puhelimella kuvattuna

14.3.2016

Ihana ilma, vaikkei läheskään niin aurinkoinen taaskaan, mitä jo odottaisin.

Mulla on tapana kuvailla kännykällä vähän kaikenlaista. Yleensä maisemia ja kasveja, mutta toki käytän puhelimen kameraa nopeana skannerina ja tietysti lasten kuviakin päätyy puhelimen muistiin valtavasti. Aika ajoin pitää siis tuokin kapistus tyhjentää, ja parhaat kuvat arkistoida jatkokäyttöä varten. Tänään puhelimeen tallentui talvisia maisemia lenkkipolun varrelta. Alman kanssa haisteltiin raikasta aamuilmaa ja tutkittiin kevään etenemistä, joka on vielä aika pientä täällä päin.

No mutta, välillä puhelinkuvia blogiinkin. Tässäpä meidän hoodit tänä aamuna!

iphone7iphone3 iphone4 iphone5 iphone6iphone11 iphone8 iphone9 iphone10iphone iphone100

Ja pakollinen selfie tietysti myös. Minä ja Alma. Toinen puhtaampi – ja toinen vähemmän puhdas.

Kivaa uutta viikkoa!


8 Responses to “puhelimella kuvattuna”

 1. Marjah says:

  Ihana koira ja ihana _kevät_ joka selvästi kuvissa jo näkyy! 🙂

 2. Sofié says:

  Voi mikä karvakaveri <3

 3. Katriina says:

  Moikka! Ihana karvakaveri sulla. Onko Alma minkä rotuinen?

 4. Annika says:

  Tämä aika alkaa olla haastavaa koiranomistajalle, lenkin jälkeen on automaattisesti suihkun paikka. Silti kevät on ihanaa aikaa.
  Hei edelleenkään muuten sitä sun blogista voittamaani elovena-tuotepakettia ei ole kuulunut? Nyt on kulunut jo lähes kaksi kk siitä??

  • Kevät on ihanaa, kuratassuista huolimatta! 🙂

   Ja sitten arvontapalkinnosta. Minä asiaa selvittelin, ja kävi ilmi, että yksi bloggaaja ei ollut edelleenkään toimittanut voittajan tietoaja. Nyt asiaa selvitettiin kuitenkin siihen sävyyn, että toivottavasti tämä oli vihon viimeinen kerta, kun käy näin, että muut kärsii turhan takia. Pahoittelen omasta puolestani tätä aivan valtavasti. Todella nolo juttu, joka toivottavasti ei enää ikinä toistu. 🙁

Kommentoi