

  175. Paltsu says:

    Guerlain Metéorités Compact Powder kivipuuteri, korostustuotteita kun ei vielä meikkipussista juurikaan löydy 🙂

  176. Janina says:

    Toimiva pohjustusvoide on ollut hakusessa jo pitkään, tuo Diorin tuote alkoi kiinnostamaan 🙂

  177. Minna says:

    YSL:n valokynäklassikkoa olisi ihana saada kokeilla!

  178. Mari Vee says:

    Guerlainin eye primer ja Lancomen Juicy Shaker huuliöljy kiinnostaisi.

  179. Anne says:

    Hugo Bossin hajuvesi.

  180. Jaana says:

    Ehdottomasti kokeiluun menee toi Diorin pohjustusvoide ja YSL valokynä vois myös olla hyvä tärppi! Kiitti vinkeistä! 🙂

  181. Jutta V says:

    Olen jo pitkään etsinyt hyvää pohjustusvoidetta. Dior vielä testaamatta 😉

  182. dd says:

    Haluaisin kokeilla Cliniquen päivävoidetta.

  183. jessika says:

    haluaisin kokeilla jotain uutta ripsaria,jotain kalliimpaa laatumerkkiä

  184. Jaana says:

    Diorin irtopuuteria ois kiva koklata. Mukaan arvontaan 🙂

  185. Maija says:

    Pohjustustvoide, ehkä Diorilta. : )

  186. jtta says:

    Lancômen Juicy Shaker -huuliöljy on varastanut sydämeni täysin.

  187. Maria says:

    Hyvä pohjustustuote on hakusessa ja valokynäkin kiinnostaisi.

  188. alisa says:

    Shiseidon Cleansing Oil olisi minun valinta 🙂

  189. Jeni says:

    Itseäni kiinnostaisi nuo Lumenen Gel Effect -kynsilakat 🙂

  190. Jnita says:

    Haluaisin tarjoustuotteiden joukosta kokeilla Guerlainin Kisskiss liplift huulipunan kiinnittäjää. 🙂

  191. LauraKI says:

    Diorin puuteria!:)

  192. Ninni says:

    Olen pitkää miettinyt että haluaisin kokeilla urban decayn kulmatuotteitta ja huulipunia!

  193. Susna says:

    Laiska meikkaaja ilmoittautuu.. Haluaisin kuitenkin parantaa tapani ja siksi kaipaisin hyvää pohjustustuotetta ja puuteria 🙂

  194. -Anne- says:

    YSL valokynä 🙂

  195. Maria M says:

    Diorin pohjustusvoide olisi sellainen, jota haluaisin kokeilla

  196. Jenna says:

    Yves saint laurentin huulipunaa haluaisin kokeilla. Olen huono käyttämään huulipunia, mutta haluaisin oppia käyttämään niitä enemmän.

  197. Jarna says:

    Haluaisin kokeilla Lancomen Juicy Shaker huuliöljyä. Sait mut myös kiinnostumaan Diorin pohjustajasta. Mun meikkivoide on Diorskin Nude ja tuo voisi sopia hyvin alle. 🙂

  198. Rmariannas says:

    Juuri aamulla puristin viimeisetkin pisarani meikkivoiteesta, joten uusi meikkivoide olisi hakusessa ja tällä kertaa mieluusti sellainen omalle iholle sopiva. Diorin tuotteita testaisin mielelläni ja etenkin myös valokynää kaipaisin näille väsyneille silmille (kiitos pikkutytön omaan sänkyyn opettelun). 🙂

  199. moonangel says:

    Lumenen Ultra Sensitive ihonhoitopakkaus kiinnostaisi 🙂

  200. Mii says:

    Lumenen gel effect -kynsilakkoja sekä Lumenen wild rose huulipunaa haluisin ainakin testailla.

  201. nalle says:

    Lancomen ystävänä kokeilisin Teint Idole meikkivoidetta.

  202. Veera A says:

    YSL valokynä 🙂

  203. Satu Heikkilä says:

    Lumenen Bright Now-sarjaa haluaisin kokeilla!

