B-DAY

08.3.2016

32

Ei paha, oikeastaan tuntuu ihan parhaalta iältä tämäkin.

Aamulla sain mieheni tekemän vihersmoothien, lapset lauloivat ja Tallinnasta (täältä) ostetut pari kassillistakin sai virallisesti avata tänään. Päivä toi mukanaan lisää lahjoja, ihania onnitteluja ja kukkiakin vielä.

Pernille Corydonin Kolibri korvakorut (täältä) olivat lahja minulta minulle, sillä saman sarjan kaulakoru on yksi ehdottomista suosikeistani. Olen huono vaihtelemaan korvakoruja, ja Pernillen niitit ovat jumittaneet korvissani jo ehkä liiankin pitkään. Kevään tullen on kiva vaihtaa, ja lintuaihe sopii ainakin vuodenaikaan.

Palailen huomenna edellisen postauksen kommentteihin. Kiitos niistä, jotenkin tsemppaavaa kuulla myös teidän tarinoitanne.

Mulle tämä päivä on syntymäpäivä, mutta meille kaikille se on myös naistenpäivä. Niinpä toivottelen oikein ihanaa naistenpäivää ja leppoisaa iltaa.


14 Responses to “B-DAY”

  1. Mari Vee says:

    Täällä toinen synttärisankari, joka täyttää 38 v. Onnea synttäripäivänä ja hyvää naistenpäivää.

  2. Paljon onnea! <3 Korvikset on tosi kauniit.

  3. Ansku says:

    Onneaonnea!!!! 🙂

  4. Lumo says:

    Synttärionnea!

  5. Hanne says:

    Syntymäpäivä ja naistenpäiväonnittelut sinulle!

  6. idahhh says:

    Oi ihanaa synttäriä ja naistenpäivää sulle!! 🙂 ♥

  7. Oi, sinäkin olet maaliskuun tyttöjä! Lämpimät onnittelut päivän myöhässä. Toivottavasti sinulla oli ihana päivä, ainakin se alkoi hyvin!

    • Kiitos, vaikkakin näin myöhään. Ja onnitteluja myös sinne, maaliskuun tytölle (oletan?)! 🙂
      Hassu juttu tämä syntymäpäivä tässä aikuisiässä. Eihän sitä varsinaisesti juhlita, mutta on se silti omalla tavallaan erilainen kuin muut päivät. 🙂

Kommentoi