  204. Annika says:

    Haluaisin kokeilla juuri tuota Diorin primeriä 🙂

  205. a.p. says:

    Sensain peitekynä

  206. Tintti says:

    Kyllä mä haluaisin kokeilla YSL:n valokynää 🙂

  207. Kaisa says:

    Lumenen uusi huuliöljy ja kehuttu silmänympärysvoide kiinnostaisivat kovasti.

  208. Kirsi says:

    Lancomen meikkivoidetta haluaisin kokeilla. Täydellinen meikkivoide on vielä hakusessa 🙂

  209. Tintti says:

    Shiseidon puhdistusöljy ois kiva 🙂

  210. Krisu says:

    Haluisin ostaa jonkun laadukkaan tumman punaisen huulipunan.

  211. Nina says:

    Diorin irtopuuteri tulisi enemmän kuin tarpeeseen! Tuote joka puuttuu meikkipussista.

  212. Janita says:

    Diorin Diorskin Forever -irtopuuteri, sitä haluaisin kyllä ehdottomasti kokeilla.

  213. Harriet G says:

    Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder puuteri
    Tuo se olisi vasta mahtava saada. Itselläni kun on punoittava herkkä iho jonka aika useasti haluaa saada peittoon.

  214. Nonna says:

    Sensai-mascaraa kaipailisin testiin…

  215. Ellu says:

    Herkän ihon omistajana lahjakortti jolla voisi kokeilla uusia tuotteita tulisi tarpeeseen. ☺

  216. HannaL says:

    Kokeiluun haluaisin Lumenen Bright now-sarjan tuotteita.

  217. viiviK says:

    Sensain ripsiväri tai joku muu tuote olis kiva 🙂

  218. Marja-Liisa says:

    Sensain peitekynää kokeilisin

  219. Jultsi says:

    Haluaisin kokeilla We Care Icon I Love Tigers Nude Palette -luomiväripalettia. Haluaisin opetella käyttämään neutraalin värisiä luomivärejä ihan arjessa 🙂

  220. Pieta says:

    Kyllä se Sensain mascara taitaisi olla kokeilemisen arvoinen.

  221. Jaana says:

    YSL valokynää haluaisin ehdottomasti testata.

  222. Amelie says:

    Olen ikinuori , mutta haluaisin silti kokeilla Sensain anti-age ihonhoitotuotteet.

  223. Pauliina says:

    Tuo mainitsemasi primer alkoi kiinnostamaan…

  224. Minna says:

    Sensain mascaraa olisi kiva testata.

  225. Ninnu says:

    Lumenen Bright Now-sarjaa voisin kokeilla. 🙂 Myös Dior tuotteet kiinnostavat.

  226. Fea says:

    Haluaisin kokeilla kaikkea! Mutta jos yksi noista valttava niin biothermin kasvovoide.

  227. edita says:

    Tuota Diorin Forever & Ever Wear -pohjustustuotetta haluaisin kokeilla!

  228. kati says:

    Ehdottomasti haluaisin kokeilla Estee Lauderin Day Wearia 🙂

  229. Marianna says:

    Shiseidon Perfect Cleansing Oil puhdistusöljyä haluaisin kokeilla. Se voisi sopia iholleni paremmin kuin perinteiset puhdistustuotteet 🙂

  230. Minttu says:

    Diorin irtopuuteri ehdottomasti!

  231. Elina says:

    Sensai Fluid Finish syväkosteuttava meikkivoide voisi toimia talven kuivattamalle iholle. Plussana suojakerroin.

  232. Maija says:

    Sensain peitekynä kiinnostaa 🙂

  233. Katri says:

    Clarins Shaping Facial Lift kiinteyttävä seerumi olisi suosikkini.Toivottavasti onni suosii arvonnassa!

  234. inspirations says:

    Onhan siellä vaikka pitä kiinnostavia, mutta ensimmäisenä haluaisin kokeilla: Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder puuteria.

  235. LeAnn says:

    Monta ihanaa tuotetta olisi, mutta YSLn valokynää olisi mahtava testata. 🙂

  236. Pia says:

    Diorin voide kiinnostaisi 🙂

  237. Katja says:

    Diorin Forever & Ever Wear -pohjustusvoidetta.

  238. Pirjo says:

    Diorin Forever & Ever Wear -pohjustustuote

Kommentoi